Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fetele m-ati facut curioasa ,trebuie sa iau si eu Babylove ,cit costa?,mai e valabil faza cu lunea 10% reducere la DM?

BebeMaitra cum a fost in Ungaria ,cit sunt borcanasele de Hipp acolo?

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

bebeMaitra Si totusi m-ai facut curioasa......cand a fost mai usor,cand ereai gravi sau acum ?

Mony 15+

Daca ar fi sa aleg, as zice ca acum. Dar..chiar am fost binecuvantata, in sarcina nu mi-a fost rau nici macar o zi, totul a mers foarte bine; fetita mea a dormit 6-7 ore pe noapte de cand avea 2 saptamani, n-a avut colici, n-am avut probleme cu ea, slava Domnului! Asa ca..acum e mai usor doar pentru ca nu am burta aia imensa, in rest, e la fel. :)

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Fetele m-ati facut curioasa ,trebuie sa iau si eu Babylove ,cit costa?,mai e valabil faza cu lunea 10% reducere la DM?

BebeMaitra cum a fost in Ungaria ,cit sunt borcanasele de Hipp acolo?

Ela, depinde ce marime de babylove iti trebuie. Cele pe care le folosesc eu acum, adica cele pana la 9 Kg sunt 20 RON si au 50 buc. scutece. Da, e valabila reducerea de 10& in fiecare luni, eu tot luni merg, ca mai iau si alte chestii de acolo (de ex. faina integrala de grau), si renteaza.

A fost tare fain in .hu, am cumparat tooot :). Eu am luat borcanase de la Hipp, pt ca sunt bio, si de la Univer tot ce era bio (au si unele care nu sunt bio). Noi suntem vegetariene, asa ca am luat doar ce e fara carnita, si alea sunt si mai ieftine. Cu carnita costa putin mai mult. Borcanasele pe care le-am luat noi (pentru bebe de 4 luni) au fost intre 179 si 240 de HUFi, unde 300 de HUFi = 1 Euro (asa, in mare). In rest, preturile merg si pana la 450 HUF, pentru borcanasele cu carnita, sau cele de la Humana, care sunt mai scumpe.

Sper ca va ajuta info.. va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

BebeMaitra merci mult de informatii,noi folosim pampers nr 4 ,avem 9500gr,iar in Ungaria trebuie sa merg pt hainute ,am crescut ne trebuie marimea 80,sunt mult mai ieftine ,tot atunci vreau si borcanase ;dar cred ca abia peste o luna voi merge cu niste prieteni ,care atunci au drum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Va multumesc foarte mult de informatii. O sa fac o programare la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Eu iau babylove 7-18 kg desi mi se par cam mari.....dar parca alea pana la 9 kg ii lasa urme....poate mai schimb, sa vad:)...astea 7-18 kg sunt 54 ron/84 buc......vad ca asa cum spune Meli ar iesi mai ieftin....

acu am observat ca am facut o greseala de ortografie la postarea anterioara; daca ati observat-o, iertare:):)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu nu am gasit niciodata scutece babylove marime potrivita.Am fost si sambata si nu am gasit.Erau ceva 7-18 kg dar nu erau babylove adica era un pachet cu albastru si nu am vazut niciunde scris babylove ca pe alea pt 6-9 kg care erau pachete mai mici de 50 buc.Eu 6-9 kg nu am luat ca noi avem deja 9,6 kg.
Si apropo de DM si eu sunt fan dm cumpar destule de lucruri de acolo in special suzete babylove ca Andrei nu vrea nici un alt fel avem si nuk, si avent si primi pasi nu le vrea si pace asa ca am prin casa vreo 10 suzete nefolosite si vreo 10 babylove pe care le adora.
Sambata i-am cumparat setul de 3 periute de dinti babylove 6+ super fain e tare incantat de periuta pt gingii

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Si noi folosim scutece Baby love 7-18 kg. Mie nu mi se par mari, sunt numai bune pt Alexia,insa....le gasesc tare greu.... Cele de care zicea Dya nu le-am incercat, desi si acelea au testul acela Oko, scrie ca sunt foarte bune si mi se pare ca sunt bio....

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Si noi folosim Baby love (ne=a dat pontul Mihaser) dar ultima oara sotul a luat Alania sau asa ceva ca uitase de care sa cumpere si si astea sunt destul de bune.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo
fetele care ati fost la noni, stiti cumva ce program au??> e ca si al mall cu ora??? se poate servi acolo suc, cafea??? vrem sa mergem dupa masa si am nevoie de detalii.
multumesc

Programul cred ca seara pana la 21.
Si acum au si apa, sucuri, cafea... ca inainte nu aveau.

PUpici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput