Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 7

danonique spune:
MARIA
PLICI PLICI
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Ayla21 spune:
Dyana, multumim! Ei spun ca primul control e bine facut in saptamana a treia. Luana are maine 2 saptamani. De aceea au spus (miercuri sau joi), joi va fi, cel mai sigur. Oricum va fi tinuta sub control regulat. Suntem multumiti ca iau la rand orice risc ar presupune prematuritatea si il elimina daca, multumim Domnului, nu este cazul. Sunt atatea lucruri pe care nu le-am stiut, nefiind in cunostinta de cauza.
Plici-Plici, si alte fete. I-am citit Monicai discutiile, si referitor la clisma spune sa nu va speriati. Este ceva ok, ca si cum e spalatul pe dinti. Nu a avut nevoie inainte de nastere dar face parte uneori din igiena ei intima. Aparat de clisma personal gasiti la farmacie de tehnic-medicale si nu costa foarte mult. Puteti ptr linistea voastra sa faceti inainte acasa, mai ales cele care nasteti programat. Puneti 1 litru de apa la fiert, adaugati 1 plic ceai galbenele+ 1 plic ceai musetel. E ok si apa doar, dar e mai sanatos asa. Nu stiu cum e aparatul din spital, dar cel cumparat de la tehnico-medicale are capatul foarte mic, si nu traumatizeaza. E bine sa puneti putin ulei de corp, crema de corp sau unguent de galbenele, asa intra mai usor. Nu va temeti, chiar si facuta in spital, nu este chiar atat de horror pe cat pare.
Daca mai este ceva, trasmit.
_
I love you so much my tiny princess

petrean spune:
Marianastere usoara..si bebelina sanatoasa
Bogdana 36/37+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

Dodo-pui spune:
Plici ,Maria
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

aris26 spune:
azi mi-am gasit si eu sa nu intru pe forum si ce vad? Maria a plecat spre spital
MARIA
si cu pt maine dimineata:
PLICI
33+
poze
AMR 7 saptamani

mihaelacg spune:
mariaK, ce-mi vad ochii? casandra e nerabdatoare sa cunoasca pe mami si tati?
nastere usoara, si bb sanatos. sa-ti ajute dd sa decurga totul cum trebuie si sa nasti natural.
plici plici ,,,, AMR......cateva ore....doar atat te mai desparte sa-l tii pe ginerica in brate
cezariana usoara si un bb sanatos si frumos
dorana, sa stai linistita sa fie bb bine, si sa stea cat mai mult in burtica.
maria rubi, bine ai venit!
noi am fost si in seara asta la curs, parca mai prind curaj, dar una-i teoria, si alta-i cand nasti pe bune
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+

millie spune:
Maria chiar am intrat sa te intreb ceva si cand colo

monica

novus spune:
Maria, super !!!!!
de acum o sa ma invat minte si o sa citesc ultima pagina prima data si nu la rand cum fac eu de obicei !!! mai un pic si o sa fii mama !!!!
Plici plici, maine pe vremea asta o sa te uiti in ochii baiatului tau si... o sa fii cea mai fericita
Aoleu, ca m-au luat niste emotii la gandul ca mai e un pic si eu nici bagajul nul-am centralizat, e prin diverse locuri !!
Nici nu mai stiu ce vroiam sa intreb de fapt .. 36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

saby spune:
Maria mult curaj cat mai putine dureri si o nastere naturala asa cum iti doresti tu....mai e putin si iti vei tine printesa in brate
[red]Plici[/red]si pt tine gandurile noastre catre tine si incearca sa te odihnesti macar putin in noaptea asta pt ca trbuie sa fi in forma manie pt marea intalnire
Sabina 31+ mamica de
Maia Andreea