Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

[quote]citat din mesajul lui Roxyn

Bebe TV? Eu nu am... Se prinde prin cablu?

mamica de Vlad Andrei

[/quote
trebuie sa te abonezi la tv digitala dar, crede-ma, programul Bebe Tv e bestial pur si simplu:), Iulia e incantata de el.....cine s-a gandit la asta a facut-o cu cap:):)
mai sunt si alte programe in plus....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Roxyn cand ai depus dosaru?Ai primit vreo decizie acasa?Sau cum ai aflat ca ti-a fost respins dosaru?Ca si eu sunt in asteptare si habar nu am ce se intampla...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

M-au sunat de la primarie. Eu nu apartin de Timisoara. Am buletinul in alta localitate unde toata lumea cunoaste pe toata lumea...

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cristina, ai fost cumva cu alex, duminica la locul de joaca de la mall??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Daaa! ai fost acolo???

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

salutare,

saptamana asta ne pregatim de botez asa ca daca ne intalnim va rog in alta saptamana

Joi ne vin nasii bebelui de la Constanta si fratele meu de la Sibiu, vineri socrii de la Piatra Neamt si sambata mama mea si sora mea de la Suceava. Iar sambata mergem la biserica sa ne crestineze parintele.
A mai botezat cineva bebele la bisericuta de aici din Soarelui, de la intrare pe Sudului? Noua ni s-a zis ca trebuie nasii, lumanarea, bebele, apa calda 20 l si un prosopel. Voua v-au trebuit mai multe?
Dupa botez mergem la restaurant la Valahia, nu facem petrecere ca e post dar sa luam masa acolo. A fost restaurantul care a inteles ce vreau, adica sa aleg din meniu ceva si sa imi zica un pret, nu sa imi dea meniu de botez care era de la 1.5 mil in sus la alte restaurante.

Va doresc o saptamana minunata.

aaa...si Cristina poate ne mai vedem si prin parc cand se incalzeste si stau mai mult cu bebe afara Binenteles ca daca mai este cineva prin zona e si mai bine.

Si noi am botezat=o pe Beatrice la biserica din zona Soarelui si cred ca nasa a dus la biserica si un prosop si sapun si le=a lasat la biserica. In rest nu mai stiu ce trebuie...
Da sigur ne vedem dar eu nu apuc sa prea ies decat inainte de ora 12 cand il iau pe Alex de la gradi si trag si o tura de parc cu Bea. Poate ne vedem...

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

aaaaa si bineinteles certificatul de nastere al bebelui!!!
Distractie placuta!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Noua, la biserica din Dacia, ne-au trebuit si buletinele.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:

cristina, ai fost cumva cu alex, duminica la locul de joaca de la mall??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Daaa! ai fost acolo???

Cristina

Alex 20.02.2006

da. seara de pe la 18.30. era o tipa blonda care seamana cu tine si cu un baietel.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Cristina multumim de SMS...suntem bine pe la bunicuti...ne-am intalnit cu 3 mamici de pe forum din Targoviste si ne-am distrat de minune. Duminica venim si noi spre casa cu tot cu buni...ne-a soit si bicicleta si deja i-o dau ca nu mai am rabdare pana in 25...e cam dezamagit ca nu e cu Thomas dar asta e.

Va pupam! Sper sa ne vedem in curand!

Mergi la inceput

Citat:
da. seara de pe la 18.30. era o tipa blonda care seamana cu tine si cu un baietel.

Eu eram probabil ca si ora se potriveste... de ce nu ai zis nimic???
eu eram nervoasa ca Alex se tinea numai de mine si nu vroia nici cum sa se joace singur si erau pitici care dansau si el nu si nu .,, cu mamaaaaaaa numai asa zicea....
Scuze ca nu te=am vazut... dar la cata lumea era,,,,

pusi

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput