Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

si la ce varsta ar trebui mers la eco?? noi avem o luna

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Ttenzika, eu zic sa mergi si la Bacos la neurologie, sa ii faca o electro-encefalograma. Ce-i sigur e sigur.. Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Eu am fost cu Vlad la o luna. Avea fontanela mare, vreo 5 cm, si mi-a spus pediatra ca ar fi bine sa merg ca se vede foarte bine acum.

Cristina acum am vazut ca ai baiat mare. LA MULTI ANISORI si sanatate multa.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

si noi asteptam caldura sa iesim, acum stam ca ursuletii la hibernat. Pana acum nu m-am dat inlaturi sa o scot pe Deea afara chiar daca era mai frig, acum insa mi se pare cam prea de tot.
Poate ne invartim si de o intalneala, cine stie

Lucia poate te ajuta si mamicile mai cu experienta, nu stiu exact cum sa te indrum. Eu cred ca masa ar trebui sa fie o placere, nu o corvoada. Daca ar fi mai micuta as zice ca poate ai inceput prea devreme, sa mai astepti, dar asa... Incearca totusi cu pauza sa vezi ce se intampla, poate din prima zi poti vedea cum si daca ii e fomita la ora la care manca de obicei. Tu astepti sa i se faca foame sau ai ora fixa de masa?
La noi functioneaza cam asa: masa de 13-14 e diversificata, piure de morcov+pastarnac+cartof. Si acum ma tot lupt cu fructele si nu reusesc sa introduc nimic. Ba mai mult, de cand ma lupt cu fructele a inceput sa ma verifice la masa de pranz. Ia cumva prima lingurita, o gusta sa vada ce e, cum ii place si daca ii place cand ii ating buzele cu lingurita deschide gura ca un pui de vrabie. Daca nu ii place tine buzele stranse si da din cap, nu e chip sa o conving sa mai ia o lingurita.
Am incercat cu mere, banane, caise, nu vrea nimic. Nici macar banane care sunt dulci. Nu stiu ce sa ma mai fac.

Meli e mai greu un pic acum ca nu iesim afara, toata ziua in casa trebuie sa fac tot felul de giumbuslucuri sa o tin in priza pe domnisoara. Dar vine ea caldura si ne dezghetam si noi.

fericita de Andreea-Maria

Irina, mersi de rasp:)
Nu avem chiar ora fixa dar mesele ei sunt la 7-8, 10-11, 13-14, 17-18, 21-22. Ii mai dau ceai, apa, uneori san intre ele.... Evident, uneori nu pot respecta chair asa, dar vad cand ii e foame....
Gandeste-te ca ceea ce patesti tu cu fructele patesc eu cu absolut orice aliment:), a dica nu vrea si nu vrea de bunavoie sa guste macar si sa vada cum e : daca ii place, mai papa, daca nu ii place, nu ii mai dau......
voi face pauza, clar ca nu vreau s ase simta fortata si s anu mai vre ape urma nimic....

Succes si tie:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

fetele ce stiti de cefalhematon??? fetitza mea are unul si inca nu i-a trecut si avem deja o luna de zile..este adevarat ca s-a mai dezumflat dar..tot mai este?cunoateti cumva cazuri asemanatoare???..ce parere aveti de dr Boia? m-as duce totusi sa ii fac o eco la caputz

mamica de Alecsandra

ciao, eu mai cunosc un caz dar ...diferit, a dica era la picior undeva si a trecut de la sine dupa cativa ani...daca ela cap, cred ca ar fi mai bine sa mergi la neurolog, pt linistea ta......
sanatate!

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Cristina, La multi ani pentru Alex. Sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Multumim!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Cristina acum am vazut ca ai baiat mare. LA MULTI ANISORI si sanatate multa.

Multumesc!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Pozici de la ziua puiutului meu

http://community.webshots.com/album/570205551msVHmK

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ciao fetelor,

Am disparut o perioada din peisaj dar v-am citit in fiecare zi.

Felicitari noilor mamici. Sa le traiasca puiutii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi!

Cristina - sa-ti traiasca puiul! Sa fie sanatos si cuminte! La multi ani.

Noi ne-am crestinat ieri si suntem tare cumintele. Am ras tot timpul la biserica si era sa-i daramam toate alea de pe masa preotului..
Luni facem 2 luni si azi a fost pediatra la noi si ne-a masurat si cantarit: avem 5 kg si 61 de cm. Suntem voinici nevoie mare!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

CRISTINA ,pozele sunt super ,Eli si Bea la fel ,iar Alex ce sa mai vorbim ,e un dulce ,ce tort fain a avut ,cred ca e innebunit dp trenuletul Thomas;si eu am un finut de 4 ani care e fan Thomas.Unde ai facut tortul ?

ADE 24 ,sa traiasca mica crestina si sa fie sanatoasa ,forumul e ca un drog ,super ,bine ca l-am descoperit (cred ca pt multe fete e la fel)

Roxyn ,sa te bucuri ca doarme Vladut in patul lui (si Victor doarme la fel),dar stiu copii ce odata invatati cu parintii in pat ,doar asa mai dorm.

Victor nu a vrut sa bea Nurofen la prinz ,iar cind s-a trezit avea febra 38.6 si suntem pe antibiotic ,asta e trebuie sa facem cunostinta si cu microbii .

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput