Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 23
bebeMaitra spune:
Ceau fetele!!
Lucia, eu nu stiu ce sa-ti zic cu papica, invat si eu de la voi, ca noi inca suntem la chestii rase, in principiu fructe.. mere, piersici si pere rase, si am borcanase de la Hipp cu dovleac si mar, ii plac la nebunie. Cerealele i le fac in bibe, de la Milupa am ceva fulgi de orez dupa care se omoara, si Humana cereale cu mar.. ca la noi totul tre sa fie fara lapte/lactoza.
Na deci cand ne vedem??
Va 
Angela Panduru spune:
Buna mamicilor si gravidutelor,eu am fost luni la 4D si este ok bebita mea ,se pare ca este fetita,mi-a zis cioata ca m-am dus prea repede,ca dupa 18 sapt se vede mai bine.
Fetelor voi de unde va-ti cumparat haine de gravide ?ca eu nu am idee si trebuie sa incep sa-mi cumpar cate ceva ca nu ma mai incape nimic
va doresc sanatate puiutilor vostri si sarcini usoare garvidutelor.
15+
elatim spune:
Angela ,eu mi-am luat haine de gravi de la un magazin din kappa ,aproape de croitorie ,de la iana tot din kappa (acolo au si la reducere)si de pe brincoveanu ,din memphis ,de sus de la croitorie;haine de gravidute mai sunt si in bega sus ,e un magazin pt bebe si au si haine de gravidute ,era sa-mi iau o bluza pe 12 mai(am fost sa-mi iau sutien de alaptat de la jolidon) ,bine ca nu mi-am luat-o ca pe 13 am nascut.
Elatim si Victor 13.05.2008
elatim spune:
Fancy ,eu ii dau lui Victor Nestle orez cu roscove ,sunt foarte gustoase ,cu apa sau cu iaurt simplu ,au continut redus de alergeni ,am incercat 7 cereale de la milupa si ovaz cu piersici de la humana ,rezultatul i s-a accentuat dermatita ,deci momentan raminem pe orez cu roscove .
Elatim si Victor 13.05.2008
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Angela Panduru Buna mamicilor si gravidutelor,eu am fost luni la 4D si este ok bebita mea ,se pare ca este fetita,mi-a zis cioata ca m-am dus prea repede,ca dupa 18 sapt se vede mai bine. Fetelor voi de unde va-ti cumparat haine de gravide ?ca eu nu am idee si trebuie sa incep sa-mi cumpar cate ceva ca nu ma mai incape nimic va doresc sanatate puiutilor vostri si sarcini usoare garvidutelor. 15+![]() |
eu nu mi-am cumparat nici o haina de gravi in nici una din sarcini.... Mi-am luat doar haine normale cu cateva numere mai mari... si elastice... Nu imi plac hainele de gravide... Multe dintre ele sunt facute de parca ai fi obeza nu gravida... si pe mine nu ma faceau sa ma simt deloc bine... Celelalte in schimb aratau burtica
frumoasa ...si nu o ascundeau ..Plus ca multe culori folosite la hainele de gravide sunt asa de posomorate... cand ar trebui sa exprime fericire si o stare de bine dar asta e parerea mea

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
eu nu mi-am cumparat nici o haina de gravi in nici una din sarcini.... Mi-am luat doar haine normale cu cateva numere mai mari... si elastice... Nu imi plac hainele de gravide... Multe dintre ele sunt facute de parca ai fi obeza nu gravida... si pe mine nu ma faceau sa ma simt deloc bine... Celelalte in schimb aratau burtica frumoasa ...si nu o ascundeau ..Plus ca multe culori folosite la hainele de gravide sunt asa de posomorate... cand ar trebui sa exprime fericire si o stare de bine dar asta e parerea mea ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
si eu la fel gandesc!!! nu mi-am luat nici o haina de gravi si am purtat cu mandrie si al vedere "burtosu'"
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihaser spune:
Iasmi eu stau chiar vis a vis de cresa aia de stat si nu-mi place deloc ce vad si ce aud...Eu o sa-i duc pe amandoi la particulara ptr ca in cazul baietelului am fost multumita...se ocupa f bine de el si a progresat f mult intr-un an de zile.
Cat despre locuri...chiar radeam cu sotul...ca au facut o magazie din osb si sotul zicea ca poate fac o grupa si acolo.
Sper sa nu te superi ca ti-am spus, dar ai mare grija pe mainile cui iti dai printesa. Acolo e o educatoare ok dar am auzit ca e la grupa pregatitoare.
bb_yasmi spune:
miha, nu ma supar. aproape toate prietenele au copii la gradi acolo si initial au fost la cresa tot acolo si sunt multumite. am fost si am vazut cum arata si mi se pare ok. sincer cu cresa particulara mi se pare mai mult un moft (sa nu te superi pe mine) si mi se par prea scumpe,mai bine investesc banii astia mai departe in scoala/activitati( asta nu inseamna ca e exclus total sa o dau pe iasmi acolo) iasmina mea e fff dezvoltata pt varsta ei: vorbeste bine, e sociabila, comunicativa, stie multe lucruri pt varsta ei, deci nu ii vad rostul momentan, cel putin nu la cresa.
si am si 2 prietene care au copii la gradi la particular (tot aici in zona) dar sincer nu vad vad vreo diferenta.
acum o sa vedem mai avem putin timp pana in toamna!! oricum pe primul loc ramane cea de stat doar in caz de.....apelam la un particulara.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
fosti mei sefi au dus fata la gradinita particulara... chiar si la scoala incepusera sa o duca la particular si ... nu prea se ocupau k-lumea de ei, a fost la un moment dat in pericol sa nu fie acceptata la scoala de stat in clasa 2 sa o puna sa repete anul..ca de abea stia sa socoteasca... iar la gradi o vedeau ca e mai timida si o lasau in pace ...nu se chinuiau prea mult sa o integreze intre copii..plus ca nu prea se plang de copilul tau daca ceva nu e ok sa nu isi piarda clientii ... mie nu imi place atitudinea lor... E frumos totul... ma refer la conditii ...dar ..
Si totusi e foarte scump... cu banii aceia poti face multe altele
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Acum e la stat la scoala... si a inceput sa isi revina foarte bine... Nu mai e inchisa in ea... si comunica mult mai bine..
Si in jurul meu am multi copii la gradi de stat si e totul f bine...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici