Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mishutza, am vazut pozele Dienucai, tare e dulcica. Imi place in poza asta ce fata de om mare si intelept are O sa te trec la listuta ca matusica

Pretty, ce baiat mare ai! Si-a dorit vreodata un frate sau o sora?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

elena, in parc ne plimbam de cele mai multe ori. dar practic ma poti gasi oriunde, ca eu sunt plimbareata

edit: daca ma vezi, opreste-ma, ca eu n-am de unde sa te cunosc

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Lorich si eu cred ca e dintisor...ca muci nu are, nu tusese...Multumim!

Laurita da, suntem bolnaviori...azi vroiam sa mergem la bazin, dar amanam

Bratafel multumim! si eu citesc me mega diagonala...cu cotu pana la 8 seara la lucru...adio forum.

Adriana multumim! Si eu cred ca o sa chem o homeopata acasa...ca ii tot dau nurofen...ii scade...apoi iar creste...nu e mare dar ma dispera ca nu dispare...

Fetele noi bun venit in gasca! Mishutza Diana seamana cu Eli a mea! Are ochisorii aia minunati!

Va pup! Sper sa mai intru...Azi imi vine pachetelu` Promod...yupppiii!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

am ramas iar sa gatesc. azi fac niste ciorba de gaina cu galuste, n-am mai facut ciorba pt noi nicioata dar sper sa-mi iasa. cat de greu sa fie?

VIRGINIA - da, in al2-lea pat de la geam am stat, si parca era o tiganca cu nistye perfuzii cu sange auzisem ca era sa moara pe masa de operatii, era exact in patul urmator din dreapta mea. faza e ca in afara de tipa din fata mea si prima din stanga cum intrai n-am vazut pe nimeni decat cand m-am ridicat si atunci eram cu dureri infernale ca vroiam sa ajung mai repede la fata, crede-ma ca nu mai gandeam bine, am mintit asistentele ca am tras vant numai sa ma lase naiba sa plec odata. am primit pm-ul tau, dar atunci era perioada cand n-am avut net vreo sapt si ceva si l-am citit de pe telefon dar nu am inteles prea bine. am salvat totusi nr tau pt zile mai insorite s-o punem de-o intalneala..in rest, nu te deranjez eu fara motiv

eu mi-am pus parola pe albumele de pe photobucket o sa trimit parola pe mailul comun pt cine va vrea sa ne vizualizeze.

ALEX@SARA - saru-mana..salvat retete

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

CHINABULINA.........noi mergem mai putin in parc pt ca mufica al meu se plictiseste imediat...nu prea are ce vedea,nu prea e miscare in schimb la strada,prin centru...multi oameni,masini(si implicit praf dar asta e),magazine,luminite..multa miscare...o nebunie pt el...e foarte linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

noi asa dormim noaptea ... sau ma rog, juma de noapte pana il iau la alaptat si il uit langa mine.

Alex@sara salvat retele! O sa-i cump si eu avocado.
Mishutza frumoasa foc dodoloatza ta! E norocoasa ca are o matusica sa o iubeasca asa... vezi de asta zic eu ca e bine sa fie mai multi frati.

Simonix nu ai mai zis nimic. Cum se simte Robertelul?

Simonacip cucui de Daviduche!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

LORICH ...ce inger!!!!!!!Cat de frumos doarme....al meu doarme pe burta iar dimineata il gasesc cu capusorul unde ii erau piocioarele...adica exact invers...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

LORICH ...ce inger!!!!!!!Cat de frumos doarme....al meu doarme pe burta iar dimineata il gasesc cu capusorul unde ii erau piocioarele...adica exact invers...

Elena, mersic Robert a dormit pe burta de la o luna si ceva pana la.... pana cand a invatat sa se ridice si ghici cat ii ia sa se ridice de pe burta in picioare noaptea? Cu ochii inchisi-0,5 sec. Asa ca l-am obisnuit cu fatza in sus si el se mai muta si pe o parte, alta. Am o sansa ca de la intors pe o parte apoi pe burta apoi in picioare sa uite intentia, sa adoarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata, fetele!
Si noi aici.Amandoi..
Mushutza da, mai, e de-a noastra dienuca, dulceata de fata!
Mihaser de unde comanzi tu, draga mea hainute de la Promod, da-ne si noua un link, pls. Sanatate multa!
Sis la mine de ce nu ciocani, daca intri pe net, ha??
Prettysunshine si ce, e prea tarziu sa faci un fratior/surioara la baietelul tau??? Intre noi si fratiorul nostru sunt 19 ani jumate. El face astazi 12 ani. hehe ce a trecut timpul...Oricum, sa-ti traiasca baietelul.
Cleo eu o admir pe prietena relaxata...suupertare!
Lorich bai, ce duuulce e si ce frumos !! Mandretea lu' mami...
elenag ma bucur ca ai descoperit ca-i place avocado gol...da, oricum, de unde are baiatul tau 10 kg daca nu-i place mancarica???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Laura pe amandoi, normal!

Stii ce fac eu? Vreau sa fac un fel de poza de aia de care ne faceau noua la scoala de 8 Martie sa trimit prin posta bunicilor, matusilor si altora indragostiti de Robertino. Asa ca ma uit sa vad daca ma descurc sa iau frame-uri de pe net si sa fac cu programul cu care am facut calendarul.

Mergi la inceput