Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_nagy spune:
BB yasmi am uitat ... se plateste cu ora la Noni
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
bb_yasmi spune:
cristina, multumesc frumos de raspuns.
vad ca vb de pampersi, noi de o luna luam de la kaufland , nu mai stiu exact cum se numesc (wichies parca) si sunt copie perfecta dupa pampers. pretul e ffff acceptabil, 9-14 kg, 50 buc, 30 ron. eu sunt multumita de ele si nu vad nici o diferenta intre ele si pampers.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
cristina, ai fost cumva cu alex, duminica la locul de joaca de la mall??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bpaula spune:
salutare,
saptamana asta ne pregatim de botez asa ca daca ne intalnim va rog in alta saptamana ![]()
Joi ne vin nasii bebelui de la Constanta si fratele meu de la Sibiu, vineri socrii de la Piatra Neamt si sambata mama mea si sora mea de la Suceava. Iar sambata mergem la biserica sa ne crestineze parintele.
A mai botezat cineva bebele la bisericuta de aici din Soarelui, de la intrare pe Sudului? Noua ni s-a zis ca trebuie nasii, lumanarea, bebele, apa calda 20 l si un prosopel. Voua v-au trebuit mai multe?
Dupa botez mergem la restaurant la Valahia, nu facem petrecere ca e post dar sa luam masa acolo. A fost restaurantul care a inteles ce vreau, adica sa aleg din meniu ceva si sa imi zica un pret, nu sa imi dea meniu de botez care era de la 1.5 mil in sus la alte restaurante.
Va doresc o saptamana minunata.
aaa...si Cristina poate ne mai vedem si prin parc cand se incalzeste si stau mai mult cu bebe afara
Binenteles ca daca mai este cineva prin zona e si mai bine.
_irina_ spune:
Paula, noi am luat 2 prosoape ca unul ramane acolo si 1 e pentru bebe si 1 sticla de ulei si 1 de vin ca sa lasam la biserica. Si nu uita de certificatul de nastere, parca trebuia si ala.
fericita de
Andreea-Maria
elatim spune:
BPAULA,la Valahia am facut si noi botezul ,a fost super fain ,meniul ,servirea ,nota 10.Ce fain ca ai neamuri in toata tara ,la noi toata lumea (nasi ,fini ,veri ,parinti ,socri) au venit de la Arad si de la Sebis (jud Arad),iar la Ortisoara a fost un accident ,ca au ajuns la limita toti ,cit pe ce sa intirziem la biserica.
IRINA super tare concluzia cu intilnirea la DM;tu pe unde te plimbi ?Noi stam pe Kiriac(intre Profi si Kaufland) si e un parc super fain ,e aproape de tine, ne putem intilni in cartier pina se face intilnirea mai central sa ajunga toata lumea.
Elatim si Victor 13.05.2008
Roxyn spune:
Ha, ha. daca va zic... Mi-a fost respins dosarul pt. indemnizatie ca, cica, pe adeverinta, au fost folosite paste de pix diferite 

Deci, azi o noua umblatura. AAAA, si mi-a dat de la primarie un alt format de adeverinta. Cica asta e bun 

Sunt nervoasaaaa 

mamica de
Vlad Andrei
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn Ha, ha. daca va zic... Mi-a fost respins dosarul pt. indemnizatie ca, cica, pe adeverinta, au fost folosite paste de pix diferite ![]() ![]() Deci, azi o noua umblatura. AAAA, si mi-a dat de la primarie un alt format de adeverinta. Cica asta e bun ![]() ![]() Sunt nervoasaaaa ![]() ![]() mamica de Vlad Andrei |
ce tare! m-ai facut sa rad:):) dar e rasu'-plasu' pt tine!
ti-a venit acasa decizia?
si da, au dreptate, e o noua adeverinta (aia in acre se precizeaza ca luna dinaintea nasterii copilului se ia in calcul de 2 ori)
Noi am facut azi vaccin; Iulia s-a uitat la Bebe TV si nu a plans deloc, nu mi-a venit sa cred:) dar se mai intampla.

Lucia & Iulia, 31.07.2008