*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mamiseli mai bine stau pana la 4 luni si vedem atunci. Ea are usor plirile inegale,dar acum depinde cum o tii. Cateodata sunt egale alteori usor inegale....Dar cum de nu s-a vazut pana acum oare?

Ecografia de sold nu implica nici un risc pt bebe. Parerea mea e sa te duci ca nu se intampla nimic. Sau, daca te tine, stai pana la 4 luni si mergi atunci la ecografie de sold. Din cate am citit, la 4 luni e relevanta ca apar nucleele la sold si se vede daca e displazie.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

[/quote]

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna fetelee,

Am fost si eu ieri cu pitika la doct. A cantarit-o a masurat-o.A luat pana la urma 750 g. uraaaa...ce emotie am avut. Dar doct tot zice ca nu e bine ca cica trebuia sa ia constant. Ete na....ca parca ea mananca mereu constant sau cum...?In fine. I-am zis ca nu sta la san in timpul zilei mai mult de 10 min. si mi-a zis ca cica sa o fac sa manance mai mult. Cum naiba frate?ca dc fata nu vrea sa manance nu mananca....In fine eu tot dau vina pe vaccinul ala, ca din cauza lui nu mai mananca ea asa bine...
Si mi-a zis ca are fontanela cam mare si ne-a schimbat Vigantolul cu altceva dar nu inteleg eu ce scrie pe reteta, va zic cand o sa cumpar medicamentul.
Si inca ceva ca cica e fata anemica. Ca e cam alba la fata si asa sunt si eu. Si i-a dat sa ia fier si vit c. Si Ca. Nu-s prea multe?Medicamente?Mi-e frica ca de la fier sa nu se constipe.Da cineva la copilul ei asa de multe medicamente?Mi se pare prea mult.
A si nu va zic ce mi-a zis ca dc se constipa sa-i bag suc d emorcov.
Si i-am zis pai ce facem incepem diversificarea de acum?Ca cica asta nu e diversificare...Pai dc nu e diversificare nici alaptat exclusiv nu e....nu?Offf imi vars si eu amarul aici. ca ma cam enerveaza doct astia.
Si sa nu va mai zic ca acum i s-a parut ei ca nu stiu cum pliurile sunt cam inegale si sa fac ecografie. Pai frate pana acum nu s-a uitat la ea si nu a vazut nimik acum cum vine asta dintr-o data are pliuri inegale. Nu vrem sa o ducem sa o radiem degeaba, caci la o luna am fost la control la kinetotereapeuta si s-a uitat la ea, si la sold si la tot si a zis c anu ar fi nici o problema.

sa stii tu ca asta e problema....
dar intr-adevar n-ai cum sa fortezi copilul sa suga mai mult la san...
...in sapt. in care tati i-a dat supliment de lapte praf lui anto, dupa ce nu mai vroia tzatza!, a luat f bine in greutate...
sa nu crezi ca spun sa treceti pe lapte praf, ca nici noi n-am facut-o (inca), eu tot trag si insist cu tzitzi, dar.... sa stii ca se poate si altfel...
...DAR... 750g/luna este chiar bine, nu-ti mai face griji degeaba!

Eu sa fiu in locul tau, as merge cu bb la ecografie!
Cu ce v-a inlocuit vigantolul??
Despre celelalte probleme nu comentez....

ahhhhhh.... s-a trezit bb.......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mamiseli cat a luat Mirunica ta luna asta?Sunt tare curioasa. Caci vad ca e o mancacioasa.
Vad ca si a mea a inceput sa se trezeasca noaptea iara la 4 si apoi la 7. Cred ca s-a speriat de doct si ce a zis mai bine mananc...
decat sa ma forteze sa mananc asa cum vrea doca...

Alra mama si Miruna mea ma termina seara. Mananca intr-o disperare. Acum, mai nou, se trezeste de 2 ori noaptea: la 2 si la 5 iar la 7-8 e treaza de-a binelea.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Leeloo ma bucur ca este bine si a fost baietel curajos! Foarte bine ai zis, nu are rost sa te stresezi. Trei luni sunt foarte importante in alaptat, si-a luat puiul ce i-a trebuit de la tine...e bine ca sunteti sanatosi amandoi!

