Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_darle spune:

mersi mult roxyn. sper si eu sa fiu..... azi am facut testul de sange la bioclinica pt ca pe test de sarcina nu imi arata inca si mi au zis sa astept rezultatele pe mail dupa ora 19.00 dar inca nimic.... astept. ar fi prima mea sarcina ... stiti un doctor bun ginecolog? eu am fost la dr. hrubaru (el) pt analize luna trecuta am vrut sa la fac inainte (toxo, citomeg,si rh )dar nu stiu cum e ca si medic de sarcina. oricum de rau mi e rau....dar sper ca e cu folos sa nu fie chestie psihologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

fetelor intru si eu scurt cu o rugaminte:
Ne chinuim tare cu durerea de dinti.Imi spuneti va rog si mie cum se numesc pastilele homeopate pt durerea de dinti????
Va multumesc mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Alina, multe fete de aici am nascut cu dr. Bacila si am fost foarte multumite. Si eu si, sunt sigura ca si celelalte, ti-l recomandam cu drag.

Dya, eu mi-am notat, pentru viitor, de pe alte forumuri, OSANIT. Cred ca despre asta e vorba. Spuneau ca se dau cate 8 bilute si ca se pot administra si din sfert in sfert de ora. Cred ca astea sunt.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_darle

mersi mult roxyn. sper si eu sa fiu..... azi am facut testul de sange la bioclinica pt ca pe test de sarcina nu imi arata inca si mi au zis sa astept rezultatele pe mail dupa ora 19.00 dar inca nimic.... astept. ar fi prima mea sarcina ... stiti un doctor bun ginecolog? eu am fost la dr. hrubaru (el) pt analize luna trecuta am vrut sa la fac inainte (toxo, citomeg,si rh )dar nu stiu cum e ca si medic de sarcina. oricum de rau mi e rau....dar sper ca e cu folos sa nu fie chestie psihologica.

Iti tinem pumnii!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

fetelor intru si eu scurt cu o rugaminte:
Ne chinuim tare cu durerea de dinti.Imi spuneti va rog si mie cum se numesc pastilele homeopate pt durerea de dinti????
Va multumesc mult.

Diana

Chamomilla CH 5 - cate 2 granule pisate fara sa le atingi cu mana. Le dai direct in gurita cu o lingurita.
Pupici sa treaca durerea de dinti@!@!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Roxyn, Cristina multumesc mult de tot!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ciao fetelor,

In sfarsit am reusit sa pun si eu poze cu buburuza mea.
Va invit sa le vedeti. Deocamdata am pus doar 4. Promit sa pun mai multe.

Va pup.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ade e o dulceata!

Eu la dinti i-am dat cu Calgel...ar fi mancat tot tbul Cri...Eli nu a avut asa problemea la primii 5...ii asteptam pe urmatorii!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor!Tin sa anunt ca avem un dintisor e inca mic dar se simte.Asa ca suntem baieti mari.A si am avut si prima cazatura deci e Ok.
Eu pt dinti i-am dat cu tuica de cirese si a fost mai bine dar acum mi-a trimis soacarmea din Austria un gel tare fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

ADE e tar frumoasa fetita ta sa iti traiasca!

Mergi la inceput