Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 21
Fancy spune:
saluti.
miha, ce fain ca ati fost la bunici:)
fetele, am o prietena care vrea sa vanda o pompa electrica de la Avent, a folosit-o doar 1 luna si ceva, ea nu mai are lapte deloc acum; o da cu 350 ron....gravidutele noi(in special), daca sunteti interesate
, spuneti.....stiu ca a dat pe ea vreo 7 milioane ca e fff buna....
fetele, mai dati-mi si mie idei de papa in afara de:
- dimineata: piure de fructe in diverse combinatii + branza calcica+biscuit
- pranz: piure de legume (pe care nu il prea accepta)+carnita/galbenus ou
- ora 18:): iaurt cu fructe, ca cereale nu ne plac deloc, deloc, le scuipa....
mersi:):)
va pup
Lucia & Iulia, 31.07.2008
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Salutare! Cristina multumim de SMS...suntem bine pe la bunicuti...ne-am intalnit cu 3 mamici de pe forum din Targoviste si ne-am distrat de minune. Duminica venim si noi spre casa cu tot cu buni...ne-a soit si bicicleta si deja i-o dau ca nu mai am rabdare pana in 25...e cam dezamagit ca nu e cu Thomas dar asta e. Va pupam! Sper sa ne vedem in curand! |
Ma bucur ca sunteti bine!!!
Vroia bicicleta cu Thomas??
Pupici la voinici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Fancy saluti. miha, ce fain ca ati fost la bunici:) fetele, am o prietena care vrea sa vanda o pompa electrica de la Avent, a folosit-o doar 1 luna si ceva, ea nu mai are lapte deloc acum; o da cu 350 ron....gravidutele noi(in special), daca sunteti interesate fetele, mai dati-mi si mie idei de papa in afara de: - dimineata: piure de fructe in diverse combinatii + branza calcica+biscuit - pranz: piure de legume (pe care nu il prea accepta)+carnita/galbenus ou - ora 18:): iaurt cu fructe, ca cereale nu ne plac deloc, deloc, le scuipa.... mersi:):) va pup ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
Incearca si supica cu taietei la pranz sau spanac sau piure de cartofi sau mamaliga cu branza si cu smantana la PRANZ iar seara poti sa mai incerci gris cu lapte sau incearca sa schimbi cerealele ca de ex la Bea nu i=au placut cele de la Milupa si in schimb alea de la Nestle ii plac la nebunie...
Spor!!! pupici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
Fancy spune:
Cristina, mersi:)
cereale am si milupa si nestle...dar degeaba
ce parere aveti de danonino? eu i-am dat pana acum iaurt simplu cu fructe zdrobite in el si am incercat si danonino, ii place dar nu stiu cat e de "sanatos":)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_nagy
Eu eram probabil ca si ora se potriveste... de ce nu ai zis nimic??? eu eram nervoasa ca Alex se tinea numai de mine si nu vroia nici cum sa se joace singur si erau pitici care dansau si el nu si nu .,, cu mamaaaaaaa numai asa zicea.... Scuze ca nu te=am vazut... dar la cata lumea era,,,, pusi Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
pai oricum nu ma cunosteai..:)
am impresia ca ne-am intersectat si la intrarla copii si erai cam nervoasa....nu imia duc aminte cu cu erai imbracata.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Fancy Cristina, mersi:) cereale am si milupa si nestle...dar degeaba ce parere aveti de danonino? eu i-am dat pana acum iaurt simplu cu fructe zdrobite in el si am incercat si danonino, ii place dar nu stiu cat e de "sanatos":) Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
cat timp nu exagerezi cu ele nu au nimic. dar nu ii da zilnic. mai bine iaurt simplu + branzica+ fructe la belnder facute. eu i-am dat fetitei mele danonino si ii placea mult
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
cristina_nagy spune:
[quote]citat din mesajul lui bb_yasmi
pai oricum nu ma cunosteai..:)
am impresia ca ne-am intersectat si la intrarla copii si erai cam nervoasa....nu imia duc aminte cu cu erai imbracata.
[quote]
Da si la intrare el avea chef de masinute si de aparatul acela cu mingi care s=a blocat chiar la noi.... offffff
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina, multumesc frumos de raspuns. vad ca vb de pampersi, noi de o luna luam de la kaufland , nu mai stiu exact cum se numesc (wichies parca) si sunt copie perfecta dupa pampers. pretul e ffff acceptabil, 9-14 kg, 50 buc, 30 ron. eu sunt multumita de ele si nu vad nici o diferenta intre ele si pampers. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
chiar sunt bune??? Eu am incercat clever de la billa si sunt superrr
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
chiar sunt bune??? Eu am incercat clever de la billa si sunt superrr Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ce pret au???
astea sunt exact ca si pampers doar ca nu au mirosul ala.
_
cristina_nagy spune:
Fetelor, ieri si azi am fost in cautare de gradinita ptr Alex.
Am fost pe Buziasului si am ramas total dezamagita, pe Paciurea asa si asa si am fost impresionata de aia de pe Pestalozzi. Deci aici ramane!!!
Voi pe unde va duceti piticii ??? din toamna////
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008