*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Leeloo ce mai face Damian? Maine face 4 lunite! Ii urez de pe acum la mai multe, ca maine sigur uit.. Pup!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ginye ma bucur iubita ca in sfarsit stef poate sa pape fara probleme...bravo ce sa mai ma bucur din suflet
maria_k draga mea lasa vb lui carmendu striga lupu ca stim cum este naoi suntem aici pe metereze gata gata sa facem galerie...doar ne era dor de agitate
eu aseara am fost in pragul depresiei...am mers sa imi cumpar costum si pantofi t botez...si merg si probez...si cand ma vad in oglinda cata sunt sa imi vine a plange vreausa va zic ca, cred ca am probat peste 20 de costume....ba nu ma cuprindeau peste sani, ba a burta, ba pantalonii erau bufanti....poate va intrebati de ce depresia cum pui mei am ajuns de la 38-40 la 48 ha????? sa imi explice careva....m-am suparat de am zis ca numai pap nimic..in sfarsit am lasat bb-ul la mama si dai cauta costum orice numai sa incap in el am gasit intr-un final unul nu e nush cine stie ce dar macare clasic si incap in el....si ajung acasa si ma pun pe cantar ...si surpriza am mai luat un kg de saptamana trecuta.... numai vb de sani care sunt pe la burik intra in buzunarul bijamalei daca o iau invers .in cl bah stiu eu burtika, tzitzi da mai chiar asa obeza...mah si niste idioate de vanzatoare..imi arata una un costum zic 'cred ca totusi este mare' 'da da nici dvs. nu sunteti mica' si de unde mai fetele ca , costumul de l-am luat are marimea 44 nu 48 cum tot probasem...deci marimi si marimi..in sfarsit sufer de grasimi ......merg sa mai fac curat..cat ma lasa bb incet incet nu imi vine a crede ca fac botezul balacelului
A INCA CEVA CE PUII MEI FAC EU LA CIUCURII GRI...CUM II FAC ALBI SUGESTII PLS

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ginye sa iti traiasca Stefanut si sa va bucure in fiecare minut al vietii voastre!
Amalia saru'mana muuuuult! Crestem, marti am fost la vaccin la Infanrix Penta, de data asta am fost un barbatoi in adevaratul sens al cuvantului, am plans 3 secunde pana a intrat serul si gata... De papat de la mami nu mai papam de aproape o luna decat masa de dimineata de la 4-5 cand de fapt dormim pe noi, in rest biberon cu lapte praf sau mix de lapte de la Lacra si lapte praf.
Oricum eu de vreo 3 zile nu prea mai am lapte, in sensul in care sanul e moale...Nu ma mai stresez, a mancat de la mine 3 luni intregi, si inca o luna mix...la frigider am 4 pungi cu 200ml de lapte de-al meu, cand le termin si pe alea, trecem doar pe praf si probabil ca saptamana viitoare incepe MAREA DIVERSIFICARE.
Luna viitoare ma duc sa ii faca Rotarixul, si intre 7-11 luni il facem si pe ala pneumococic sau cum i-o spune.
Dandusa...nu dispera...te pup dulce, poate ca la tine e o faza trecatoare!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eliza sa nu ma bati, eu iti spun ce vedeam la bunica-mea...Dupa ce batea covorul si il curata bine cu peria si cu otet, spala ciucurii cu apa si sapun de casa si ii clatea si gata...aratau senzational. Parca am mai auzit de apa cu bicarbonat, dar doar am auzit si nu stiu ce rezultat are.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Neatza gagicile!!!

Pregatesc eu micul dejun ca sunt bine dispusa...azi ma duc sa ma vopsesc ...asa ca poftiti la ,ceiut, capucino,fresh, croisante,omlete si diverse...pofta buna..!!!

Mai mie mi-e dor de fetele care nu au mai intrat...de windy...

Leyre a depasit orice record de cozonacica...a dormit de la 10:30 la 9:45 bineinteles ca era in capul patului iesita din saculet dar se pare ca a fost treaza si a adormit la loc !!!

Maria suntem aici pe baricade ci agitatele...pup!!!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mav, imi pare rau ca iar plange mititelul. Nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa vina si perioada dintilor, ca eu inca nu am reusit sa dorm noaptea mai mult de aproape 3 ore legat. Si mi-e team aca atunci cd isi va regla programul o luam d ela capat din cauza dintisorilor .
Dar nu a revenit Antonio la sentimente mai bune fata de tzitzi? In ultima sapt si zanica a cam refuzat sanul. Plange d emama mama, zici ca o tai. O iau si o fac avion (ii place la nebunie) si o intorc brusc si ii infig tzitzi. merge d efircare data. Cateodata o face tati/buni avion si mi-o agata de san, apoi o iau eu usor in brate. Scheme nene, ca altfel e jale. Nu inteleg de ce, pt ca ea era fan tzitzi. Acum nici ziua nu prea cere. Eu intind sa cred ca se trage de la neplacerile pe care le-am avut si care au influnetat-o si pe ea, chiar dc eu incercam sa fiu cat mai calma. Ea tot ma simtea si plangea f mult.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Neatza!
Corina, habar n-am de ce face asa Antonio... Abia asteptam sa fiu iar insarcinata, apoi sa am iar bb mic- sugar.... Sebi chiar a fost, cum zice el acum: "iubitor de tzatze".... Am incercat cu Anto toate trucurile pe care mi le-am putut imagina.... Uneori accepta tzasu si papa frumos, alte ori e jale mare-mare... Adik vad ca-i e foame, caci cere, insa foarte greu apuca tzatza si o lasa foarte usor... Am ajuns sa-l pun sa suga, cu feonul deschis ca si fundal sonor.... il calmeaza zgomotul (am observat asta din perioada colicilor; cand ii mai incalzeam burtica)...
Nu mai spun ca-i bag intai suzeta, abia apoi tzsss, ca sa nu se mai inece... ca daca e agitat, trage ca haplea si imediat ramane fara aer, apoi pun-te pe urlaaaaaaat.... si nu-i mai trebe' nicio tzatza...
aaaaaaa........da..... si daca cere acum si eu intarzii cat sa ma spal pe maini de ex, se enerveaza tare si imediat se face rosu-vanat la fata..... si mai trece juma de ora pana reusesc sa-l calmez.... si abia apoi papa...
Ca tzasu nu-l calmeaza... ... pare ca e motiv de stres.......
Printre alte motive, d-asta mi-e si teama de hranitul artificial.... ca vad ca nu m-as descurca suficient de rapid cu biberoanele......
...Si cand suntem undeva in vizita.... exclus sa mai suga la san... Dupa un minut, cel mult doua, e mai interesant sa priveasca in jur... sa "faca conversatie"... decat sa stea cu nasu'n tzatza....
...Concluzia e ca desi eu ma straduiesc... nu-mi mai iese 'alaptatul' la fel de bine ca la primul bb.... si vad ca, spre disperarea mea, incet-incet si lapticul se duce...... si nu pot sa-l tin pe Anto flamand...
Cam asta e....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!
Maria K tin pumnii !!!

Mav sus cu moralul!!!, si fratelui meu (in urma cu vreo 35 ani) primul dintisor i-a iesit la 3 luni! colici, dinti , stiu ca mama imi povesteste cat de crunt a fost pt ea, cateva luni nedormite.
Ramo si Bavegirl am admirat 2 printese cochete!!
Olivia pupDavidut dulce si vesel!
eu imi bat capul cu ce as putea gati azi! m-am saturat de tot..
Va plangeti de kg...si de dulciuri...eu tot la 3plus sunt de cateva saptamani, sa zic mersi ca nu am inceput sa ma ingras la loc , la cate dulciuri bag in mine. mai nou cum am timp liber cum trantesc un tort praji orice, dulce sa fie, nu stiu ce ma apucat.
Bicicleta de camera e in coltul ei, o mai sterg de praf.....sa ma urc pe ea sa nu ma urc...hai ca fac altceva(eventual o prajitura ) si ma urc dupa si uite asa o tot ocolesc cu toate ca sport am facut toata viata , nu prea imi vine sa fac miscare...

Thomas a luat cate un kg in ambele luni, are 5,400(avea 3,400 la externare) , nu pare gras la fatuca in schimb are niste pulpite numai bune de savurat.
o zi frumoasa va doresc!!!

mami de Thomas

Merci!
...Da' sa stii ca nu ma incalzeste cu nimic... ca mai pateau si altii asa, acu' 35 de ani... Stii vorba aia... 'de ce sa mi se intample tocmai mie?'
vreau sa pap si eu niste copane de Thomas!
Bravo lui ca a luat cate 1kg/luna, isi cunoaste interesu'!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

daca va incalzeste cu ceva, laurei i-au crescut dintii fara prea mari dureri sau nopti nedormite. nu e regula sa ii doara asa rau.

mav, cu greutatea cum mai stati? nicole avea aseara pe cantarul nostru prin scazamant 4.300g, 100g in plus fata de vinerea trecuta.

corina, e normal sa mai stagneze, daca lua 1200g pe luna in fiecare luna unde ar fi ajuns? oricum, as sta cu ochii pe ea. si eu o alaptam pe laura leganand-o prin casa, caci refuza sanul.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Alra, si noi tot prin scazamant il cantarim pe Anto acasa, desi avem si cantar de bebelus... Ah, mi-ai adus aminte de el, sa-l dau jos de pe sifonier...
Deci: 750g/luna in primele doua luni; 200g in luna a3a (luate in prima sapt, apoi 4 sapt stagnare), 300g(!!!) in prima sapt din luna a4a (cand a si primit supliment de lapte praf, doar seara... si cat a dorit el... 50ml....30ml... 60ml... 150ml!!!), apoi iar a stagnat (am incercat iar doar cu tzsss)....
Mai mergem vineri la pediatru... sa vedem ce ne-o mai zice... si in legatura cu greutatea si cu eruptia dentara si cu diversificarea (ca nu mai am rabdare; dar mai astept pana primim ok-ul de la dr, ca nu vreau sa gresesc cu asta)....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

mirtha deocamdata nu ma stresez pana nu dispare arsura din zonele de pe burta nu ma stresez cu buricul daca zonele trec si buricul nu atunci da...ealizaz ca daca nu il ardea si pe burtik iar ma stresam si iar ma duceam sa il arda cu nitrat..auma na ti-am zis daca nu trece si sapt asta miercuri ne infintam la voi la pediatra...sper sa treaca pana atunci..si apoi deh eu vreau sa va si vad.... sa vedem ce o mai fi pana atunci....sambata botezul stres cat cuprinde...tzitzi cuminti ptiu sa nu le deochi ...ce ma streseaza ca toti cei din jurul meu oprestete cu mulsul, opreste,te si tot asa...numai eu parca le fac in ciuda nahh
mav sper ca pana la urma antonio sa revina iarasi la sentimente mai bune fata de tzitzi..cat priveste depresia bine ca ai un sot k-lumea...face sa plece depresia de la mami curajoasa

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Eli numai mami curajoasa nu ma mai simt eu acu'....
Si da, tati e extraordinar, dar... vine tarziu acasa... si am 'concurenta' serioasa in Sebi... Eh, si tati este doar unul... si e greu sa ne multumeasca pe toti in acelasi timp.... Asa ca... mami renunta la atentia si ajutorul lui tati... in favoarea puilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia Mamiseli Carmendu Miky_ea Eli

Leeloo sarut mana mult!

Mar_ysa super, super, super! Sa o tina tot asa!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput