Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 4

Timi07 spune:
dyana27 las-o-n pace pe colega ta. David e un nume foarte frumos, international si chiar biblic.... se scrie la fel in engleza, franceza...mai vrei argumente?
Eu azi am fost la sala si la final nu doar ca s-a luat o instructoare de mine sa nu mai fac tractiuni oricat de usoare ar fi dar m-a parat si sotului care a decretat: "gata n-o mai ridici nici pe Sophie ca n-ai voie" I-am respins decretul "totul pana la Sophie, sa nici nu aud de restrictii cand vine vorba de ea" Bine dar instructoarea a exagerat un pic si chiar si sotul ca zau nu mi se pare deloc greu sa-mi iau fetita in brate chiar daca are cam 11kile, nu pot sa merg cu ea mult in brate dar asa un pic n-am absolut nimic.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Maria_K spune:
am plecat la spital
a inceput sa ma si doara
pup
trimis sms
Maria 37+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre

doranna spune:
buna!
eu am fost in seara asta la control.... colul e deschis, deci maine dimineata tb sa ma internez in spital... bebelina e bine pentru varsta ei - 32s, are 2kg, dar... din mom. in care se deschide colul, exista riscul sa se declanseze contractiile si nu mai pot fi oprite... zicea dr. ca incercam cu perfuzii cu gynipral si poate reusim sa lungim colul cat de cat (macar 1 cm), sa poata prinda un fir la cerclaj
sa stiti ca de 1 sapt. am dureri la mers, chiar si prin casa; scriu asta ca sa trag un semnal de alarma fetelor care s-au plans de dureri... eu eram linistita pt ca la orizontala ma simteam bine, dar uite ca...
sper sa revin acasa cat mai repede si sa va dau vesti bune!!
Dorana

Timi07 spune:
MARIA & PLICI_PLICI
Va doresc sa nasteti usor, sa aveti bebei sanatosi, papaciosi si laptic cat le trebe!!!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

anca_nicolae spune:
Maria...
mesaj de la Monica [Ayla21] si de la mine: pare ca te apropii cu pasi repezi de nastere, de la amndoua mult curaj, nororc sa scapi cat mai repede si bine si sanatate la max pt tine si "beib".
Monica-Ayla21
anca
.28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Leeloo21 spune:
hai maria!!!!!!!!multa putere mami!!!
Cristina cu bebe mic 34+
nasterea in apa
pozici dragute

PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K am plecat la spital a inceput sa ma si doara pup trimis sms Maria ![]() ![]() ![]() ![]() Pozele noastre |
Maria,

Numai ganduri bune si multe

Monnvas spune:
Mai fetelor, va luati la intrecere?? Nici nu mai stie omu' cand sa scoata agitatele!
HAI MARIAAAA! Curaj mami, curaj Casandra!
Nu pot sa cred,
Abia astept sa va pun pe prima pagina
Monica Elefantica 36+
CRI
CASA LU' BEBE

adirys21 spune:
Wow fetele ce agitatie aici....Sper ca Maria sa aiba o nastere usoara..ce bine ca o sa-si tina curand printesa in brate....
Eu sunt cu gandul la tine si iti transmit toata energia pozitiva...sa fii tare
Plici nastere usoara si tie maine....pff deja sunt geloasa pe voi cand stiu cat de putin mai aveti pana la marea intalnire ( glumesc).
Va imbratisez cu drag pe amandoua. 35+
Andrada Teona