Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Fancy spune:
Miha, nu cred ca pateste ceva!
Noi am facut doar schema obligatorie....adica doar infanrix....asa ai vrut tu, s ale faci pe toate??
sunt parerei pro si contra despre toate vaccinurile in general si am zis ca ramanem la schema obligatorie....
sanatate!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn Felicitari noilor gravidute. Sarcina usoara! Fetele, eu inebunesc cu dermatita atopica... Mai aveti careva problema asta cu bebelusii? I-a trecut, inainte de botez, acum a reaparut. Nu stiu ce sa fac. Sa-i repet tratamentul? A primit Elocom crema si Zyrtec picaturi. As vrea sa-i cumpar Avene Trixera dar sunt in dubii. Face alergie la ceva extern, pt. ca laptele nu i l-am schimbat... ![]() mamica de Vlad Andrei |
roxyn, inca ceva....
spala-i hainele cu Dermalin , se gaseste la Sensiblu si e fff fain, special pt bebe, costa.....si nu folosi deloc balsam de rufe pt el+program dublu de limpezire a hainelor.....toata imbracamintea sa fie de culoare cat mai deschisa, alba daca se poate si doar din bumbac.
sanatate!
Fancy spune:
ca sa va saturati de tot de mine, mai postez ceva:):)...
am sunat ieri la AJPS sa intreb de dosarul pt indemnizatie...printre altele, am intrebat cand primi deciziile, cand intra banii...Si doamna de acolo a spus: "aaaa, pai e muuult, muuult prea devreme pt procesarea datelor, mai asteptati":)......asa ca informatie:).
sper ca nu v-am stricat ziua:)
ade24 spune:
Miha2004 - multumesc!
Noua pediatra ne-a recomandat doar schema obligatorie. A zis ca si asa sunt prea multe. Dar cum spuneau si fetele sunt pareri pro si contra legat de aceste vaccinuri. Eu am ales sa-mi ascult pediatra si le voi face doar pe cele obligatorii.
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp
Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008
bpaula spune:
Si noi am ales Infarix la recomandarea doctoritei. Ieri am facut controlul de o luna, in general bine, nu i-au placut doctoritei cosuletele de pe fata lui si ne-a dat sa facem un exudat, sper sa nu fie ceva microbi naspa.
A crescut binisor si a ajuns la 57.5 cm si 4.5 kg (s-a nascut cu 3.700 si a scazut la 3.400). De acum avem liber la plimbare daca e vremea frumoasa. yupiiiiiii
pup mamicile
Fancy spune:
| citat din mesajul lui bpaula Si noi am ales Infarix la recomandarea doctoritei. Ieri am facut controlul de o luna, in general bine, nu i-au placut doctoritei cosuletele de pe fata lui si ne-a dat sa facem un exudat, sper sa nu fie ceva microbi naspa. A crescut binisor si a ajuns la 57.5 cm si 4.5 kg (s-a nascut cu 3.700 si a scazut la 3.400). De acum avem liber la plimbare daca e vremea frumoasa. yupiiiiiii pup mamicile ![]() |
SUUPER:)
chiar ma intrebam ce mai faceti?:)
tu ti-ai revenit?cum esti?
abia astept vremea faina sa iesim la plimbareli....
bpaula spune:
Eu sunt bine, mi-am revenit destul de usor dupa cezariana. Acum ma dor un pic genunchii, spatele de la luat bebe in brate dar sper sa ma obisnuiesc si cu asta. Vreo 4 saptamani e sotul acasa 3 zile pe saptamana si asta e de mare ajutor.
Al meu e un mare smecher, ar sta numai cu sanul in gura. Azi i-am dat din biberon laptele muls ieri cand am mers la doctor ca sa avem in caz de necesitate. N-a fost asa placut impresionat ca nu era sanul mamei
. N-a baut tot apoi iar ii umbla gurita de colo colo si ma cauta. Nu mai am scapare, asta si la 20 de ani o sa umble dupa mine ![]()
Abia astept sa facem o intalnire ca pana acum nu am reusit sa ajung si eu sa va cunosc personal.
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui bpaula Si noi am ales Infarix la recomandarea doctoritei. Ieri am facut controlul de o luna, in general bine, nu i-au placut doctoritei cosuletele de pe fata lui si ne-a dat sa facem un exudat, sper sa nu fie ceva microbi naspa. A crescut binisor si a ajuns la 57.5 cm si 4.5 kg (s-a nascut cu 3.700 si a scazut la 3.400). De acum avem liber la plimbare daca e vremea frumoasa. yupiiiiiii pup mamicile ![]() |
Bravo grasunelului!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Si eu sunt pro doar ptr vaccinurile obligatorii!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
bebeMaitra spune:
Miha, si eu am avut dubii.. pana la urma am facut Infanrix hexa si atat. Dar e decizie personala, si raspunderea e mare si de o parte si de alta, zic eu. 8 Tulpini de virusi e foarte foarte foarte mult sa injectezi intr-un bebel de 2 luni. Bafta multa, va pup!

Vlad Andrei