Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

Serbanica ce face voinicul tau, sunteti bine?
Ade24 ce papusa frumoasa ai
Fetelor vreau sa va cer si eu sfatul in legatura cu vaccinul de 2 luni, noua ne-a recomandat pedriatul Infanrix hexa, prevenar si rotarix eu le-am si cumparat, maine ar trebui sa le facem dar acum parca m-a luat frica, daca e prea mult si pateste micuta ceva, voi le-ati facut?
Pt cine vrea sa ne vada am pus poze la semnatura.
Va

Mihaela mamica fericita de Marisa Ioana 4.01.2009

Miha, nu cred ca pateste ceva!
Noi am facut doar schema obligatorie....adica doar infanrix....asa ai vrut tu, s ale faci pe toate??
sunt parerei pro si contra despre toate vaccinurile in general si am zis ca ramanem la schema obligatorie....

sanatate!

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Felicitari noilor gravidute. Sarcina usoara!

Fetele, eu inebunesc cu dermatita atopica... Mai aveti careva problema asta cu bebelusii?
I-a trecut, inainte de botez, acum a reaparut. Nu stiu ce sa fac. Sa-i repet tratamentul? A primit Elocom crema si Zyrtec picaturi. As vrea sa-i cumpar Avene Trixera dar sunt in dubii.

Face alergie la ceva extern, pt. ca laptele nu i l-am schimbat...

mamica de Vlad Andrei

roxyn, inca ceva....
spala-i hainele cu Dermalin , se gaseste la Sensiblu si e fff fain, special pt bebe, costa.....si nu folosi deloc balsam de rufe pt el+program dublu de limpezire a hainelor.....toata imbracamintea sa fie de culoare cat mai deschisa, alba daca se poate si doar din bumbac.
sanatate!

Mergi la inceput

ca sa va saturati de tot de mine, mai postez ceva:):)...
am sunat ieri la AJPS sa intreb de dosarul pt indemnizatie...printre altele, am intrebat cand primi deciziile, cand intra banii...Si doamna de acolo a spus: "aaaa, pai e muuult, muuult prea devreme pt procesarea datelor, mai asteptati":)......asa ca informatie:).
sper ca nu v-am stricat ziua:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Miha2004 - multumesc!

Noua pediatra ne-a recomandat doar schema obligatorie. A zis ca si asa sunt prea multe. Dar cum spuneau si fetele sunt pareri pro si contra legat de aceste vaccinuri. Eu am ales sa-mi ascult pediatra si le voi face doar pe cele obligatorii.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si noi am ales Infarix la recomandarea doctoritei. Ieri am facut controlul de o luna, in general bine, nu i-au placut doctoritei cosuletele de pe fata lui si ne-a dat sa facem un exudat, sper sa nu fie ceva microbi naspa.

A crescut binisor si a ajuns la 57.5 cm si 4.5 kg (s-a nascut cu 3.700 si a scazut la 3.400). De acum avem liber la plimbare daca e vremea frumoasa. yupiiiiiii

pup mamicile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Si noi am ales Infarix la recomandarea doctoritei. Ieri am facut controlul de o luna, in general bine, nu i-au placut doctoritei cosuletele de pe fata lui si ne-a dat sa facem un exudat, sper sa nu fie ceva microbi naspa.

A crescut binisor si a ajuns la 57.5 cm si 4.5 kg (s-a nascut cu 3.700 si a scazut la 3.400). De acum avem liber la plimbare daca e vremea frumoasa. yupiiiiiii

pup mamicile

SUUPER:)
chiar ma intrebam ce mai faceti?:)
tu ti-ai revenit?cum esti?
abia astept vremea faina sa iesim la plimbareli....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu sunt bine, mi-am revenit destul de usor dupa cezariana. Acum ma dor un pic genunchii, spatele de la luat bebe in brate dar sper sa ma obisnuiesc si cu asta. Vreo 4 saptamani e sotul acasa 3 zile pe saptamana si asta e de mare ajutor.

Al meu e un mare smecher, ar sta numai cu sanul in gura. Azi i-am dat din biberon laptele muls ieri cand am mers la doctor ca sa avem in caz de necesitate. N-a fost asa placut impresionat ca nu era sanul mamei . N-a baut tot apoi iar ii umbla gurita de colo colo si ma cauta. Nu mai am scapare, asta si la 20 de ani o sa umble dupa mine

Abia astept sa facem o intalnire ca pana acum nu am reusit sa ajung si eu sa va cunosc personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

pup mamicile

Bravo grasunelului!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Si eu sunt pro doar ptr vaccinurile obligatorii!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

Serbanica ce face voinicul tau, sunteti bine?
Ade24 ce papusa frumoasa ai
Fetelor vreau sa va cer si eu sfatul in legatura cu vaccinul de 2 luni, noua ne-a recomandat pedriatul Infanrix hexa, prevenar si rotarix eu le-am si cumparat, maine ar trebui sa le facem dar acum parca m-a luat frica, daca e prea mult si pateste micuta ceva, voi le-ati facut?
Pt cine vrea sa ne vada am pus poze la semnatura.
Va

Mihaela mamica fericita de Marisa Ioana 4.01.2009

Miha, si eu am avut dubii.. pana la urma am facut Infanrix hexa si atat. Dar e decizie personala, si raspunderea e mare si de o parte si de alta, zic eu. 8 Tulpini de virusi e foarte foarte foarte mult sa injectezi intr-un bebel de 2 luni. Bafta multa, va pup!

Mergi la inceput