Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 5

shasa spune:
MARIA, multe imbratisari de incurajare pentru tine. Sa dea Dumnezeu sa decurga nasterea bine si sa iti ajute DD sa nasti cum ti-ai dorit tu adica natural 100%. Si bineanteles agitatele
HAI MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Te asteptam pe prima pagina Cassandra!!!!!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+

Maya25 spune:
Maria K si Plici Plici facem galerie. Ce frumos! Vin ghioceii!
Doranna nasol cu colul. Va trebui sa stai mai mult in pat de acum inainte. Bebe are 32 sapt implinite? Parca tu erai una dintre fete care nu stia cum se trece semnatura. Se trec saptamanile implinite +. De ex, eu am azi 34 sapt si 5 zile, desi sunt in sapt 35, la semnatura trec 34+. Cand implinesc 35 abia atunci schimb in 35+. Oricum, asta conteaza mai putin acum, important e ca tu sa tii pe bebe cat mai mult la caldura.
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

shasa spune:
DORRANA iti tin si tie pumnii. Sa speram ca il va putea convinge dr. tau pe bebicu mic sa mai stea la caldut
BB3 - Petru - 31+

shasa spune:
PLICI iti incalzesc si tie niste agitate pt. maine.
BB3 - Petru - 31+

Maya25 spune:
Ayla, felicitari pt bebe Luana, Creste vazand cu ochii. Draga de ea! Ma bucur si ca, controlul cardio a iesit ok, tinem pumnii si pt ochisori.
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

shasa spune:
Multisi o
pentru cine m-a trecut cu Petru in listuta
Ce imi place ca prima postare de la capitolul asta ii apartine MARIEI si ii face galerie lui PLICI ca pana la capat cred ca MARIA va tine un pe bebic in brate pana maine dimineata.
VA PUP PE TOATE
Sunt asa de emotionata, vom avea inca 2 ghiocei pana maine la ora asta.MARIA
PLICI
BB3 - Petru - 31+

irina81 spune:
Am zis sa intru si eu intr-o fuga....si cand colo..ce agitatie aici...am emotii cand ma gandesc ca se apropie si eu nici bagajul nu-l am gata.
Plici Plici,Maria,nasteri usoare si bebei sanatosi!
Dorana,iti tinem pumnii sa fie bine si sa vrea bebe sa mai stea in burtica.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 34+
poze

mababei spune:
Dyana, multumesc mult pentru raspuns! Intr-adevar simpatica faza cu reflexul de "maimutzica"!
Maria, am scos cateva ametite inainte, doar de antrenament, dar acum chemam si intaririle:
Mult curaj! Sa fie totul asa cum vrei tu, fara epidurala, repede si usor!
mihaela 34+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

joanna27 spune:
Buna burtici!!!
Wow nu imi vine sa cred cate schimbari de pe o zi pe alta , vin ghioceiii.Doamne ajuta.
MARIA , NASTERE USOARA, BB SANATOS,GANDURILE SI RUGACIUNILE NOASTRE SA VA AJUTE!
PLICI TINEM PUMNII, DOAMNE Ajuta sa fie totul bine si sa iti vezi bb cu bine maine.
DORANA, stai cumintica, asculta medicu, ai credinta si vb cu bb sa mai stea un picut.Nu te panica, stiu cazuri care cu colul deschis au dus sarcina pana la teren.
Doamne ajuta! la toate
PS Eu azi platesc tribut pt ca ieri nu am stat cuminte 34+

dyana27 spune:
iuhuuuuuuuuu vine bebelinaaaaaaaa
hai maria, curaj, si te asteptam cu bebita frumoasa acasica
diana 31+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic