Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
Sabina
,
faza cu dormitul alaturi de parinti(in patul conjugal) e relativa.Nu cred ca e o mare realizare ca bb se zvarcoleste toata noaptea si ara patul in lung si-n lat ,si niciunul dintre parinti nu se poate odihni cum trebuie ,in conditiile in care la 6 tre' sa fie drepti la datorie(particularizez pt cazul meu).Si imi place sa cred ca si lui Mihnea i se face dor de mine peste zi
-in cdtziile in care lipsesc cca 8-10 ore de acasa!![]()
Mie mi se pare minunat ca Mihnea adoarme doar in patutz/tarc/carutz si o face singurel,fara aportul nostru!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
betty78 spune:
Mami25_7 cum este analiza?
si sa te ajute DD sa fi gresit eco doctoritza.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Greyeras
,offfffffff,scumpa de Adelina!!!ce chin o fi pe ea,sarcutza
!
Sper sa treceti cu bine de noaptea asta!
Melania
,o imbratisare calda si pentru voi,in special pt tizul meu
!Pupam dintosul/maselatul din dulcele targ!!!!
Papanash
,cu maslinele cum mai stati?![]()
Am incercat sa-i dau si eu lui Mihnea,sortimentul ala grecesc,Kalamata;mie-mi plac de mor
,dar el s-a cam strambat!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mami25_7
,Doamne ajuta sa fie o alarma falsa!tu nu mergeai la Tutunaru?Parca asa imi amintesc de la odiseea noastra!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
betty78 spune:
Teodora vai ce belea sunt maslinele alea
si mie imi plac mult de tot
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Teodora vai ce belea sunt maslinele alea si mie imi plac mult de totBetty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Mai nashpa e ca nu se gasesc prin toate hiper/super-marketurile!Si cand ma aprovizionez,imi fac stoc
Sa stii ca la Billa si Real se gasesc si ambalate in cutie de tabla(ovala)-de 1 kg.Sunt conservate in saramura aia a lor si ulei de masline.O nebunie!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii andreea1002!
La multi ani cu sanatate pt atomica Roxanei!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Annisia spune:
Valentina, esti doamna obraz sau mandea? Hihihihihi...
Carpatina, deci io zana sunt, cum sa nu fiu?! Numai sa nu ma asociezi cu-cu-ratenia, ca aici e umilinta mare... Maine mi-am propus sa vad cum e bebe brasovean. Nu a mai intrat Si_bv. Dar nici de nascut nu cred, ca ramasese ca ma suna ea sau M, sotul ei, imediat cum au vesti. Deci e in grafic. Banuiesc ca saptamana viitoare o pune de-o nascare, ca ar cam fi timpul. Ar fi cool sa se intample pe 14 feb...
Eu tot vorbesc cu Iuli ciprioata, care acum e suedeza. Bebe Kosmas e o mare frumusete de barbatel! Sper sa o lase pe mami lui cinci minutele sa posteze si pe forum. Au fost zapaciti cu mutarile astea. Acum s-au mai potolit si sper sa reintre in carti. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
mandarinutza spune:
vai, si noua ne plac maslinele Kalamata. Eu mai cumpar masline kalamata si masline natural din piata Vitan, e un magazin chiar la intrare cum vii dinspre mall. Au multe sortimente, sunt proaspete si fff bune.
Si Antoniei ii plac maslinele, mai nou ii place foarte mult brocoli, acum cateva luni nici nu indraznea sa guste, iar acum papa imediat un castron plin.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Mai nashpa e ca nu se gasesc prin toate hiper/super-marketurile!Si cand ma aprovizionez,imi fac stoc Sa stii ca la Billa si Real se gasesc si ambalate in cutie de tabla(ovala)-de 1 kg.Sunt conservate in saramura aia a lor si ulei de masline.O nebunie! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
eu le halesc la mama
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario