Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Sabina,
faza cu dormitul alaturi de parinti(in patul conjugal) e relativa.Nu cred ca e o mare realizare ca bb se zvarcoleste toata noaptea si ara patul in lung si-n lat ,si niciunul dintre parinti nu se poate odihni cum trebuie ,in conditiile in care la 6 tre' sa fie drepti la datorie(particularizez pt cazul meu).Si imi place sa cred ca si lui Mihnea i se face dor de mine peste zi-in cdtziile in care lipsesc cca 8-10 ore de acasa!
Mie mi se pare minunat ca Mihnea adoarme doar in patutz/tarc/carutz si o face singurel,fara aportul nostru!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Noi facem parte dintre cei fericiti ca doarme copilul cu noi in pat! Nu e deloc agitata in somn si in afara de vreo 2 nopti mai urate nici eu, nici Bobo nu simtim copilul. Uneori se trezeste spre dimineata, ma pupa pe buze cum a vazut la tac-su si se lipeste toata de el ca sa-si continue somnul.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Azi am fost superwomen!
Prestat munci(la program prelungit),bagat o tura de Miniprix Otopeni(cine prefera stilul sport-oferta f faina,si incaltaminte si imbracaminte,+multa blugaraie).M-am ales cu 4 perechi de espadrile/balerini diferite culori-minunati pt vara(in special pt iesit la pas cu pustiul).
Venit acasa.Kilareala la dentist vreo 45'.Ajuns la baza-bagat masina spalat rufe,pus supa la fiert,friptura la cuptor,cartofi in folie,jucat cu puiul,hranit,spalat,culcat.Socializat cu sotiunea,vizionat cate ceva la tv,acu forumeala-si toate astea in z1 a CM-ului!!!!!
Si nici cafea n-am baut,desi v-am servit petoate dimineatza!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Doamna Betty, mataluta vrei cafteala? Pai nu ma mai iubesti sau ce? Ia sa faci bine sa-mi gasesti loc in agenda, ca sunt nebarfita si se strang prea multe dupe... Hihihihi... Daca e frumos in week-end, poate bagam un parc ceva... Roscoveata ce face bre? Sa-i dai trei pupici de la noi!!!!! Pe tine nu te pup, ca ma oftici! Asa sa stii!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

La multi ani ALEXANDRA!!!!!! Asta zi ea este vedeta incontestabila!!!!!!!! Roxule, sa-ti traiasca fetita si sa aiba mult noroc in viata, sa reuseasca tot ce-si propune si sa-ti umple clipele de bucurie!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Doamna Betty, mataluta vrei cafteala? Pai nu ma mai iubesti sau ce? Ia sa faci bine sa-mi gasesti loc in agenda, ca sunt nebarfita si se strang prea multe dupe... Hihihihi... Daca e frumos in week-end, poate bagam un parc ceva... Roscoveata ce face bre? Sa-i dai trei pupici de la noi!!!!! Pe tine nu te pup, ca ma oftici! Asa sa stii!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

pai pentru intalneala baga repede un semnal..dar pot doar sambata cred - e posibil ca duminica sa am punctia...Dar fara prea mult efort, ca ma doare burtica de la tratament. Roscoveata e bine, vorbeste mult, dar pe limba lui, e baban si are aproape 90 de cm. Ce face Yannis? Cum e weekendul la voi - ala care incepe de luni?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Coana Annisiooo,raspunde-mi bre si mie la intrebarea cu superslimul.Luasi,au ba?sa ma culc linistita,nu de alta...

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Deci, madam Annisia ramane intalneala pe sambata? Auzi mai....pai cum te oftic, pai ce am facut? Hai pupici si vorbim sa ne vedem

Gata, ma duc sa fac nani, ca tati s-a dus sa il adoarma pe Mario acum 1 ora si se pare ca au adormit amandoi.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Teo, am luat, dar fara efect. La mine nu a mers decat cu sport (orice fel de sport...hihihihhii).

Betty, vorbim. Nu stiu ce fac sambata. Pupici! Si bafta multa!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani Alexandra si tuturor sarbatoritilor.
Atia vut spor la scris nu ca mine ...Nu am mai scris din lipsa de timp. In pauza de somn a lui Bogdan am stat la bucatarie iar ieri seara m-am culcat devreme. Nu mai stiu ce sa ii fac de mancare lui Bogdan ca nu vrea nimic. problema este nu ca nu ii place sar cum ma indrept cu lingurita spre el, da din cam. Am incercat sa ii dau si fortat dar imi este frica sa nu capete o fobie cu mancarea. Trebuie sa recunosc ca zilele astea a mancat mai mult decat deobicei, adica un triunghiulet de sufleu ( mai mult omleta) de dovecel, o bucatica de alivanca, putin ficat. Azi am incercat o reteta din revista dar nici macar nu a vrut sa miroasa. A mancat putina paine, iaurt, supa, suc de mar cu mandarina. Cate putin din fiecare. In rest traisca tzitzi.
Maine cred ca ii fac crema de zahar ars , dar am sa ii pun mai putin zahar.
Am observat ca atunci cand vine cineva la noi in casa il apuca o limbarita de nu putem sa ne intelegem.
Pentru cine e din zona sau are trecere s-a deschis un magazin italian cu hainute pentru copii si adolescenti aproape de Statia de metrou de la Muncii. Lucruri frumusele. E nou si au reduceri acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bai ce dor imi era de voi...offf de-as avea nitelus timp in plus,daca ar fi ziua de 48 ore...poate atunci as reusi sa le fac pe toate.
Mai bag un oki din cand in cand la subiect...dar sunt in urma de tot.
Ma culc cu gainile si ma trezesc odata cu cocosii.Timp pentru nime-non.
Azi e zi libera...ziua nationala...diseara dupa ce culc bebelina las sotul acsaa si fug la cinema...imi venise asa un chef de papat pop-corn si uitat la ecran.

Ca tot am citit ultima pagina...patutul Erikai este lipit de-al nostru.Toata noaptea doarme in patul ei,spre dimineata vine la mine,ca io's langa ea,si ma manghaie,ma pupa...imi baga degetele in ochi,in gura,apoi se baga si ea sub patura mea sa faca "nani-nani".

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput