Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 17
bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy nu in ultimul rand....CAND o punem de o intalneala????ce ziceti, daca e frumos sapt viitoare ne vedem la Noni joi/sambata pe la 16? va pup Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
DAAAAAAA!!! hai! hai!
bebeMaitra spune:
Am uitat sa salut gravidutele!!!
Va pupez si sa aveti sarcina usoara! Mony, si eu am o prietena in Sibiu care are 37 de ani si e in 18 sapt, asa ca.. nu te stresa. E la moda sa faci copii mai tarziu, gandeste pozitiv!
...si sa salut si mamicutele!!
Noi am fost la vaccinul de 4 luni, si suntem grasune - avem 6,700 Kg. Duminica mergem in Ungaria sa ne luam borcanase de papica de la Hipp, ca ii plac la nebunie, tzocane din gurita cand ii dau, si papa aproape un borcan intreg!
Nu mai stiu cine intreba de Bacila. Oricum, si eu am nascut cu el, si il recomand din tot sufletul. M-a distrat ca am fost acum 2 zile la control, si cand m-a vazut i s-a luminat fata. M-a intrebat cand a fost mai usor, cand eram gravi, sau acum.
He he. Stie el ce stie.
Va pupicesc!!!
_irina_ spune:
La multi ani tuturor mamicutelor si burticutelor cu ocazia zilei de 8 Martie! 

fericita de
Andreea-Maria
bb_yasmi spune:
mie nu mi-a raspuns nimeni??!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Mony08 spune:
bb_yasmi daca e intrebarea cu noni,eu ti-as raspunde dar nush 
LA MULTI ANI
tuturor mamicilor si gravidutzelor,si viitoarelor gravidutze 

Mony
15+
mmns spune:
Ciao fetele,
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara!
Am si eu o rugaminte: cine poate sa imi dea informatii despre un dermatolog bun si unde are cabinetul?? Baietelul meu de 2 luni are o dermatita urata si nu mai stiu cum sa scap de ea. Aveti idee daca poate sa se irita de la Pampers?? Culmea e ca se irita pe burta si la incheietura picioarelor.
Va multumesc mult pentru ajutor!
Va pup!
Mony08 spune:
bebeMaitra Si totusi m-ai facut curioasa......cand a fost mai usor,cand ereai gravi sau acum ?

Mony
15+
elatim spune:
LA MULTI ANI!tuturor gravidutelor ,mamicilor si nu in ultimul rind viitoarelor gravidute.
MMNS ,noi am fost la Darie Ovidiu ,la pol.Citu.
Elatim si Victor 13.05.2008
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mmns Ciao fetele, Bun venit noilor burtici si sarcina usoara! Am si eu o rugaminte: cine poate sa imi dea informatii despre un dermatolog bun si unde are cabinetul?? Baietelul meu de 2 luni are o dermatita urata si nu mai stiu cum sa scap de ea. Aveti idee daca poate sa se irita de la Pampers?? Culmea e ca se irita pe burta si la incheietura picioarelor. Va multumesc mult pentru ajutor! Va pup! |
ciao
din auzite, cica Darie ar fi cel mai bun......si da, se poate irita de la Pampers...i-ai Babylove de la DM din Real, sunt mult, mult mai bune decat Pampers.

Lucia & Iulia, 31.07.2008