Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Io va citesc, amu am reusit sa il adorm pe Alex, dar e inca la mine in brate.Ma tem ca de il las in patut se trezeste in 10 minute.Deci, Diana, la o scoaca ca cea din poza, eu am topit 3 ciocolate Primola, intr-un vas nu prea mare, pe aburi. Si am pus atata ulei cat sa se subtieze ciocolata, adica sa curga.Sper ca ai inteles. Tare mi-ar placea sa iti iasa bine. Sa le faci o poza.Eu te admir pentru faza cu exercitiile.Asta e. Sunt o lenesa, de mine nu se prind.Noa, deja praslea si-o deschis ochii! Doarme ca un iepure. Va
si mai vin.
mihaela_s spune:
Hallå si de la mine!
Aseara m-am culcat pe o poveste frumoasa de primavara, am vazut primii ghiocei ieri si ceva floricele galbene, pasarile ciripeau deja de zor de vreo 2 saptamani, sufla un aer primavaratic...iar azi dimineata m-am trezit pe o poveste de iarna adevarata! Cu 15 cm de zapada si ninge in continuare. E asa de frumos...mi-a parut rau ca nu am avut la mine aparatul foto, e ca in basme. Nu va spun cat de fericita era Silvia, mi-a si zis pe drum: "mami, stii de ce sunt eu fericita? Pentru ca e zapada!"
Toti copiii erau afara la zapada la camin cand am ajuns noi si a fugit si ea. Au un damb in spatele caminului si erau cu totii la sanius.
Fetelor va multumesc pentru sustinere si pentru felicitari. 
Bia, cred ca pot sa fiu si profesoara de chimie, dar nu ma atrage deloc. In facultate nici nu am vrut sa fac modulul pedagogic pentru ca nu voiam sa fiu profesoara. De fapt si cand am dat la facultate cea mai mare frica a mea a fost sa nu pic la sectia de profesori...erau numai 25 de locuri la ingineri si vreo 150 la profi si se pica de la ingineri la profi. Sigur ca daca nu as avea alta alternativa as fi si profa, ca de asta am facut modulul...dar acum o sa ma concentrez pe laborator. Asta era visul meu inainte de facultate: laboratorul. Am sa vad ce va spune sefa de lab de diploma mea, cui sa ma adresez mai departe si ce am de facut...
cami, cum mai merge scoala?
olim, cum ii place lui Alex la camin? Te-ai obisnuit cu ritmul servici-casa?
Oti, o sa te cocosheze ala micu'. Dar te inteleg ca nu-l poti lasa sa planga...
.
diana, spor la exercitii. Si la ales freza potrivita.
adriana, ce mai stii de spatele tau?
Mai stiti ceva de Maria? 
Va doresc o zi buna in continuare! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
giulia71 spune:
Salutare fetelor,
Tot incerc de doua zile sa intru pe forum si mi se blocheaza calculatorul. Azi am avut noroc si am reusit!
Sunt mai bine, recuperarea merge bine, insa ma simt destul de slabita. Noroc cu mami ca ma ajuta si ma rog de sanatate pentru dumneaei, chiar imi era foarte greu fara ea!
Deja m-am plictisit foarte tare acasa, nu am nici stare de citit si cand vad ca dupa 15 min de stat in picioare imi tremura corpul intru mai tare-n depresie.
Maria, iti doresc o nastere usoara si multa sanatate fetitei.
Va imbratisez pe toate si promit sa va citesc
dianalaura spune:
No, am reusit sa glazurez si Dots-urile. Acum le las sa se usuce, si apoi le-oi face poza la care sunt mai aspectuoase.
Amu ma duc sa ii dau de mancare lui Ianis, ca acum s-a trezit (de fapt amu e pe olita).
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Giulia, ma bucur tare ca esti mai bine. Lasa ca incet, incet iti revii complet.Diana, abia astept sa iti vad dot-surile.Mariaaa, cum est azi?Miha, si aici ninge, insa se topeste si ne alegem doar cu frig si noroi. am fost la primarie de mi-am platit impozitul pe casa, am venit acasa uzi, si infrigurati (adica eu, ca pruncii nu or avut nici o treaba)Am aprins focul, afara e inorat si umed, si asta ma depreseaza.
Bagati ceva vesel, ca ma loveste depresia! 
fug la pui ca plange, da mai viu.
dianalaura spune:
Uite aici si Dots-urile mele
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/21454/Dots/pagina/20/#entry653641
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
sara buna!!!
am dat de michiduta
!
1.colegu cica nu mai fumeaza de luni si deja ma freaca la neuron.io-l bat
si-l leg si-i bag un poc de tigari in gura
.
2.is beteaga si eu.am facut rosu in gat ca bb=icii,am deja febra
.viata de kkao
.
mno, feciorii mi-s ok.matei ma ia de noua
.de 2 zile e pirat.sta cu palarie de soare in cap si cu ochelari de soare pe nas.bine da si=-o dat jos o lentila
.
maria, esti ok?
giulia, te pupez
.refecere rapida, rapida.
oti, ce pusca mea faci? pe unde esti
?
diana, deci is bune dotsurile?
adriana, mihaela, cami si tata gasca va pupez si salutez.mai viu.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Diana, super faine dot-surile tale. Mmm, ce as mai manca si eu unul acum. Da imi pun pofta in cui pana cel putin maine
Desi nu stiu daca le-oi face ca am reclamatii de la Vlad ca fac prea multe dulciuri. Asa ca poate ma supar si nu le fac.
Restul? Pe unde umblati?
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit sara buna!!! am dat de michiduta !1.colegu cica nu mai fumeaza de luni si deja ma freaca la neuron.io-l bat .viata de kkao .mno, feciorii mi-s ok.matei ma ia de noua .refecere rapida, rapida.oti, ce pusca mea faci? pe unde esti ! |