Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Mishutza, am vazut pozele Dienucai, tare e dulcica. Imi place in poza asta ce fata de om mare si intelept are
O sa te trec la listuta ca matusica ![]()
Pretty, ce baiat mare ai! Si-a dorit vreodata un frate sau o sora?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
elena, in parc ne plimbam de cele mai multe ori. dar practic ma poti gasi oriunde, ca eu sunt plimbareata ![]()
edit: daca ma vezi, opreste-ma, ca eu n-am de unde sa te cunosc ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
mihaser spune:
Neata!
Lorich si eu cred ca e dintisor...ca muci nu are, nu tusese...Multumim!
Laurita da, suntem bolnaviori...azi vroiam sa mergem la bazin, dar amanam
Bratafel multumim! si eu citesc me mega diagonala...cu cotu pana la 8 seara la lucru...adio forum.
Adriana multumim!
Si eu cred ca o sa chem o homeopata acasa...ca ii tot dau nurofen...ii scade...apoi iar creste...nu e mare dar ma dispera ca nu dispare...
Fetele noi bun venit in gasca!
Mishutza Diana seamana cu Eli a mea! Are ochisorii aia minunati! 
Va pup! Sper sa mai intru...Azi imi vine pachetelu` Promod...yupppiii!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
iulia83 spune:
neatza.
am ramas iar sa gatesc. azi fac niste ciorba de gaina cu galuste, n-am mai facut ciorba pt noi nicioata dar sper sa-mi iasa. cat de greu sa fie?
VIRGINIA - da, in al2-lea pat de la geam am stat, si parca era o tiganca cu nistye perfuzii cu sange auzisem ca era sa moara pe masa de operatii, era exact in patul urmator din dreapta mea. faza e ca in afara de tipa din fata mea si prima din stanga cum intrai n-am vazut pe nimeni decat cand m-am ridicat si atunci eram cu dureri infernale ca vroiam sa ajung mai repede la fata, crede-ma ca nu mai gandeam bine, am mintit asistentele ca am tras vant numai sa ma lase naiba sa plec odata. am primit pm-ul tau, dar atunci era perioada cand n-am avut net vreo sapt si ceva si l-am citit de pe telefon dar nu am inteles prea bine. am salvat totusi nr tau pt zile mai insorite s-o punem de-o intalneala..in rest, nu te deranjez eu fara motiv ![]()
eu mi-am pus parola pe albumele de pe photobucket o sa trimit parola pe mailul comun pt cine va vrea sa ne vizualizeze.
ALEX@SARA - saru-mana..salvat retete
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
elena_g spune:
CHINABULINA.........noi mergem mai putin in parc pt ca mufica al meu se plictiseste imediat...nu prea are ce vedea,nu prea e miscare in schimb la strada,prin centru...multi oameni,masini(si implicit praf dar asta e),magazine,luminite..multa miscare...o nebunie pt el...e foarte linistit.
Lorich spune:
Neata,
noi asa dormim noaptea ... sau ma rog, juma de noapte pana il iau la alaptat si il uit langa mine.
Alex@sara salvat retele! O sa-i cump si eu avocado.
Mishutza frumoasa foc dodoloatza ta! E norocoasa ca are o matusica sa o iubeasca asa... vezi de asta zic eu ca e bine sa fie mai multi frati.
Simonix nu ai mai zis nimic. Cum se simte Robertelul?
Simonacip
cucui de Daviduche!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
elena_g spune:
LORICH ...ce inger!!!!!!!Cat de frumos doarme....al meu doarme pe burta iar dimineata il gasesc cu capusorul unde ii erau piocioarele...adica exact invers...![]()
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_g LORICH ...ce inger!!!!!!!Cat de frumos doarme....al meu doarme pe burta iar dimineata il gasesc cu capusorul unde ii erau piocioarele...adica exact invers... |
Elena, mersic
Robert a dormit pe burta de la o luna si ceva pana la.... pana cand a invatat sa se ridice si ghici cat ii ia sa se ridice de pe burta in picioare noaptea? Cu ochii inchisi-0,5 sec.Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
neata, fetele!
Si noi aici.Amandoi..![]()
Mushutza da, mai, e de-a noastra dienuca, dulceata de fata!
Mihaser de unde comanzi tu, draga mea hainute de la Promod, da-ne si noua un link, pls. Sanatate multa!
Sis la mine de ce nu ciocani, daca intri pe net, ha?? 
Prettysunshine si ce, e prea tarziu sa faci un fratior/surioara la baietelul tau??? Intre noi si fratiorul nostru sunt 19 ani jumate. El face astazi 12 ani. hehe ce a trecut timpul...Oricum, sa-ti traiasca baietelul.
Cleo eu o admir pe prietena relaxata...suupertare!
Lorich bai, ce duuulce e si ce frumos !! Mandretea lu' mami...
elenag ma bucur ca ai descoperit ca-i place avocado gol...da, oricum, de unde are baiatul tau 10 kg daca nu-i place mancarica???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Laura
pe amandoi, normal!
Stii ce fac eu? Vreau sa fac un fel de poza de aia de care ne faceau noua la scoala de 8 Martie sa trimit prin posta bunicilor, matusilor si altora indragostiti de Robertino. Asa ca ma uit sa vad daca ma descurc sa iau frame-uri de pe net si sa fac cu programul cu care am facut calendarul.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008