Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 24
bb_yasmi spune:
miha, la ce gradi particulara te-ai gandit??? aici in zona e gimini, children care, chip@dale... si alta nu mai stiu
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ade24 spune:
Buna seara fetelor!
Desi nu am prea scris, v-am citit in fiecare zi.
Nici eu nu mi-am cumparat haine de gravida. Cum spuneau si fetele, sunt foarte urate si nu prea se gasesc. Eu mi-am cumparat de la Takko din Real (calea sagului) si cand am "explodat" am luat cu cateva numere mai mari. Au si marimi mari acolo si merg la fix pentru burtici.
Pentru mmns - spuneai ca puiul tau este iritat la incheieturile picioarelor. Si buburuza mea a fost asa, asta din cauza pozitiei picioruselor, inca mai stau cu ele adunate ca in burtica. Eu am dat-o cu crema cu care o dau si la fundulet si a trecut foarte repede. Folosesc o crema preparata in farmacie (mi-au recomandat-o la spital) si sunt foarte multumita. Esta facuta la farmacia Farmado, in centru, vis-a-vis de pesti. Nu am avut nicio problema si a dat rezultate si in alte zone.
Pupici la mamici si burtici!
Fetelor va rugam sa ne votati:
http://concurs.pampers.ro/profile/27564
Multumim frumos!
Roxyn spune:
Ade, votat. Superbaaaa!
Hai ca-l pun si eu pe print! Nici n-am stiut de concurs.
Eu mi-am luat haine de gravida, adica nu erau de gravida, de la Sprider, din Mall. Preturi acceptabile, si mi se vedea o mandrete de burtooooi!
mamica de
Vlad Andrei
mihaser spune:
Fetele faceti cum doriti, insa diferente intre cea de stat si particulara exista...Eu il am pe Cristi la Chip si Dale si s-au ocupat de el foarte bine. Au foarte multe activitati, se comporta foarte bine, nu ia bataie, nu tipa la ei si nu mi-a spus copilul ca nu vrea sa mearga la gradi...chiar merge cu placere.
Instructorul meu de la scoala de soferi a avut nepotul la gradi in Lipovei...Nu a invatat mare branza, ii lasa la Tv non stop, iar cand sunt afara in loc sa se joace cu ei ele stau pe bancuta la o barfa mica si copilasii alearga pe acolo...La Cri mereu au activitati, nu ii lasa la tv cu orele, au un program strict...si ii fac sa aiba un comportament foarte frumos ( cri atunci cand primeste ceva spune multumesc, sufla nasul, pune mana la gura cand tuseste, se spala pe dinti si la gradi inainte de nani, l-au dezvatat de pampers, etc)
Faceti cum doriti, insa in cazul nostru banii de gradi nu au fost risipiti. Sa nu mai vb de avantajul major ca sunt 30 de copii in gradinita...nu intr-o grupa...Deci sansele sa ia tot felul de virusi sunt mai mici.
Eu una abia astept sa o duc si pe Eli...e innebunita dupa copilasii de acolo si ei dupa ea. Chiar daca o sa dau faliment, dar e foarte importanta educatia din astia 7 ani...Sincer eu am amintiri horor de la camin...cu dormit fortat cu bata langa noi si tot asa...
Chiar ma bucur ca ptr cei mici ai mei...au alte perspective.
bb_yasmi spune:
sincer miha, inainte sa apara discutia asta aici eram 100% sa o dau la stat, acum de abia am inceput sa vb serios cu sotzul, dar Nu din cauza celor enumerate de tine. pt ca si copilasii prieteneloe mele care sunt la gradi la stat stiu sa faca aceleasi lucruri ca si copilasul tau. pur si simplu ma gandesc (chiar daca ink consider ca e mai mult un moft), ca daca pot sa ii ofer asta copilului meu sa o fac si nu pt ca considera ca e jalnic la gradi =de stat. eu am amintiri fff frumoase din perioada gradinitei. oricum ne mai gandim pana in toamna cum vom proceda. daca ne "permitem" acest moft sau nu.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihaser spune:
Iasmi inainte de gradi si eu credeam ca e un moft...eu nu vreau sa te conving sa nu o dai la stat...ti-am spus doar ca acolo vis-a vis de mine nu-i prea roz, chiar daca pare ok..Eu as fi vrut sa-i mut pe Paciurea ca sa reduc costul...ca am 2, dar sotul nici nu a vrut sa auda. Eu sunt convinsa ca baiatul meu nu ar fi avut o evolutie asa buna la o gradi de stat...El e mai timid...de exemplu...la gradi fac dansuri...si abia dupa 10 luni de mers la aceeasi gradinita, cu aceasi colegi a inceput si el sa danseze ca ei...era educatoarea f fericita ![]()
Ma bucur ca voi ati avut parte de tratament mai bun la gradinitele de stat...eu eram nevoita sa raman acolo si ultima...plecau toti copiii...am avut o copilarie nefericita din punctul asta de vedere.
Luati decizia care vi se pare voua corecta, nu vreau sa va influentez eu ca nu as castiga nimic daca ati alege alta varianta.
Eu sunt convinsa ca e f bine la Cri la gradi ptr ca mi-a confirmat si o vecina care a lucrat acolo ...Din pacate a trebuit sa renunte (din motive personale), insa a spus ca s-ar intoarce cu mare placere daca o sa poata.
Mony08 spune:
Eu am luat 2 perechi de blugi din Terra pt gravidute,imi placea sa port blugi si pot sa port in continuare si sa am burtica lenjera fara sa ma mai stranga.Si tot in Terra am gasit bluzite faine cum se poarta in ultima vreme,bluzite cum poarta si cele care nu-s gravide,ca al meu dupa ce m-a vazut imbracata in ele,cd mai vedea la tv femei imbracate asa,intreba dar si aia e gravida si eu ii ziceam ca nu asa se poarta
,in ziua de azi pt gravidutze gasim la tot pasul,mai ales ca acum este si moda asta.
Va 

Mony
16+
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Cristina daca tot mergeti la gradi pe P poate o sa mergeti cu noi la Calderon dupa Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
eu am fost la Calderon in liceu(din pacate doar atunci) si daca am fi ramas in tara acolo i-as fi dus
Si acum imi pare rau ca nu am facut toata scoala acolo

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici