Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
mishutza spune:
HEHEHE,am reusit sa va colorez si numele,deci inca ceva ce am invatat de la voi
V-o prezint pe Diana
http://family.webshots.com/album/570045529qPEfGg
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna seara! Socrate, ma bucur ca ati scapat de atele. sa nici nu mai aveti nevoie. ce draguta ai fost cu alaptatul - chiar l-ai fi alaptat pana la 2 ani?? |
Daaa eu vroiam sa ma traga de bluza si sa zica "mami tzitzi"

ee vise
chinabulina spune:
multumesc celor care mi-au urat si azi LMA - Miss, Virginia, ca-eric (si sper din nou ca nu am uitat pe nimeni, ca zau ca nu-i cu intentie
)
... chiar m-am simtit f bine
... am cunostinte, amici care au uitat sa ma sune ieri si m-au sunat azi. ba chiar unii au venit in vizita
... nu m-am suparat deloc, m-am bucurat ca si-au amintit si uite asa am avut doua zile de nastere ![]()
vad ca teo de Dana iar e bolnavioara. o pupam sa-i treaca repede-repede 
aelita, felicitari pentru nepotica, sa va traiasca!
alysh, nu vreau sa te dezamagesc, dar expresia nu e inventata de bunica sotului tau, se foloseste (des) si la noi ![]()
mda, nu mai pot sta... ooofffff, mai aveam de raspuns...
sanatate puilor si mamicilor bolnavioare 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui mishutza HEHEHE,am reusit sa va colorez si numele,deci inca ceva ce am invatat de la voi ![]() V-o prezint pe Diana http://family.webshots.com/album/570045529qPEfGg |
Sa va traiasca frumusetea! I-am aratat-o si Victoriei si zambea cu guritza pana la urechi uitandu-se la poze!
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
prettysunshine spune:
| citat din mesajul lui MissParker prettysunshine, hai, mai, ca ma faceti sa rosesc cu fan clubul asta!! Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Miss,baiatul meu implineste 12 ani anul asta,e multa vreme de cand am fost si eu ca voi si as vrea tare mult sa reeditez experienta,din pacate insa acum e mult mai greu decat era la 20 de ani.Dar va citesc pe voi si parca-mi mai trece putin din dor
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
prettysunshine spune:
Multumesc pentru primire,ati fost asa de primitoare si de calde ca m-am emotionat
Si multumim si pentru ca ne-ati primit pe listuta voastra!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
aelita spune:
Va multumesc pt urarile la adresa nepoticii mele ! e o frumoasa bucalica mica.
eu am pierdut numarul la nepoti ![]()
sora mea are baiat de 3 ani si fata de 18 ani -ii implineste peste o luna !
frate-meu are doi baieti de 16 si 14 ani din prima casatorie si acum fetita din a doua casatorie,iar cumnata mea are si ea o fata de 12 ani pe care o consider nepoata mea de sange pt ca a crescut sub ochii nostri de la 4 ani.
De la 2 verisoare si 1 var primar ,care sunt tot aici, am 5 nepoti .cel mai mic are 3 ani.
va dati seama ce ar iesi daca ne-am intalni toti odata cu puradeii ?
deci 11 ,dintre care 5 s-au nascut din 2006 incoace :vara-mea,sora-mea,frate-meu si eu 2.
(nu am amintit decat verisorii de aici)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Felicitari pentru micuta printesa ![]() Hahaha, lasa ca am auzit eu multe basme din astea: la 4 luni = da-i completare biberon, sa vezi ce bine iti doarme , la 5 luni = treci pe formula 1 si renunta la pre, sa vezi ce bine iti doarme , la 6 luni = da-i grisulet cu lapte seara, sa vezi ce bine iti doarme . Eu nu mai cred nimic. Uite-asa |
ideea mea era ca poate incepe sa doarma ,ca ziceai ca ii dai deja bibe,chiar si inainte sa se intarce de tot.adica sa nu il intarci in ideea asta.biberonul demulte oriii satura mai bine,de aici ca unii se odihnesc.
al meu nu adormea la san,sugea pana se satura,apoi tragea capul,sa nu mai vada,si imi intorcea fundul...apoi se gandea daca seculca sau nu,de obicei da
DOLORES-
| Cand era mic distractia lui preferata era sa-si puna bigudiuri si sa se machieze. Il gasea maica-sa cu bigudiuri in cap adormit. |

tareeeeeeee !!!!MISHUtA huhuuu eu sunt matusica muuultor nepotei !!
ce frumusete de nepotica ai !
PREttY-sa-ti traiasca! ce baiat mare ai! felicitari !
daca vrei sa repeti experienta,niciodata nu e prea tarziu .am scris mai sus cum familia mea a devenit numeroasa in ultimii 3 ani.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
simonacip spune:
Neata. Se anunta o zi mai buna...sper
Ziua de ieri a culminat cu un cucui de toata frumusetea la David in frunte. I-am dat cu usa in cap(cu clanta mai exact), Dl david era mot la usa in loc sa doarma...numai la noi se poate intimpla. S-a umflat si invinetit instantaneu. M-am speriat tare rau. I-am pus piine cu vin rosu si apoi gheta.
S-a dezumflat, aci insa tre sa cumpar Lasonil, hepatrombin sau o crema cu arnica. Merg cu el la o programare la alergologie si trec si pe la farmacie.Ce e bine ca n-a mai tusit deloc aseara, nici macar odata, iar acum de dimineata vad ca e mult mai bine.
Aseara Mati facuse un 37,9 -desi era mult mai cald decit arata terometrul (mi-am format mina
)I-am dat nurofen si pina dimineata n-au mai fost probleme. Chestia e ca nu prea mai e lapte. Cu toata nebunia din zilele astea n-am prea mincat (am si slabit acum am 56,6 si ce bine e!!!), dar laptikul e cam pe duca....
aelita, moaama ce de nepotei, asa-mi place si mie sa fie multi, multi, multi de toate virstele
Miss, ai dreptate, merci de sfaturi.Eu sunt mai sloboda la gura din nefericire, nu ma controlez cind sunt f. suparata. Dar sa stii ca m-am apucat sa mai citesc despre comportamentul copiilor de virsta lui si cum tb sa ne purtam cu ei. Sper sa reusesc sa-l aduc la un echilibru si sa ne intelegem. E si el plictisit de o saptamina sta in casa, e gelos ca stau tot mereu cu Mati, e suparat cu boala, medicamente,etc...si eu in loc sa-l inteleg ce fac?? I-am cerut iertare si ne-am impacat.
DanaH, Gabitzam, , parca ma simt mult mai bine sa stiu ca nu e singurul cu nazuri tot timpul.cite o
colegelor de suferinta.
Dana, imi pare asa rau de Teo, draga de ea...Gradinita asta...
sa va reveniti repede.
DOloress, are un farmec si sotul tau, pe mine ma amuza tare...
Stefany e scump foc piticotul!
Mishutza, v-am vazut si eu cit de mumoase sunteti. Bine ati veit pe la noi!
Sis, Mirci e frumos de-mi vine sa-l maninc, are niste mutrite...Mor de dorul vostru. Hai ca se pare ca ne facem bine si noi, poate ne vedem simbata, desi am auzit ca va fi foarte frig...Poate amindam din cauza frigului si de data asta.
Adriana, scumpa nu am la cine sa apelez, mama a fost plecata cu sora mea la Campina(trebuiau sa se spovedesca neaparat si acolo e duhovnicul nostru acum), tata e operat de coloana, fratele meu la scoala, oricum Matei nu sta la nimeni altcineva in brate. E terorist rau.dar chiar sia sa simbata l-am lasat pe david la mma si nu a mincat, nua dormit, l-am luat parca si mai varza de la ea..Ca mama ii da mina libera sa faca ce vrea el(mi-l strica
)
Inais eu dau Imunobaby, e foarte bun la copiii mei, le merge bine cu el, trebuie sa reiau curele ca nu le-am mai dat de vreo luna si uite ca iar am patit-o. Vitamine nu le-am dat niciodata ca am avut copilasi gasuti si mincaciosi. Totusi zilele astea Matei maninca cu tariita efectiv, cite o lingura 2-3 si gata. Ma aduce la disperare.
CU avocado, am sa iau si eu in we, sa fac la copilasi. N-am luat niciodata, n-am gustat nici eu, dar am ris de m-am prapadit de tortul lui Esme
Sper sa mai revin azi...Deocamdata trimit sa nu pierd mesajul
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
niatsa
ieri am avut musafiri. Sau o musafira. Gravidutsa in sapt 40 +2 zile!!! adica musafiri .. o relaxata - nu are bagaju facut, acasa inca zugravesc, nu are lucruri pt bb, nu au nume etc. E relaxata! Mara i-a facut o demonstratie de cum se baga picioarele in kk si de energie.... i-a zambit, a tras-o de salopeta de catarame, i-a explicat lui bb cum sa tzipe si sa tzopaie... Si am decis ca mergem cu cupiii cu cortul la Padina, pt inceput. Nu la vara, ca bb lor va fi cam mic , dar peste 1 an... yupii
am cetit in diagonala ce ati zis, nu am retinut nimik, doar m-au impresionat cupiii bolnaviori. Va pup si va urez multa multa sanatate!!
voiam sa zic ca visez numai urcat pe munnti. Numai creste, colturi, carari, aeru curat!! (vise de astmatic de bucureshti)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elena_g spune:
Buna dimineata!
Ca tot vorbeam de avocado la un moment dat,am incercat aseara sa-i dau asa simplu,necombinat cu nimic ...si ce credeti?Molfaia piticutul cu o pofta ...nu i-am dat prea mult pt.ca trebui asa bea laptele.Am sa incerc o combinatie in care sa predomine gustul de avocado daca tot ii place.Puiul papa bine tot ceea ce mie mi se pare fara gust sau chiar rau.Asa am patit cu laptele,la inceput papa Nan-mie mi s-a parut foarte bun (a si luat foarte bine in greutate in acea perioada)dupa care am ajuns la episodul in care refuza laptele ,a baut ulterior Nan fara lactoza(un gust si un miros de mi se facea rau-lui i-a placut)acum bea Milumil 2 -care la fel ,comparativ cu Nan sau Humana mi se pare ca nu are niciun gust si mai miroase si aiurea.Deci ...nu mai discut gusturile puiului meu .....
.
Inca ceva ...pupici...vad ca va gasiti timp sa raspundeti tuturor...si in special DOLORESS si MISS P care iau la rand pe fiecare pentru a le raspunde
CHINABULINA...pe unde iesiti voi la plimbare ?Poate ne intalnim intr-o zi cu soare![]()