Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 22
dyanira spune:
Fancy ce fel de biscuiti ii dai Iuliei?Si carnita doar de pui?Eu acuma vreau sa ii introduc carnita si nu sunt hotarata de care?
Iaurt simplu care e mai bun?
Si mie mi se pare monoton meniul in fiecare zi acelasi lucru sper sa nu se plictiseasca de el![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ce pret au??? astea sunt exact ca si pampers doar ca nu au mirosul ala. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
sunt mai scumpe decat cele gasite de tine
sunt 50 buc 42 rom
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ank83
sunt mai scumpe decat cele gasite de tine sunt 50 buc 42 rom Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
pai atunci e mai bine cu pampersul Pampers
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
pretul scutecelor pampers este peste 50 de ron si la nr 5 care il foloseste Raul sunt mai putine scutece ... Deci cele gasite de tine sunt cele mai ok pana acum... mai ales ca nici unul dintre copii mei nu se irita ca am incercat pana acum vreo 5 tipuri de scutece si nu a aparut nici o iritatie de la ele...
Si pe mine chiar ma intereseaza si pretul ca imi trebuie scutece la dublu
... si faca astia 2 caca si pisi pt tot blocul
...
Dar nu mai imi fac probleme ca intr-o saptamana plecam si acolo scutecele sunt la jumate de pret ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Nu mai folosesc nici eu scutece momi ... ca s-au scumpit si la ei si ...nu stiu de ce e asa scump transportul mai nou
.. Iar lui Raul deja nu ii mai fac fata ... vesnic iasa pisu afara peste noapte...si nu mai exista nr mai mare la ei, de asta am incercat sa ma reorientez de prin zona dar fara marca Pampers ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Fancy ce fel de biscuiti ii dai Iuliei?Si carnita doar de pui?Eu acuma vreau sa ii introduc carnita si nu sunt hotarata de care? Iaurt simplu care e mai bun? Si mie mi se pare monoton meniul in fiecare zi acelasi lucru sper sa nu se plictiseasca de el Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
si eu tot cu carnita de pui am intrat la Raul prima data..
doamneee ca si fata are 3 luni deja... mai o luna si intram pe papa
...doamne cum trece timpul Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Fancy saluti. miha, ce fain ca ati fost la bunici:) fetele, am o prietena care vrea sa vanda o pompa electrica de la Avent, a folosit-o doar 1 luna si ceva, ea nu mai are lapte deloc acum; o da cu 350 ron....gravidutele noi(in special), daca sunteti interesate fetele, mai dati-mi si mie idei de papa in afara de: - dimineata: piure de fructe in diverse combinatii + branza calcica+biscuit - pranz: piure de legume (pe care nu il prea accepta)+carnita/galbenus ou - ora 18:): iaurt cu fructe, ca cereale nu ne plac deloc, deloc, le scuipa.... mersi:):) va pup ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
spunei sa o bage in publitim... eu am vanduto pe cea manuala asa la 100 ron... in publitim on line am bagato si chiar si aici pe site ..poti posta un anunt pt ea...ca sunt destule fete interesate

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy Fetelor, ieri si azi am fost in cautare de gradinita ptr Alex. Am fost pe Buziasului si am ramas total dezamagita, pe Paciurea asa si asa si am fost impresionata de aia de pe Pestalozzi. Deci aici ramane!!! Voi pe unde va duceti piticii ??? din toamna//// Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
asa nasoala e cea de langa mine???

Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy Fetelor, ieri si azi am fost in cautare de gradinita ptr Alex. Am fost pe Buziasului si am ramas total dezamagita, pe Paciurea asa si asa si am fost impresionata de aia de pe Pestalozzi. Deci aici ramane!!! Voi pe unde va duceti piticii ??? din toamna//// Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
eu am inscris-o pe iasmi acu 2 luni la cresa din lipovei. e ok acolo si acum o renoveaza pt la toamna!! aa si fac mai multe locuri ca e nebunie cu nr de lcouri...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
da ank, pana acu' scutecele de la kaufland mi se par cel mai ok si ac pret si ca si calitate. sper sa nu le scumpeasca si aia...
_

20.02.2006
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex