Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Lucia, kenjutsu fac la Loga, dar si eu am facut karate 7 ani jumate..pana pe la 15 ani. E posibil sa ne stim din vedere cu sotul tau. Kendo e varianta mai "pasnica" din cate stiu eu.. :) Mi-am scrantit incheietura ieri cu sabia, ca e grea ca naiba.. Dar imi place la nebunie!

In alta ordine de idei, si eu sunt mega fan DM, inca de la primele scutece am folosit babylove, scutecele pentru inot tot de acolo, si tot felul de alte produse dm. Mai nou iau si faina integrala si seminte din culturi ecologice de acolo. Faina pentru ca fac paine acasa...macar asa nu are E-uri si conservanti si mai stiu eu ce. Noi oricum suntem vegetariene, asa ca tot ce inseamna seminte si chestii de genul e la mare cautare.

irina cum mai esti? nu prea mai apuc sa dau pe messenger, dar mi-ar placea sa mai povestim! Am vazut filmuletul cu zana mica, e o dulceata cum face plici-plici :)) Sper ca sunteti ok amandoua

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

si noi asteptam caldura sa iesim, acum stam ca ursuletii la hibernat. Pana acum nu m-am dat inlaturi sa o scot pe Deea afara chiar daca era mai frig, acum insa mi se pare cam prea de tot.
Poate ne invartim si de o intalneala, cine stie

Lucia poate te ajuta si mamicile mai cu experienta, nu stiu exact cum sa te indrum. Eu cred ca masa ar trebui sa fie o placere, nu o corvoada. Daca ar fi mai micuta as zice ca poate ai inceput prea devreme, sa mai astepti, dar asa... Incearca totusi cu pauza sa vezi ce se intampla, poate din prima zi poti vedea cum si daca ii e fomita la ora la care manca de obicei. Tu astepti sa i se faca foame sau ai ora fixa de masa?
La noi functioneaza cam asa: masa de 13-14 e diversificata, piure de morcov+pastarnac+cartof. Si acum ma tot lupt cu fructele si nu reusesc sa introduc nimic. Ba mai mult, de cand ma lupt cu fructele a inceput sa ma verifice la masa de pranz. Ia cumva prima lingurita, o gusta sa vada ce e, cum ii place si daca ii place cand ii ating buzele cu lingurita deschide gura ca un pui de vrabie. Daca nu ii place tine buzele stranse si da din cap, nu e chip sa o conving sa mai ia o lingurita.
Am incercat cu mere, banane, caise, nu vrea nimic. Nici macar banane care sunt dulci. Nu stiu ce sa ma mai fac.

Meli e mai greu un pic acum ca nu iesim afara, toata ziua in casa trebuie sa fac tot felul de giumbuslucuri sa o tin in priza pe domnisoara. Dar vine ea caldura si ne dezghetam si noi.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Meli si io am facut judo...inca ma mai fascineaza artele martiale!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, ce fain! si de ce nu mai faci? sau de ce te-ai lasat?

Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

LA MULTI ANI pt ALEX ,multa sanatate ,noroc in viata si tot binele din lume alaturi de mami ,tati si surioara Beatrice.

Elatim si Victor 13.05.2008

Multumim mult!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

ALEX, LA MULTI ANISORI!!!!!!!!!!:):). Sa cresti si mai mare pt fetele noastre:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Multumim!!!!!!!!!Sa vedeti ce va mai curtez fetele voastre!!!
Au au ...

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salutare!

ALEX pui de Cristina! Sa cresti mare si frumos sa asculti de mami si de tati!

Ne videm maine de party!

Multumim si va asteptam!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Lucia, in legatura cu diversificarea la mine a fost asa...
cu Alex am inceput mai tarziu si la fel de mofturos si pacalit ca si Iulia ta iar cu Bea mai devreme si mananca bine si nu trebuie sa ma maimutaresc...dar nici ea nu a prea vrut la inceput si sa stii ca acum mananca de ex supa ca ptr noi si nu o fac asa de sarata ca daca nu avea gust nu vroia absolut nimic! scuipa tot afara de ma dispera si dupa ce i=am dat ca ptr noi a papat tot!!!
Cu riscul de a ma contrazice multe de aici de pe forum acum fiind la al 2-lea copil privesc altfel lucrurile.
Pe Alex l-am cocolosit si am facut totul ca la carte si a fost un mofturos pana acum inainte de sarbatori si pe Bea nu am mai cocolosito atat si e mult mai bine in toate.

imi amintesc ca lui Alex trebuia sa=i cant cantecul cu Broscuta oac oac si se distra de minune si casca gura... a fost destul de greu dar acum e mare si e ok.

Poate e numai o perioada la inceput...nu stiu ce sa zic...
Pupic si multa pofta de mancare!!!

Irina ai noroc ca prefera masa de legume in loc de cea de fructe ca majoritatea prefera fructele.

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Cristina, La multi ani pentru Alex. Sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Fetele si mie imi place tare mult magazinul DM.
Si eu folosesc produsele babylove....imi plac la nebunie....mai ales scutecele.

Roxyn, locuiesti in Dacia ? Inseamna ca am fost vecine....am locuit acolo 26 de ani.

Fetelor, de abia astept sa vina primavara, sa fie frumos afara sa ne intalnim.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetele ce stiti de cefalhematon??? fetitza mea are unul si inca nu i-a trecut si avem deja o luna de zile..este adevarat ca s-a mai dezumflat dar..tot mai este?cunoateti cumva cazuri asemanatoare???..ce parere aveti de dr Boia? m-as duce totusi sa ii fac o eco la caputz

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Eu am fost cu Vladut la Boia si mi-a placut de ea. Am auzit num ai lucruri bune. Si Vladut a avut unul si ne-a chemat dupa 2 luni. In martie avem programare.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput