*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ma tot gandesc de ce refuza Antonio sanul, o fi seara mai nervos si nu are rabdare sa suga, ii place biberonul mai mult.
Si ce ai scris acum despre dinti, ma debusoleaza, pai de obicei cand le ies dintii ar sta numai la tata sa se calmeze iar el o refuza, zau daca inteleg, eu Anei nu i-am dat cu gel, avea dureri dar statea cu tata in gura si-i trecea.
Avem niste prieteni langa noi, mai iesim in parc impreuna. Baietelul e nascut pe 3 octombrie si el la fel de abia au scapat la colici inspre 4 luni ca acum il dor gingiile, seara ii da mereu cu gel. Dar el vrea sa suga mereu.

Mi-a rasarit si o idee. Nu cumva copii care primesc Calciu si Vigantol sunt mai rapizi cu dintisorii. Anei i-au iesit tarziu, eu eram deficitara cu Calciu si presupun ca si ea ca doar lapte de san primea. Primii dintisori i-au iesit pe la 7-8 luni.
Criss, mie primele doua masele de minte mi-au iesit dupa prima nastere, acum le astept pe celelalte doua . Si culmea prima masea mi-a iesit odata cu primii dintisori ai Anei, haioasa faza sa ne iasa amandorura in acelasi timp, ma simteam mamica tanara .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Ar fi normal sa fie mai nervos seara, dar nu numai seara face Anto asa... Si nu avea cum sa-i placa mai mult biberonul, cand el habar n-avea de biberon....
...Si uneori refuza si biberonul... asa ca...
Daca pe tine te debusoleaza sa citesti ce-am scris eu despre dinti.... da' eu ce sa mai zic??? Nici prin gand nu-mi trecea ca ar putea sa fie asta... ACUM, pana nu mi-a atras sor-mea atentia... ca uneori, cand urla, baleste foarte tare si isi indeasa manutele in gurita si isi rontaie degetelele, nu le suge... Si daca ii dai un deget, il prinde cu manutele si il duce exact la gingia care-l supara, sus, unde se si simte tare... si musca degetul!!!!
face asa de cateva zile doar...
...Si apoi... s-a linistit cand i-am masat gingiuta cu Calgel.... Asa ca zic merci ca m-am prins si eu in sfarsit si ca pt moment, cel putin, functioneaza remediul...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Malinas, Mar_ysa
Mar_ysa multumim mult pt complimente. Si voi sunteti o familie foarte frumoasa si cu o mamica asa de tanara... De printesa nu mai zic: e o scumpica!

Maria, ai grija de tine si stai linistita, ne prinde bine sa mai repetam cu majoretele ca sa fim in forma cand va fi marele eveniment. burtica

Fetelor, chiar nu ma ajuta nimeni si pe mine cu dilema degetel sua suzeta?!

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Iulia eu n-am prins cand ai intrebat...care e dilema?...care e ok sa foloseasca? Daca da, raspunsul meu ar fi dintre 2 rele, suzeta, pentru ca de ea se poate dezvata mult mai usor.

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Fetelor, chiar nu ma ajuta nimeni si pe mine cu dilema degetel sua suzeta?!

Iulia

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes

Si eu am suspectat o bucata de vreme eruptiile dentare, ca urla ca din gura de sarpe, iar eu la 4 luni am avut primii incisivi (de jos). Dar se pare ca nu sunt ele! Si al meu are zile in care urla ca din gura de sarpe si nu vrea titi, desi era fan. Ieri, a facut o criza de plans, cum nu a mai facut niciodata! M-am ingrijorat rau de tot ca plangea atat de tare ca nu mai avea aer! Si a varsat de vreo 4 ori laptele TOT. Asta ce-o mai fi? Ati patit careva? Ideea este ca nu erau regurgitari obisnuite, ci varsaturi. Este pentru prima data cand face!

Mav, un pui de depresie se poate instala. Se pare ca te tii tare pt. ca intr-adevar nu ai depus armele! Si cu oboseala acumulata... Pupa mama pe Anto cel cu dintisori!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu varsaturile, dar eu n-as astepta sa mai verse inca o data... Vorbeste urgent cu pediatrul!
Daca varsa de cateva ori, la varsta asta, se deshidrateaza fff rapid......
Cu Sebi am patit-o la 3 ani jumate... A varsat o data, din senin, am fost la urgenta, au zis ca-i indigestie si ne-au trimis acasa.... Pt ca a urmat o noapte cu 2-3 varsaturi, desi i-am tot dat gurite mici de apa, a doua zi ne-am internat cu sindrom de deshidratare! Groaznic a fost.... 4 zile numai datorita perfuziilor a trait... ca n-a putut manca si bea absolut nimic... Si asta se intampla datorita unui streptococ din gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav iti tin pumnii sa treaca cat mai usor si mai repede perioada asta care a mai ramas pana la diversificare si sa pape mai bine Anto. Nu stiu ce sfat sa-ti mai dau din pacate...cred ca as fi la fel de debusolata ca tine. Cred ca singura sugestie buna ar fi sa incerci sa te odihnesti.. pe cat posibil cu 2 copilasi mici. Pup scumpul mic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mav ce povestesti tu cu dintii, am patit eu la David . Durerile au inceput dupa 3 luni si primii dinti i-au aparut la 5 luni jumate. La fiecare eruptie a facut febra usoara, scaun moale..nu mai zic de urlete si nopti nedormite.
Eu sper sa fi fost doar niste zile si sa-l lase durerile pe Anto, iar tu sa-ti revii cu moralul! Capul sus mamico, trec si astea! Maine-poimaine ne misuna printre picioare..

Ami
Abia astept sa ne misune piticotii!!!
...Lui Seb i-a iesit primul dinte la 10 luni jumate! Insa durerile specifice eruptiei dentare.... au inceput de la 7 luni....
Asa ca... ce sa mai zic... Stiu ca n-o sa-i iasa maine dintii lui Anto... dar se pare ca au inceput sa-i creasca mugurasii... cu dureri cu tot...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Buna fetele..dau si eu un semn ca suntem bine, desi pe aici e ca la nebuni..adica am schimbat locatia si ziua botezului, cu nici o luna inainte de eveniment, ca cei unde am vrut sa facem initial au solocitat niste sume de sa stea mita-n coada! Asa ca acum ne zbatem sa punem toate detaliile la punct ca sotul pleaca 10 zile din tara si mai avem atitea de fixat! Si Larisa ieri si luni a fost varza de colici..in ultimul hal, chiar nu mai pricep daca ii trec ori ba o data, si eu am suspectat-o de dureri de dinti,dar...in fine..fug ca urla!
In rest cica suntem bine..revin cind si daca pot..sanatate tuturor!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Sanatate si voua si asteptam poze de la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anes nu-i voi da morcov normal. Logic ca e diversificare nu? Si cu medicamentele nici nu stiu ce sa fac....Cred ca ii voi da Ca. Ea are fontanela cam mare...eu stiu?Si pt fier probabil vom face si noi analiza sa vedem dc are nevoie. Asta e.Mi-e frica sa nu o constip.

Citat:
citat din mesajul lui anes

Ginye, ce ma bucur pt. Stefanut! Bravo puiule! Sa cresti mare!
Hera, pe mine ma mira tare medicamentele alea date dupa ureche (fierul mai ales) si faptul ca ti-a recomandat morcov! Pai asta este diversificare frate! Sa nu-i dai! Parerea mea!

HAI MARIA!!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mai dar ce viteza aveti la scris...n-am intrat aseara ca am fost invitati la mama la masa, a facut si tort de zahar ars, nu-s ce a apucat-o, cred ca a vrut sa ne ademeneasca pe toti, ca rar ne intalnim in formatie completa (si sor-mea cu familia).
Asta mica a fost cumintenia intruchipata, apoi am venit acasa si ne-am jucat vreo ora in camera lui Rebeca cu toate jucariile ei, apoi tati le-a citit Cenusareasa la amadoua asa
http://good-times.webshots.com/photo/2503604280104281140GNZzut
dupa care nani...de la 22 la 6

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

ce frumoooossssssss!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Dandusa noi am fost cu ea si la o kinetoterapeuta, pt laba piciorului, caci a facut vreo 20 de sedinte de gimnastica si s-a uitat si la soldul ei si nu ne-a zis ca ar avea ceva. Si ma gandesc ca ar fi vazut-o si din spital nu?dc era ceva. Cum a vazut ca are probleme la laba piciorului ar fi vazut si cu soldul nu? Nu as vrea sa-i fac eco asa de mititica, dar totusi stau si ma gandesc asa sa nu aiba fata ceva....

Hera,
problema cu soldul poate sa fie falsa,dar eu zic sa te asiguri de asta consultand un alt dr.probabil ca vei intra intr-un lant nesfarsit cu dr astia si cu pranoia lor...,da' stii cum e...mai bine sa stai tu linistita ca totul este ok.
spune-i dr ca pana la morcov,mai sant si altele care ajuta constipatia la un bb alaptat exclusivla naiba cu dr...(unii)

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
[/quote]

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput