Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 25
Ank83 spune:
Eu am fost in vizita la cresa de pe Paciurea... si mi-a placut foarte mult...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
eu am fost la Calderon in liceu(din pacate doar atunci) si daca am fi ramas in tara acolo i-as fi dus Si acum imi pare rau ca nu am facut toata scoala acolo ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
si eu am fost la calderon.....din pacate la sectia de chimie-biologie...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
da ... pai si nu ne stim din vedere de acolo??? Eu am fost la sectia de informatica
..dar romana
..in ce an ai terminat???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Fancy spune:
saluti....si mersi de raspunsuri!!!!!:):)
Olteneste vorbind:), citii si eu postarile vostre; interesante si diferite opinii.....ce sa zic, nu sunt in masura ca nu am copii mai mari:) dar cred depinde de ce experiente ai avut si cu gradi de stat si particulara...Unde e bine pt copil, acolo sa il ducem!:)
Cu Calderon......da, lasati copiii sa invete franceza...:). Vedeti ca sunt cursuri pt copii mici la Centrul Cultural Francez (cred ca de la 3-4 ani, cred, nu mai stiu....). Si la Mediateca Centrului exista o sala pt copii SUPERBA,cu mobilier sub forma de animalute; mergeti cu ei acolo, puteti sta si viziona DVD-uri, puteti asculta muzica, cititi BD-uri, etc. Puteti imprumuta carti/reviste/CD-uri acasa.....Abonamentele sunt super convenabile!
www.ccftimisoara.ro
Acum.....:)
Dya, intrebai de iaurt, biscuiti, carnita...
Iaurt cumpar sim, napolact, ala produs la Pecica (nu mai stiu cum ii zice acum...), le cam schimb deci......; biscuiti iau Leibniz, Menuet-Petit Beurre, bisuiti cu lapte Petit Beurre, Baby Star....ii schimb des si pe astia:)....tot caut de la Nestle dar nu gasesc decat de la +10 luni!
Carnita, am luat piept de pui....dar cand ma gandesc cati hormoni or fi fost folositi sa creasca puii:):), ma apuca groaza...mi-a adus mama carne de pui/curcan de tara, o sa o fierb si ii dau asa sau cumpar borcanele, cred ca sunt mai sigure la capitolul asta, cel putin asa am citit....
fetele, ce fel de peste putem da la copilasi? am citit ca somon se da doar peste 1 an....pangasius e bun oare?
...astept caldura sa ne vedem!!!!!!
Ank, sper sa nu te "ratam" :):)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 da ... pai si nu ne stim din vedere de acolo??? Eu am fost la sectia de informatica ..in ce an ai terminat???Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
hi hi pai nici nu mai stiu....
stai sa calculez..._
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
hi hi pai nici nu mai stiu.... stai sa calculez..._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
pai si eu tot atunci cred... Nu faceam engleza combinat sau franceza... dirigul tau era un prof de goegra..posteuca parca il chema?? Chiar sunt curioasa
Asa e Fancy cu centrul cultural francez

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
nu ank, nu era posteuca. era o profa de bio, nuta parca o chema.
apropo cu posteuca EA m-am intalnit de curand, e vecina unor prieteni de ai nostrii....si mi-a adus aminte ce chiuleam de la ora ei.....![]()
![]()
_
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nu ank, nu era posteuca. era o profa de bio, nuta parca o chema. apropo cu posteuca EA m-am intalnit de curand, e vecina unor prieteni de ai nostrii....si mi-a adus aminte ce chiuleam de la ora ei..... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
aha... inseamna ca ai terminat cu un an in urma mea..sau inainte
eu sport nu am facut niciodata cu ea... doar profesori am avut Eu imi amintesc si acum cu drag de episodul calderon din viata mea
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
BB cat am fost la dus am calculat... si am terminat in 2001 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mihaser spune:
Salut!
In seara asta venim spre tm de la bunici.
Eu ii dau la Calderon ptr ca se face spaniola din clasa a 5 a...Si eu am facut din clasa a 4 a si mi-a placut f mult...asta as fi vrut sa fac si mai departe,dar nu m-a lasat mama sa merg la liceu in Bucuresti. ![]()
Tot acolo e profa de engleza si sora vecinii mele si chiar la clasele mici...ea face engleza cu cei mici si la ih si e f buna profa. Abia astept eu sa am scolarei! ![]()