Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 26
_irina_ spune:
Pupici multi si de la noi,
din pacate eu am ramas faca incarcator la laptop (mi l-a mancat pisica
, deja devine cam scump animalul asta de casa, e al 4-lea pe care il distruge). Asa ca acum incerc sa ma delectez cu tastatura de la desktop, din pacate e cam departe de locul in care pot sa stau cu Deea, asa ca mai vin in fuga la comp numai cand doarme pitica si nu mai am altceva de facut, deci foarte-foarte rar.
Mai arunc cate un ochi pe aici sa nu ratez intalnirea.
Lucia scuze ca nu am mai dat nici un semn.
fericita de
Andreea-Maria
Roxyn spune:
Legat de crese, gradinite, scoli... Fiind in domeniu...
Ma gandeam la cresa la Children Care, gradinita 27 din Dacia (mi-a lasat o impresie super-buna dupa ce am facut o vizita de servici) iar la scoala... cu mine. Nu-mi doresc sa fie la mine in clasa, dar macar nu port grija dusului si adusului de la scoala.
He, he...Azi am implinit 4 luni. Doamne ce repede trece timpul. Parca mai ieri va scriam din spital ca am nascut...
Incep sa ma gandesc si eu la diversificare dar cred ca mai stam vreo 2 saptamani, dupa care clasicul suc de morcovi ![]()
![]()
mamica de
Vlad Andrei
bb_yasmi spune:
roxxy, children care, e fff buna si arata fff bine in interior. au un program plin cu activitati. am avut si eu ceva "treaba" pe acolo, acum cateva luni.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxyn spune:
La cresa m-am orientat dupa ce ati spus voi pe aici. Am incredere in voi, dar peste vreun an voi merge sa fac o vizita.
La fel si gradi 27. Imi place foarte mult cum arata si cadrele didactice de acolo. Am inteles ca se vor extinde incepand de anul acesta (bazin de inot, mai multe grupe, etc).
mamica de
Vlad Andrei
elatim spune:
Ceau fetelor,noi am fost plecati de sambata la bunici,a fost super ,am prins o vreme excelenta ,iar voi vad ca ati scris ceva ,am avut cu ce sa ma relaxez .In legatura cu gradinita ,noi avem nevoie de una cu program pina la 18(cind lucrez eu de dupamasa sa-l ia sotul ,iar el lucreaza pina la 18),program si pe timp de vara (bunicii sunt la 130km,deci n-avem cu cine sta in zona ),sa ne primeasca de la 2 ani si daca se poate sa fie in sagului,girocului,in zona de sud a orasului.Daca stiti ceva de genul asta va rog frumos sa-mi spuneti si mie .Am gasit pe net gradinita Primii Pasi ,Eneas colt cu Drubeta ,stiti ceva de aceasta gradinita?
Elatim si Victor 13.05.2008
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Cristina daca tot mergeti la gradi pe P poate o sa mergeti cu noi la Calderon dupa Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Eeee noi la scoala o sa mergem aici in Soarelui, asta daca nu ne mutam pana atunci din zona. Mai vedem!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Ciao!!!
Am fost si noi la sat la strabunica copiilor si la casuta noastra de vacanta care o v=om renova anul acesta.
A fost fain ... aer curat... Alex a alergat dupa gaini, le-a dat de mancare... a fost super incantat!!! si au dormit la greu!!!
Pupici multi
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn Legat de crese, gradinite, scoli... Fiind in domeniu... ![]() Ma gandeam la cresa la Children Care, gradinita 27 din Dacia (mi-a lasat o impresie super-buna dupa ce am facut o vizita de servici) iar la scoala... cu mine. Nu-mi doresc sa fie la mine in clasa, dar macar nu port grija dusului si adusului de la scoala. He, he...Azi am implinit 4 luni. Doamne ce repede trece timpul. Parca mai ieri va scriam din spital ca am nascut... Incep sa ma gandesc si eu la diversificare dar cred ca mai stam vreo 2 saptamani, dupa care clasicul suc de morcovi mamica de Vlad Andrei |
Multe lunisoare inainte!!! sa cresteti mari si sanatosi!!!
De gradinita din Dacia am auzit lucruri ft bune...
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
mmns spune:
Ade, multumesc mult de ajutor. Se pare ca, pentru moment, am rezolvat problema. Am fost la dermatolog, are dermatita atopica si ne-a dat o crema, cu care l-am dat 2 zile. I-a trecut, sper sa nu mai avem probleme.
cristina_nagy spune:
Ciao!!!
Ce ziceti de o intalnire maine la Noni la ora 17 ????
pupici si va asteptam!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008