Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Asa ceva... I-am facut baie lui Vladut, ca de obicei, la 8.30. Masaj, imbracat, papa si... somn pe melodia preferata. Cel putin asa credeam. Dupa 30 min, ochii cat cepele si un zambet laaaarg. Il trezise melodia. OK. Ne-am jucat, am ras, ne-am iubit, pun melodia si... nimic.
Dupa ce am inchis casetofonul, si am plecat din camera, a inchis si el ochii. Deci nu mai iubeste asa mult melodia.

Daca vreti muzica pt. copii, am foarte multa, pt gradinita si cls. I-IV. Pot sa va trimit in mail.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Ciao fetelor,

Am disparut o perioada din peisaj dar v-am citit in fiecare zi.

Felicitari noilor mamici. Sa le traiasca puiutii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi!

Cristina - sa-ti traiasca puiul! Sa fie sanatos si cuminte! La multi ani.

Noi ne-am crestinat ieri si suntem tare cumintele. Am ras tot timpul la biserica si era sa-i daramam toate alea de pe masa preotului..
Luni facem 2 luni si azi a fost pediatra la noi si ne-a masurat si cantarit: avem 5 kg si 61 de cm. Suntem voinici nevoie mare!

Va pup

Felicitari ptr micuta crestina! multa sanatate si multumim de urari!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

CRISTINA ,pozele sunt super ,Eli si Bea la fel ,iar Alex ce sa mai vorbim ,e un dulce ,ce tort fain a avut ,cred ca e innebunit dp trenuletul Thomas;si eu am un finut de 4 ani care e fan Thomas.Unde ai facut tortul ?

ADE 24 ,sa traiasca mica crestina si sa fie sanatoasa ,forumul e ca un drog ,super ,bine ca l-am descoperit (cred ca pt multe fete e la fel)

Roxyn ,sa te bucuri ca doarme Vladut in patul lui (si Victor doarme la fel),dar stiu copii ce odata invatati cu parintii in pat ,doar asa mai dorm.

Victor nu a vrut sa bea Nurofen la prinz ,iar cind s-a trezit avea febra 38.6 si suntem pe antibiotic ,asta e trebuie sa facem cunostinta si cu microbii .

Elatim si Victor 13.05.2008

Multumim!
Da e innebunit dupa Thomas.
Tortul l-am facut la Codrina dar colorantii folositi sunt groaznici... radeam unii de altii ca toti aveam dintii si buzele albastru

Auzi dar asa repede ai trecut pe antibiotic? nu ai incercat sa scazi febra cu supozitor???
Sanatate multa!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Roxyn, eu vreau muzica pentru copii. Imi poti trimite te rog pe mail ? Multumesc.

Mai am o intrebare, produsele Weleda le-ati gasit cumva si in Timisoara pe undeva?

Mergi la inceput

Ale, trimite-mi te rog pe PM adresa ta de mail.

Weleda am primit din Germania. Nu stiu daca sunt aici.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Cristina, pozele sunt foarte foarte frumoase, nu poti sa nu te uiti cu placere la ele.
La multi ani puiutului tau si sa te bucuri cat mai mult de amandoi puiutii ca tare sunt frumosi si gingasi.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Cristina, pozele sunt foarte foarte frumoase, nu poti sa nu te uiti cu placere la ele.
La multi ani puiutului tau si sa te bucuri cat mai mult de amandoi puiutii ca tare sunt frumosi si gingasi.

fericita de Andreea-Maria

Multumesc si tu sa te bucuri de printesa ta!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Asa ceva... I-am facut baie lui Vladut, ca de obicei, la 8.30. Masaj, imbracat, papa si... somn pe melodia preferata. Cel putin asa credeam. Dupa 30 min, ochii cat cepele si un zambet laaaarg. Il trezise melodia. OK. Ne-am jucat, am ras, ne-am iubit, pun melodia si... nimic.
Dupa ce am inchis casetofonul, si am plecat din camera, a inchis si el ochii. Deci nu mai iubeste asa mult melodia.

Daca vreti muzica pt. copii, am foarte multa, pt gradinita si cls. I-IV. Pot sa va trimit in mail.

mamica de Vlad Andrei

Roxyn, as vrea si eu muzica pt copii.
Iti trimit PM cu adr de mail.
Merci mult
Alex... ... 33+

Mergi la inceput

V-am trimis. Sper sa fie in regula. Eu am scris un CD cu toate si... da-i bataie. Ii pun si canta.... Multe nu le stiam. Acum am fost nevoita sa le invat.

La unele melodii sunt si negativele, asta pentru cand cresteti mai mari.

Va pup,

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Ale, trimite-mi te rog pe PM adresa ta de mail.

Weleda am primit din Germania. Nu stiu daca sunt aici.

mamica de Vlad Andrei

Eu am comandat la baby point crema si mi-a venit pachet prin Atlasib...l-am luat de la o tipa din zona Bucovina

Mergi la inceput