Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 9
dianalaura spune:
Ma bucur ca v-o placut pozele...eu azi am fost la ziua de gref..da pusca mea, cum sa nu mananc Dots? Si sa nu ma ling de ciocolata, cand am lucrat cu ea?
. No, oricum am 61 de kg, si daca imi iau rochie nu imi cumpar de aia mulata, ci de aia in care sa arat bine si de am 58 de kg, si de am 63 de kg.
Bianca tzucute, pai tu ce faci? Te betegesti?
Multa sanatate. Si tie Giulia refacere rapida, si Adriana ai grija cu spatele...si Maria...nu mai vorbesc 

...
No ma duc ca-mi ploscaie feciorul din gura, ii flamand...m-ar manca si pe mine...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:
Fetele sa va dau vestea cea mare! In sfarsit am primit un VG adica un B la suedeza! Am trimis aseara recenzia la cartea citita si profu mi-a rasouns acum ca i-a placut, ca e OK si sa mai completez ca e bine. Si ca am luat B.

Bia sanatate multa!
Si vezi ce faci cu tigarile! 
diana, spor la papat dots!
oti sa va dati si voi cu saniutza! Maine Sivia vrea sa isi duca casca la camin(casca de bicicleta) ca vrea pe partia mare si nu au lasat-o fara casca. 
adriana cum esti?
Maria...ceva noutati? Ai mai avut dureri?
olim, cami? Voi ce mai ziceti?
Io am fugit ca am treaba...fac pizza, apoi mazare cu carne si mai am si vase de spalat! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
Oare cum e Maria?
Eu ieri nu am apucat sa intru deloc, am plecat dimineata la 8 fara 10 de-acasa si m-am intors la 7,30 seara, atita ne-a tinut la scoala.
Am venit rupta de foame, de somn si de oboseala, parca as fi impins vagoane toata ziua.Plus ca si era tare frig afara, so am asteptat bus-ul aproape o jumatate de ora.
Miine am examen iar, poimiine, altul, asa ca azi stau cu burta pe carte.
Miine e si ultima zi de cursuri, de simbata incepem practica, ne-a si dat deja programul pentru toata perioada, zilele in care o sa fim la spital, zilele in care o sa fim aici la nursing home-ul asta aproape de mine.Ne-a facut si instructie despre spital (la ce etaje o sa fim, care e "politica" pe-acolo, masuri de protectie, ce sa ne punem cu noi, cam ce unde se afla, etc).
Ieri mi-a venit ciclul si asa sint ca o cirpa stoarsa.Numai de invatat nu is in stare, mi se inchid ochii de somn de cind m-am trezit.
Si la noi e vreme de iarna, duminica a fulguit un pic dar nu s-a pus nimic pe jos.In general, sint cam in jur de zero grade Celsius de citeva zile incoace.
Tocmai ce am mincat - 2 oua fierte moi, cu sare pe ele, o felie de piine prajita, o cana de ceai cu lamiie si zahar si un iaurt de fructe.
Ma duc imediat sa ma uit la "Tinar si nelinistit", dupa aia poate trag un pui de somn de amiaza, ca o sa fie deja ora 12.
va pup pe toate si mai vin; sa vad daca mai aveti vesti de la Maria.
dianalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maria_K pup fetele eu am dormit azi aproape toata ziua. sper sa pot si la noapte. acum vreau sa ies putin sa pap ceva. am mai avut azi cateva contractii destul de dureroase, dar la distante mari una de alta. Maria 37+ Casandra-Maria vine bb!![]() Pozele noastre |
Acum facui eu pe detectivul...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Miha, felicitari pentru progres!Fetelor eu cred ca Maria o fi avut travaliu fals. Altfel nu se explica...Maria, multa sanatate!Noi am fost la zapada, am facut un om de zapada cu Andrei si am iesit cu totii si ne-am pozat cu el.Va pup, fug la pui. Mai vin.
Maria_K spune:
am mancat de crap..... stiti vorba: "Leana cand e beteaga, manca cate-o pita-ntreaga si mai geme de-o daraba" . daca ma apuca ceva la noapte macar sa nu fie pe burta goala.
asta noapte asa am dormit ca nici la pipi nu m-am trezit. azi am mai bagat reprize de somn. nu stiu cum am putut dormi atat.
vad ca iar mai am contractii (dar nu regulatre) si ma doare burta si-n rest cand stau in picioare.
"experienta" asta in spital mi-a luat orice frica sau emotie. vreau doar sa vine si sa o am in brate. sper sa nu dureze mult
nu pot sa vad un bb sau sa ma gandesc la momentul cand o sa o vad fara sa ma apuce bocitul. am plans azi si pt fata lu' chivu
cred ca ma dilesc rau.
va pupacesc pe toate 
Maria
37+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
dianalaura spune:
Nu-mi vine sa cred!!! Apuc sa dau si eu o cafea azi?! WoW...No, cafea si cate un Dots, in loc de fursec ..![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianalaura spune:
Maria, nu te ma stresa...Casandra stie ea cel mai bine cand sa vina....iar cu plansul, stai linistita ca toate am trecut prin depresia asta pre si post natala, nu cu multe efecte..da no, ii o perioada in care te cam superi din orice, cam plangi din orice si pentru oricine.... Stiu ca dupa ce l-am nascut pe Stefan si urma sa mergem acasa, ma gandeam ca in primele nopti nu o sa pot dormi, o sa stau sa il pazesc, sa vad daca doarme, sa nu se sufoce cumva cu plapumioara...da no, cand a fost sa fie am dormit tun, ca no, eram epuizata de peste zi....si cand is asa mici cum ii pui asa stau, nu se intorc ei intr-atat incat sa isi traga plapuma pe ei :)
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, nu ma enerva ca ma duc sa fac dots!
Multam de cafei. Io am vrut sa fac blatl tortului de maine dupa ce s-o dus Andrei la scoala, ca inca piciul dormea, da pana la urma am zis: la naiba! si m-am culcat si io.
Asa ca, amu is cu una bucata copil urlator in brate si pas de mai face ceva. No da nu ii bai.Aseara am maturat zapada era de vreo 5 cm, azi dimi la fel tot de vreo 5 cm. Insa e asa de grea. Dedesupt e apa. Intelegeti ce zic, nu? O raza de soare si s-a topit toata. Am facut un om de zapada cu Andrei aseara si l-am pus pe un scaun in curte sa nu ni-l "ucida" Rexi iar. Ca data trecuta s-a luptat cu intrusul, pana l-a facut una cu pamantul
Amu nu s-o atins de el. Inca
Va
merg sa imi pun o gura de cafei.

Maria, no stress!