Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - de cand stau aici nu m-am blocat niciodata in lift, ma mai blocam cand stateam la ai mei.si asteptam cuminte sa vina cineva sa ma scoata!
maine merg la psiholog.tineti-mi pumnii!
pupici multi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Alexandra! multa sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de mami, tati si Bubu!

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Ana, imi pare rau pentru duferinta prin care ai trecut.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am vazut poze cu cele doua frumuseti in parc ! N-am vazut-o decat pe Valentina ! cecilia doar pozar ! Cristi se si lipise de o fata

greyeras , multa sanatate Adelinei ! imi pare tare rau ca s-au lipit atatea de dulceatza !

gabriela cu placere , dar halal informatie ti-am dat! :((

papanash , multumesc ptr completare ! am gasit si eu pe net ceva
http://www.comunicatemedia.ro/Mesajul_conform_caruia_laptele_poate_fi_repasteuri_ic23605.html
asta-i ca aia cu ...arde ...., arde de nerabdare sa te vada ! cam asa si eu cu informatia !

ramonaiani sarcina usoara in continuare ! fara gripa , da? :))

gabitz , tin pumnii stransi !! eu sunt convinsa insa ca vii cu vesti bune !

Mergi la inceput

La multi ani andreea1002!

Am admirat si pozele cu Cristian si Andrei, se vede ca s-au distrat!

Sabina, mi-e drag sa ii mai dau sa suga, imi place sao am la san si alaptatul a fost totodeauna pentru mine o placere, dar uneori simt ca m-am saturat cand imi cere foarte des. Ma gandeam sa o intarc la primavara, caci nu cred ca are vre-o sansa sa se intarce singura, pe masura ce a crescut s-a atasat si mai mult de tzizi si cred ca o sa-mi fie mai greu mai tarziu. Sa vedem, daca o sa ma indur sa o intrac pana la urma.Si sper ca poate nu o sa se mai trezeasca noptile, i-au tot iesit dinti, are 16 acum.

va spunema ca Antonia a fost ragusita, ca sa scapati de raguseala, un sfat bun de la dr., dati drumul la dusul fierbinte in baie pana se abureste bine camera si tineti copilul in abur cam 15 min, ii trece garantat raguseala, la noi a functionat.

Adimercedes, ce inalta e Lisa. Parca la 2 ani inaltimea e 86, nu?
De cantarit, am reusit sa o cantaresc si eu pe Antonia, are 11 kg, iar inaltimea undeva 80-81 cm.

Poze

Mergi la inceput

Mariana, fiecare copil e diferit si deosebit in felul sau, nu iti mai face griji, ai o fetita dulce si isteata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea1002, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de fiintele iubite. La multi ani!
Greyeras, sanatate Adelinei. Din cate spui, ma gandesc ca ar avea ceva la stomacel, nici eu nu cred ca ar fi raceala. Cel mai bine ar fi sa o vada un medic!
Melania, spre binele lui Tudor ne rugam sa fie doar maselutele de vina si nu debutul unei raceli. Pupici piticului.
Adimercedes, vorba diwanei, super revizia Lisei. Este mai inalta decat Andrei al meu, dar este bine pentru o fetita.
Cecilia, multumesc pentru pozici si pentru relaxarea de astazi. Dupa ce ne-am despartit am intrat in paine, curat, gatit si iar curat.
Cu siguranta vom repeta experienta, sunteti o companie foarte placuta. Poate data viitoare, o tentam si pe Andreea, ar fi frumos!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Greyeras acum am vazut si mesajul tau. Sanatate fetii si insanatosire grabnica, entertocolita este foarte pacatoasa,dar cu regim si eventual tratament scapi repede de ea.
Danielle, poate totusi nu este nimic rau. Incearca sa nu-ti mai faci griji pana la intalnirea cu doctorii. Pupici si tinem pumnii
Mariana, poate dormea baiatul, abia astept sa vii in tara! Ai grija de tine sa bei multe ceaiuri
Papanash, pupam un nasuc mititel de baiat Ghighi. Eu am ramas de n ori blocata in lift. Noroc ca nu ma pierd usor cu firea. O data pe vremea cand stateam la soacra mea(ea sta la et 9) am ramas blocata in lift si pentru ca nu mai raspundea la nici o comanda a trebuit sa ies din lift. Am avut noroc cu un vecin care m-a ajutat un pic. Intai i-am dat fata, apoi cumparaturile(tocmai facusem piata si cosul era plin), a urmat carutul, pe care abia l-am strans in lift si doamna in persoana care abia a iesit pe deschizatura de doar 1 metru!
Gabitz, tinem pumnii pentru maine!
Cecilia, s-ar putea sa vin eu pe 26 la baby expo, dar inca nu sunt sigura. Cum iti spuneam pe 27 este ziua de nastere a Alexandrei, si facem pregatiri de zor! Mai vorbim pana atunci!
Acestea fiind spune, noi ne retragem in asternuturi!
Noapte frumoasa si vise placute!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabitz, bafta multa maine la dr, sunt sigura ca totul e bine cu micuta Eliza, tin pumnii

Noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

La ce etaj stai papanasho? cascadorul!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

la 8

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

si eu tot la 8!suntem vecine?

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

si eu tot la 8...
oi fi si io vecina cu voi?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ana imi pare rau pentru pierderea ta.

La multi Ani Alexandra sa fi sanatoasa si fericita alturi de familia ta!!!

Yaia multa sanatate puiutului bolnavior mamica ingrijorata.

Melaniatud, Greyeras insanatosire grabnica papanasului si dulceticii.

Annisia belea faza cu gunoierii

Cecilia imi pare rau dar nu stiu exact ce inseamna diagnosticul pus de medic prietenei tale.

Adimercedes ce domnisorica mare ai deja.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput