Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 6

maria_rubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna buna! eu am fost in seara asta la control.... colul e deschis, deci maine dimineata tb sa ma internez in spital... bebelina e bine pentru varsta ei - 32s, are 2kg, dar... din mom. in care se deschide colul, exista riscul sa se declanseze contractiile si nu mai pot fi oprite... zicea dr. ca incercam cu perfuzii cu gynipral si poate reusim sa lungim colul cat de cat (macar 1 cm), sa poata prinda un fir la cerclaj sa stiti ca de 1 sapt. am dureri la mers, chiar si prin casa; scriu asta ca sa trag un semnal de alarma fetelor care s-au plans de dureri... eu eram linistita pt ca la orizontala ma simteam bine, dar uite ca... sper sa revin acasa cat mai repede si sa va dau vesti bune!! Dorana |
Buna seara mamici de ghiocei. Va citesc in fiecare zi dar nu reusesc sa tin ritmul cu voi. Sunt Maria, mami de Mara si viitoare mamica tot de ghiocica, DPN 20 martie.
Vroiam sa-i raspund Dorannei: mie mi s-a facut cerclaj sarcina asta la 26 saptamani pt ca orificiul extern al colului era deschis. De obicei cerclajul de efectueaza pana la 22 saptamani maxim. Mie mi-au facut in speranta ca o sa mai tina ceva...sa nu se deschida de tot. Apoi am solicitat parerea altui doctor care mi-a spus ca cerclaj se face doar cand orificiul intern al colului e deschis, si nu cel extern ca in cazul meu, si ca mi-au cusut colul degeaba. Acum marea problema se pune la nasterea naturala caci, din cauza cerclajului, se poate dezvolta o cicatrice pe col si se poate sa am probleme cu dilatarea in travaliu, ori o sa ma dilat greu, ori deloc.
Asa ca ai grija cu cerclajul la 32 saptamani, te rog sa mai ceri si alte pareri.
Maya, vad ca esti aradeanca, la fel ca mine. La ce dr. ai umblat cu prima sarcina?
Va pup pe toate si fac si eu galerie

Ayla21 spune:
Maria, suntem alaturi de tine!
Tinem pumnii si ne rugam ptr tine
Doamne ajuta! Sa nasti repede si fara dureri prea mari!
(Monica si Alex)
_
I love you so much my tiny princess

Adee spune:
Tot am stat si nu am scos agitatele, dar se pare ca este cazul deja
HAI MARIA
si pentru PLICI, PLICI
Se pare ca a avut efect poza mea cu ghioceii34+
Ariana
poze

Ayla21 spune:
Multumim mult ptr sustinere si ptr ca sunteti alaturi de noi.
Leeloo, multumim ptr ca esti alaturi si trasmiti vestile bune.
Mult curaj si ptr PLICI PLICI ptr maine!PLICI PLICI, succes maine si refacere rapida!
(Monica si Alex)
_
I love you so much my tiny princess

Azu spune:
ma alatur si eu galeriei pt plici si maria
sa fie totul cat mai usor si reveniti repede si cu tolba plina de sfaturi!

Ciresica5 spune:
Fetelor, abia am reusit sa citesc tot ce-ati scris pana acum si tot citind asa era cat pe ce sa ratez momentul aparitiei ghioceilor...
Maria, Plici, nastere usoaaaaaaaaaaaaaara, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!! Recuparare rapida si intoarcere grabnica acasa!!!
Multa putere si curaj mamicilor!!!
Nici nu-mi vine sa cred ca marea intalnire este atat de aproape si pentru noi! Si voi aveti emotii tot atat de mari??? 34+ cu

dyana27 spune:
ayla, e foarte bine ca vine oftalmologul maine, dar neaparat bebelina trebuie evaluata cam la o luna dupa nastere, pentru ca atunci se vad semnele de retinopatie clara si se poate repara fara nici o problema. oricum, vad ca medicii de acolo se ocupa foarte bine de voi si ma bucur mult.
diana 31+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Manuela77 spune:
Wow ce zi!!! Primavara e aici...sosesc ghioceii...m-am emotionat toata!
Maria, Plici sa fie intr-un ceas bun! Gandurile noastre de bine va insotesc! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa va bucurati in curand de intalnirea cu minunile voastre!
Pana atunci putina galerie:
Dorana ai mare grija de tine. Asculta-ti medicul si evita orice efort. Te asteptam cu vesti bune si speram ca bebe sa se lase convins sa mai stea la caldurica.
Anca-Nicolae povestirile tale sunt super haioase. Iti multumim pentru sfaturile si experientele pe care ni le impartasesti!
Mult curaj tuturor mamicilor care se apropie vertiginos de momentul mult asteptat!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa trecem cu bine si sa avem si noi numai experiente pozitive de impartasit!
PS. Nu-l uitati pe Sfantul Nectarie. Am auzit si citit multe despre ajutorul lui in timpul nasterii...si nu numai.
Manu 31+ Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!

plici plici spune:
pt maria...m-am cracanat de tot cand am citit ca esti la spital...hihihi ...iti tin pumnii
fetele la toate multumesc frumos de sustinere si de gandurile bune, sunt excelente pt psihic
ilinca am murit de ras cu mesaju tau cu dulcolaxu...il luasem deja...am avut niste trairi, dar decente oricum...si da, e prima oara cand iau asa ceva, asa ca am avut noroc :)
monica si pt Luana
ma indoiesc ca voi dormi prea mult noaptea asta...ca si celelalte dealtfel...asa ca sunt pe aici...
corina 38+
robert andrei