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979
Amalia saru'mana muuuuult! Crestem, marti am fost la vaccin la Infanrix Penta, de data asta am fost un barbatoi in adevaratul sens al cuvantului, am plans 3 secunde pana a intrat serul si gata... De papat de la mami nu mai papam de aproape o luna decat masa de dimineata de la 4-5 cand de fapt dormim pe noi, in rest biberon cu lapte praf sau mix de lapte de la Lacra si lapte praf.
Oricum eu de vreo 3 zile nu prea mai am lapte, in sensul in care sanul e moale...Nu ma mai stresez, a mancat de la mine 3 luni intregi, si inca o luna mix...la frigider am 4 pungi cu 200ml de lapte de-al meu, cand le termin si pe alea, trecem doar pe praf si probabil ca saptamana viitoare incepe MAREA DIVERSIFICARE.
Luna viitoare ma duc sa ii faca Rotarixul, si intre 7-11 luni il facem si pe ala pneumococic sau cum i-o spune.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ginye - felicitari si pofta mare!

iulia - si teodora si-a descoperit degetelele. am tot insistat cu suzeta, de fapt cu vreo patru feluri de suzete, sperand sa ii placa una... fara succes. doar sanul si pumnisorii sunt bune. eu speram sa ii dau suzeta, de care s-ar putea dezvata mai usor si ar fi riscuri mai mici in dezvoltarea dentitiei. am vazut tinuta de botez a sarei... o minunatie! e cumparata din buc?

iza - ma bucur tare mult ca ati scapat de bubite!

corina - am vazut pozele micutei arianna. sa va traiasca micuta crestina! sunteti o familie foarte frumoasa. felicitari pentru alegerea fotografilor, se vede ca sunt niste adevarati profesionisti si in calitatea fotografiilor si in aparatele folosite. mi-as dori sa vad mai des fotografii de calitate la evenimentele din jurul meu :)

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Hera aici eco de sold e obligatoriu la 3 luni, toti copii o fac. noi avem programare in martie eco sold, rinichi , adica abdomen inf su superior cred..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas mie tare mila imi e sa-mi intep copilul. Offf.

Dintre 2 rele, o aleg pe cea mai mica. Eu asa zic.Nu pot sa accept sa-i dau medicamente fara sa ma asigur ca are intr-adevar nevoie de ele.Plus ca, am inteles ca, la medsana il inteapa doar la degetel si nu il doare.Am o prietena care a facut aceasta analiza cu bebelusul ei saptamana trecuta si mi-a zis ca nu a plans si nici nu a parut ca-l deranjeaza.Asa ca noi acolo il ducem si pe David.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

depinde pt ce analize recolteaza sange.daca are o lista lunga trebuie sa-i ia din vena...din ce stiu eu,pt o hemoleucograma ii ia doar din degetel.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

In situatia de fata, pentru a vedea carentele de fier, e vorba doar de o hemoleucograma, asa ca se ia sange doar din degetel.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Hera draga mea, pediatri astia parca sunt veniti cu pluta!
eu zic sa nu ai faci inca radiografie. asa a patit si ocolega de-a mea si nu a avut nika bebelusa, si imi venea mie sa ma duc la pediatra sa ai dau cu ele in cap!
daca tie ti-a zis ca sa o faci sa manace, mie ieri mi-a zis sa nu ai dau sa manace...pai si ce sa fac frate? sa o las sa urle? nu pot! ca a luat prea mult 2500grame in2 luni!
I-am facut vaccinul, acum sa vedem ce mai o fi si cu asta. Sara a mea a facut eczema bebelusului, si pediatra nu a stiut sa ma lamureasca.
Asa ca eu am ajuns la concluzia: toti o apa si-un pamant! aflu mai multe info de la voi mamicile decat de la pediatra.

bai, frate imi creste tensiunea cand aud sa nu-i dai la bb sa manance.... a luat fff bine in greutate, numai cu san, bravo ei si bravo tie!
oricum n-o sa mai ia 1250g/luna dupa 4(sa zicem) luni incolo.... asa ca eu chiar nu vad unde-i problema?!
daca pediatra nu te-a lamurit cu eczema bebelusului, mai bine mergeti la dermatolog (desi... cine stie peste cine dati... ca uite ce-a patit Isa cu bb Raphael)!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Gata cu seringa! Papam cu bibe!
A mancat pt prima data in viata lui de sugar 150 ml dintr-un foc. Are cu ce acum, puiutul scump si iubit al lui mami!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

BRAVOOOO STEFANUT!!!!!!!!!! Ce vesti minunate! Ma bucur tare, tare mult pentru voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Gynie,
felicitari pentri bibe
Alra,
uit sau nu am timp sa scriu...da' ma distez de minune citindu-te da,da...e de bine
Hera,
problema cu soldul poate sa fie falsa,dar eu zic sa te asiguri de asta consultand un alt dr.probabil ca vei intra intr-un lant nesfarsit cu dr astia si cu pranoia lor...,da' stii cum e...mai bine sa stai tu linistita ca totul este ok.
spune-i dr ca pana la morcov,mai sant si altele care ajuta constipatia la un bb alaptat exclusivla naiba cu dr...(unii)
Mav,
cum de esti asa sigura ca-i de la dinti?se vede ceva in gingie?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Da, sus se vede un muguras in gingie... si locul e tare... spre deosebire de gingia de jos, de ex....
...si nu m-ar mira sa-i iasa primul dinte sus, ca la fel a fost si la sebi.....
...am mai scris despre celelalte semne.... nu mai reiau ideea.....

Mergi la inceput