Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cristina cum mai e Bea? Eli respira mai greu, dar nu are muci deloc...ea doarme in ultima camera unde e mai frig si nu sta invelita...de aia are pb...mai ales dupa baie...Pana nu izolam ap pe afara asa o sa patim!

Mergi la inceput

Fancy ati fost la dr Ilie?
Ma bucur ca va placa papaya!

De Damiana nu mai stiti nimic? Cred ca a nascut deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello mamici, sunt si eu din Timisora si voiam sa stiu daca sunt cursuri de inot pt copii mici(baietelul meu are 2,5 ani) dar fara parinti, adica sa intre numai el in apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna mamici!Noi suntem bine un pic raciti dar luam Eurespal si batista bebelusului la greu.Am facut 6 luni vineri si avem 9 kg si 73 cm.De papat papam tot si eu i-am dat si ananas crud si prune uscate si nu a avut nimic.Azi am mincar varza de Bruxel.
Cristian sa iti traiasca puil si sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_darle spune:

buna fete , ma numesc alina si cred ca voi fi curand mamica
daca ar fi sa ma iau dupa simptome, daca ma iau dupa test ...inca nu dar cred ca e prea devreme.voi la cat timp ati avut simptome de sarcina? daca testul e negativ dar eu ma simt groazmic cu ameteli ,greturi(fara varsaturi),si am avut doua zile o scurgere maronie e posibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Cristina cum mai e Bea? Eli respira mai greu, dar nu are muci deloc...ea doarme in ultima camera unde e mai frig si nu sta invelita...de aia are pb...mai ales dupa baie...Pana nu izolam ap pe afara asa o sa patim!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

E mai ok dar muci la greu!!!!!!!
Imi amintesc ce tare a fost Alex mare cand a intrebat daca Eli sforaie ...
Pupiiiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_darle

buna fete , ma numesc alina si cred ca voi fi curand mamica
daca ar fi sa ma iau dupa simptome, daca ma iau dupa test ...inca nu dar cred ca e prea devreme.voi la cat timp ati avut simptome de sarcina? daca testul e negativ dar eu ma simt groazmic cu ameteli ,greturi(fara varsaturi),si am avut doua zile o scurgere maronie e posibil?

In primul rand, bine ai venit.

Ne-am bucura foarte mult daca ai fi insarcinata. Speram sa fie cu succes

Cel mai indicat ar fi sa mergi cat mai repede la medic. Este cel mai sigur si asa te linistesti si tu.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Hello mamici, sunt si eu din Timisora si voiam sa stiu daca sunt cursuri de inot pt copii mici(baietelul meu are 2,5 ani) dar fara parinti, adica sa intre numai el in apa?

O prietena de-a mea il ducea pe baietel la Beauty Center. Facea inot cu instructor.

Nu stiu ce sa-ti zic de Arena pt. ca noi abia de prin mai vom merge.

Poate stiu fetele mai multe.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Salut!

Una dintre mamicile noastre are poza la concurs...am recunoscut poza!

Angelli la Beauty Center sau in Circumvalatiunii s-ar putea sa fie desi la 25 ani e cam micut ptr lectii de inot...cam de la 4 ani ii primesc fara parinti.

Alina bine ai venit! Eu am avut teste negative la ambele sarcinii...alea barza nu sunt ok...ia clear blu sau sure check
Sa ne spui rezultatul!

serbanica si noi suntem pe Eurespal...cate 1,5 ml de 3 ori pe zi! Felicitari ptr cele 6 luni!

Cristina acum nu mai sforaie!...dar chiar asa se auzea ca un sforait...am fost cu ea la dr si a zis caare flegma...ne-a dat decat Eurespal. Sanatate multa la Bea! Sunt tare dragute in poza aia...pls trimite si mie pe mail!

Am vb ieri cu o mamica si mi-a spus ca la Farmado in centru au niste homeopate nemtesti f faine ptr tuse, rosu` in gat...mi-a zis si denumirea dar nu am retinut.

Va pup!

Mergi la inceput

Votati oc.1 si oc.2 la pag 20!

Octavia te rog da-mi datele vostre ca vad ca nu figurati pe listuta!

Mergi la inceput