Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Multa sanatate bebeilor bolnaviori.
Al meu e asa caraghios, saracul, cu nasul julit si buza la fel, a facut o coaja care parca coace, asa are culoarea. Nu l-am scos nici azi nici ieri din casa,nu mi-a trecut frica de a ma bloca dinnou,in lift. Si parca e cam frig. Astept sa vina tati sa-l ia la o plimbare pe langa bloc,si sa mai exerseze sofatul.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
carpatina spune:
La ce etaj stai papanasho?
cascadorul!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina La ce etaj stai papanasho? cascadorul!===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
la 8
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
la 8 ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
si eu tot la 8!suntem vecine?
mariana - poate ne vedem si noi cand veniti in bucuresti.pupici

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Gabitz, te-ai blocat vreodata-n lift cu copilul ? intre etaje ?
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani Andreea 1002!
Roxana sa-ti traiasca atomica!
Valentina merci de pont,nu l-am incercat pt ca ea nu tuseste asa mult,cat e infundat nasucul...
Gabriela azi a fost mai bine,sa speram ca si la noapte..luai si eu ceva pastile 
Multumim celor care ne-au urat sanatate 
cecilia L spune:
gabitz, despre acele cifre e vorba....dar asa cum spunea papanash sunt bazme, cel putin eu asa cred....
papanash, si eu am stat la 7(acum stau la parter) si stiu cum este sa te blochezi in lift, dar cred totusi ca nu as putea sta in casa...daca mergeai zilnic la serviciu ce faceai??????....mai spuneai acum cateva zile ca s-a blocat usa de la apartament si acum iti e frica sa nu ramai afara cu ghighi...cred ca tb sa gasesti o solutie si la usa si la lift....poate sunt rea in remarca mea, sper sa nu te superi, dar asta e parerea mea...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Yaia,Melania,Greyeras multa sanatate bolnaviorilor!
Adi ce date bune are Lisa...chiar eram curioasa,fiind de o seama cu Miruna ![]()

Carpatina ce mai face trandafirasul,nu-i e dor de buni? 
Myral voi ce mai faceti?Mai da un semn..
Roxali si eu vroiam sa o tund pe Miru mai scurt,dar tot asa,are cojite si vad ca greu scapam de ele...tu cu ce o dai?
cecilia L spune:
Yaia, ce face baiatul, ce tratamet faceti pt bronsiolita?
Adi, super bune datele tehnice,

Roxana, petrecere frumoasa.
Maria, iti cam duc dorul pe aici seara, ori te tine dupa
![]()
Luy, voi ce faceti, nu mai ne spui nimic de d-soara Me
Pana la urma ne vedem la Babyexpo, eu tocmai am castigat o invitatie
, asa ca sigur o sa merg pe 26 sau 27dimineata, pe 28 sunt la botez...cine mai vine???????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 si eu tot la 8!suntem vecine? mariana - poate ne vedem si noi cand veniti in bucuresti.pupici ![]() |
Si ai mei tot la 8
Carpatina
ai mare dreptate. Si eu ma gnadema ca a trecut jumate, insa jumatea aia mai grea de-abia a inceput Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+