Salajencele sarbatoresc!!![79]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Maria, acum trebuie sa te odihnesti ca sa capeti puteri pe cand va dori printesa Casandra sa vina printre noi. Iti doresc odihna placuta, somn usor si daca te ajuta DD sa nasti pana maine dupa-masa cand intru din nou pe net iti tzin pumnii si spun Doamne-ajuta sa fiti sanatoase aman2 !!!

usor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Maria, odihna placuta,\noi suntem aici si te sustinem. Merg si eu cu Stef la culcare
Noapte buna

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

acum am ajuns acasa. am semnat sa ma lase. nu mi-au facut externarea. nu mai am contractii regulate. dureri cand si cand. daca mai ramaneam inca o noapte acolo, fara sa pot dormi (mai greu intr-o sala de nasteri) cred ca ma lua ceva. oricum sunt asa obosita ca simt ca plutesc. ultimele nopti am dormit cate faorte putin iar azinoapte deloc. sa mananc nu m-au lasat. am "furat" o supa si ceva orez pe la 14.

cand am mers aseara aveam contractii foarte regulate din 7 in 7 min. erau regulate de la 13 cand au inceput. pe la ora 20 au inceput sa si doara. aveam dilatatie de un deget. doctorita a zis ca o sa mai dureze pana spre dimi si ca ea pleaca si revine, iar tanti de acolo imi va face un antispastic si un diazepam sa pot sa ma odihnesc. nici un efect doar ca pana dimi mi-au "ucis" contractiile. de dormit nu am reusit nici o sec. contractiile erau de 70-90 intensitate. dimi erau de 60-70 si ca sa ajunga la ora 11 azi, de 40. apoi sa devina si neregulate. dureri am mai avut, pana spre dupa=masa cand au dispaut si alea.
cam asa sta treaba.
multumesc pt gandurile voastre. imi pare rau si ma simt vinovata ca v-am pus pe jar. chiar de asta imi era frica sa nu fiu "ciobanelul care striga " sariti lupul" si cand colo......
acum de cand am ajuns acasa parca ma doare iar
va veni ea cand va vrea. mami o iubeste.
iau un no-spa, fac un ceai si un dus si ma bag in pat. nu mai merg la spital pana nu am contractii dureroase dimi ies ochii ca la melc.
scuze pt emotii. va pup

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

tzuc apasat o mamica curajoasa.
sa te odihnesti .sa ai putere pe 14[asta e a doua mea prezicere,vezi ca am facut 3 preziceri de data de nastere ptr Casandra,sper sa nu ne faca figura printesa si sa vina de dragobete].
nu te stresa de noi.
toate am avut emotii ptr tine.
o asteptam cu nerabdare pe Casandra.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, ciucalata si ulei.Si aruncate in cioco,intoarse apoi scoase cu furculita iute pe hartie de copt. Baga poze....Si noi va si va dorim noapte buuuna. Maria, sa ai nastere usoara.

Mergi la inceput

Fetili, dau io cafeiu azi.Poftiti de serviti, pana e calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetili, dau io cafeiu azi.
Poftiti de serviti, pana e calda.

merci.

Maria,te-ai odihnit ?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Ce faceti? Ce dregeti?Io amu am fiert taieteii in supa, urmeaza sa tai tate cele pt salata de boeuf. Cand m-a lasa piciu ca tare rau m-o stigat si cat am fiert taieteii. Amu se face ca doarme la mine in brate, da de il pun in patut, indata e treaz. Nu am nici o idee de felul 2. Da sa fie ceva usor... Haideti cu ceva idei.

Mergi la inceput

Merci de cafeluta!
Maria, cum te simti?
O sa incerc si eu, tre numai sa imi gasesc un vas in care sa incapa dots si sa fie suficient de adanc sa se scufunde in cioco...va sa zica cu furculita...am prins ideea, sper sa imi iasa.
Noi mai devreme ne-am trezit, i-am dat sa mance la prunc, iar de mancare nu fac nika, azi tre sa mananc tata ziulica numai si numai grepfruit, iar pt stefan am mazare cu sos facut de mama. Si husbandu mai are niste bucati de carne de vita, ca eu nu am putut-o manca, nu-mi place. Si ii ajunge si lui mazarea. Eventual i-o face o supa pe cuburi lui stefan.
No bine fetelor, ma duc sa imi fac exercitiile, ca ieri si alaltaieri am cam fentt, daca nu le-am facut dimineata, nu le-am mai facut deloc.
Si la 12 tre sa fiu la coafor, ma duc sa ma vada coafeza care imi face freza de nanasit, sa isi dea si ea cu parerea, sa vedem, ma mai tund, nu ma mai tund, imi face coc sau nu la nunta...chestii importante, nu asa..
Maria, , Suntem alaturi de tine, mai da vesti.

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Tocmai am prins finalul de la Mircica....mi-a placut faza cu ziarul libertatea referitor la Marian Cozma...asa zic si eu, asa ceva nu se arata...
AAapepituaaaa...brumbrum...aaacaca gogo....
Astea sunt de la Stefan pentru voi
A..sa vedeti aseara la meci....el ii zice la minge go-go...de la gol..si cand ii e goala sticla de apa vine si mi-o arata, scuturand-o demonstrativ :go...go...deci e goala...
Si aseara am dat pe meci...sa-l vedeti ce fascinat era...cum fugea de la pat la televizor si inapoi..:Go..Go...mama..Go....radea si se distra de astia cum dadeau mingea unu de la altu...a fost teroare..

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

mai fete, da voi nu mai scrieti nika?

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput