Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
waw lipsesc o zi si iata noutati
oare ce o mai face Maria , scot si eu agitate:

Hai Maria !!!

asteptam vesti
si Plici Doamne cat de aproape esti de marea intalnire...nu-mi vine sa cred, asteptam maine sa ne zici de bb

Hai Plici !!!

Ayla (Monica) felicitari pentru printesa Luana , ma bucur tare mult ca evolueaza asa de bine , sa fie papacioasa si voinica sa plecati cat mai repede acasa alaturi de fratior si de tati . va pup cu drag si cu Dumnezeu inainte 

30+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
saby spune:
DORRANA am vazut ca ai fost la doctor si ti-a spus ca ai colul deschis. In cate saptamani esti tu acum?. Din cate stiu eu nu se mai poate face cerclaj la o sarcina asa avansata. Oricum nu te speria, incearca sa urmezi tratamentul si sigur o sa fie bine,
s-a mai scris pe aici ca au fost fete cu colul deschis mai devreme si cu tratament si repaus au ajuns cu bine la termen, sa ne ti la curent cu ce se mai intampla.
Am fost si noi in seara asta la control si am primit vesti bune si mai putin bune. Alea bune sunt ca piticuta noastra are 1.700 si este dezvolatat asa cum trebuie, iar mai prost stam la capitolul col care s-a scurtat din cauza contractilor numeroase si este cam devrem de asa ceva....asa ca trecem pe ginyplral dar nu cred sa aibe efect pt ca am mai luat si degeaba, vom mai vedea catre sfarsitul saptamanii.
Pup toate burticile
!!!
Sabina
31+ mamica de
Maia Andreea
malta spune:
Pe 9 ianuarie,la 28 saptamani, la ecograf , mi s-a spus ca am toate semnele unei nasteri premature. Am continuat sa merg la scoala, cu contractii dureroase din saptamana 29 si eram sa nasc prematur pe 23 ianuarie. Am stat in spital 2 saptamani facand tratament injectabil cu Gynipral, No-spa si Scobutil, ameliorand contractiile.De pe 5 feb. stau in repaos total la pat acasa, cu acelasi tratament, insa pastile, si ma simt din ce in ce mai bine. In ultimele 3 zile nu am mai avut nicio contractie. Deci a avut efect, insa dupa o indelunga durata. Dr. mea spune ca repaosul la pat e jumatate din tratament. Sper sa o duc macar pana la 36 saptamani.CURAJ in folosirea Gynipral-ului.
georgiana310 spune:
Maria, suntem cu tine!!!!!!!!!!!11

Fetelor, dc e colul scurtat se naste mai repede sau... cum?
31+
Brisees
gia
danonique spune:
DORANA imi pare rau sa aud ca ti s-a deschis colul.Si eu sunt in aceeasi situatie si in afara tratamentului pe care ti-l va da dr trebuie sa stai numai in pat.Eu la Albert am avut colul deschis de la 20 saptamani si am reusit sa il nasc la 38 sapt si 2 zile dar am stat numai in pat.La noi istoria se repeta si sper ca si acum sa ajungem cat mai aproape de termen.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
shasa spune:
Fetelor dar cine tine legatura cu MARIA ca eu una deja sunt fiarta. Au trecut deja cateva ore si nu avem nici o noutate. Oare am putea sa ii dam un mesaj ceva, sa aflam si noi cate ceva. Rabdarea si asteptarea asta nu sunt punctul mu forte
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
chatonel spune:
mariaaaaaaaaaaaaaaaa, ne dai emotii :) gata, am scos agitatele si pentru tine!

Fille du Sud
33 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Carmen, multa sanatate, fericire si o viata frumoasa alaturi de cei dragi! La multi ani!
Ptr tine

[s

[s
Cu drag Monica si Alex
_
I love you so much my tiny princess
shasa spune:
Hello!!!! Fetele.....ce facem????? DAm un sms la MARIA? Hai veniti cu pareri
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
shasa spune: