Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai MARIA da un semn micut ca am deja emotii pt. tine

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+

Mergi la inceput

Am vazut poze cu LUANA micuta si cu ochisorii deschisi.....Of ca ne facem mari.......draga de ea! Toate gandurile bune pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu sunt inca ok
am facut o baie.
am vb cu doctorita. urmeaza sa o sun peste 2 ore.
durere inca nu am. sau e f mica si parca mai mult in spate. contractiile sunt acum din 7 in 7 min. acum o ora am luat no-spa. fara efect. altceva nu am. nu curge nimic. va tin la curent. eu nu stiu ce sa cred
nu vreau sa creez emotii degeaba.
prietena mea din cj (Jasmi pe DC) e acum internata. a inceput travaliul dimi. noi tot glumeam ca nastem deodata (suntem si la aceeasi doctorita) dar nu ne inchipuia ca asa va fi. si oricum nu in 10 (de ziua tatalui meu) .prea multe coincidente

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Maria, povestea adineauri Anca Nicolae - cred , despre tipa aceea care a nascut fara dureri, daca totusi e travaliu si nu o alarma falsa, iti doresc din suflet ca asa sa fie pana la momentul marii intalniri!

Multe imbratisari!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hehe..hai ca parca va luati la intrecere..maria cu plici..sunteti caraghioase! am emotii pt voi!

dar sa fiti curajoase si sa nasteti cu multa iubire!

mesaj de la monica:"Deci apar ghioceii!mult curaj pt plici plici.nastere usoara ii doresc!..Azi are 1,265kg,a pus 25g. A facut controlul cardio si nu are suflu sistolic. Maine sau joi o vede la ochisori sa nu aiba retinopatie de prematuritate..Maine are 2 saptamani "

bebitu meu azi parca a miscat un pic mai putin decat ieri...si am dormit mult azi..pana la 11 dimineata si 2 ore de pranz..acum cred ca ma pun iar in pat..k imi pik ochii in gurita..ma trezesc doar ca sa mananc si atat..oare ce sa fie?..oricum..misca bebe..dar mai slabut un pic..uff..si cat aveam de invatat!!!

si multe

Cristina cu bebe mic 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

MARIA

Ia de aici mami ca asta deja suna a travaliu.......am avut eu un feeling din momentul in care ai zis la 15 min apoi 10 min. apoi 7 min. iar acum no-spa-ul nici un efect....hai ca s-ar putea sa iti vezi minunea mai curand de cat te asteptai.Tinem pumnii iar tu sa ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Plici, Maria

Va asteptam cu vesti bune.

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

HAI FETELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARIA

31+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

MARIA, ne gandim la tine si incalzim agitatele.. poate e nevoie...

Te asteptam cu vesti

Carmen 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai fetelor, mi-ati inseninat seara . nici nu stiu cati pupici sa va mai dau, si sa stiti ca si davidutu da din labute- cred ca va trimite bezele.
mababei, pai pe bebi dupa nastere ii ia neonatologul, facem baita, suntem facuti roz si frumosi, si dupa aia controlati pe toate partile: primul control se face cu sonda de aspiratie- si asta e obligatoriu, adica sonda trebuie sa intre pana in stomacel ca sa fie siguri ca nu are atrezie de esofag (o bucatica lipsa)- stati linistite, suna mai rau decat e de fapt, ca sondita aia e super subtirica si e foarte important sa se aspire bebe bine sa nu traga in plamani lichid mult. apoi este verificat la caput, pipait sa fie totul in ordine, fontanela si alte dimensiuni; verificati ochisorii, verificate soldurile prin niste miscari de rotire absolut bestiale. aaaaa, si partea mea favorita- reflexul de maimutica- adica i se pune cate un deget in palma, si el are reflex instant sa se prinda de ele, si credeti-ma poti sa-l ridici cu totul de pe masa cu 2 degete, si el nu-si da drumul. eu am lesinat de spaima cand am vazut prima data la sora mea facand asa in maternitate, si toata lumea se distra de mama focului ca mie-mi iesisera ochii din cap si tipam la ea ca scapa copilul pe jos.
aaa, si legat de anestezia la cezariana, varianat doar cu peridurala este facut foarte rar; eu as vrea sa optez pentru ea, dar nu stiu daca o sa se poata, totul depinde de anestezist. in municipal stiu ca s-a facut fooooooooarte rar, pentru ca prinde foarte greu, poate sa dureze si 30 minute, si trebuie monitorizare foarte buna, si o dozare super precisa; eu am vorbit cu anestezistul, i-am zis ca sunt disperata ce am patit la ultima rahie (voma 2 zile continuu, dureri crunte de cap, si migrene adevarate ramase ani de zile dupa ea), si mi-a zis ca s-au schimbat anestezicele, nu se mai pune problema de asa ceva; totusi, am colega de servici care a facut rahie anul trecut si a avut ceva dureri de cap vreo 3-4 zile. dar totul depinde de anestezist. si intr-adevar, se pastreaza cateterul in spate si dupa rahie pentru introducerea calmantelor- si e mana cereasca crede-ma.

diana 31+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput