Copilaria in anii 80-90 Va mai aduceti aminte?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai inainte de 89 erau cozi la carne si nu se gasea pepsi..ceea ce era f bine...pepsi e toxic si carnea de porc nu este sanatoasa
Cirpite nu se gaseau inainte de 89 ....ceea ce iar e f. bine

In loc de coada la ulei acum stai sa casti gura la neoane in mall.....acelasi timp il pierzi aiurea...corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Nu Guestus!!!
Nu e corect.Ca nu tb neaparat sa casti gura la neoane.Inainte de 89 nu erau magazine decente, nu existau produse absolut necesare cum ar fi cele pt igiena.Sau nu te deranja??
Cat despre carne porc si pepsi, fiecare are dreptul sa decida ce consuma.Asta inseamna democratie, sa nu vina unul ca tine si sa decreteze ce e bun si rau.Asa zicea si tovarasa...ce va tb paine, nu aveti cozonac?
Sa inteleg ca tu pe vremea lui Ceasca aveai kilele de portocale pe balcon si iti faceai juice la storcator.??Cred ca nici acum nu faci asta, asa ca las-o mai moale cu pepsi...
Probabil ca iti faceai si toate vacantele in strainatate, nu?
Si aveai si televiziune digitala, sau nici aia nu e buna???
De internet ce sa mai vorbim, probabil ca aveai wireless la coada la....era sa zic carne dar am uitat ca nu e sanatoasa....sa zicem...broccoli???
Te-ai gandit vreodata cum ar fi viata ta acum daca Romania ar fi tot comnunista?Adica unde ai locui, ce studii/serviciu ai avea, unde ai petrece timpil liber/vacantele??
Ca eu m-am gandit.Si nu as avea nimic din ce am acum, nici macar familia.
Si spun asta cu toate ca aveam o situatie materiala f. buna pe vremea aia.Chiar nu vreau sa ma gandesc la cei care nu aveau ce pune pe masa si cat de tare le e dor de perioadel acelea...

PS. Ce sunt celea cirpite??

Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink

www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a

Subiectul asta trebuie privit din prisma copiilor, a copilariei...desigur ca daca ne gandim la parintii nostrii care se simteau umiliti cu acele cartele, cozi, lipsuri... putem zice fara nici un fel de remuscare ca ca ne este si groaza sa ne gandim la anii aceia...
Insa eu revin la copilarie...ufff... ce copilarie ... sufar pentru copilul meu ca nu va simti nici 10% din bucuria mea din copilarie... ieseam afara zilnic cateva ore bune: copii multi, jucam oina, elasticul, coarda, flori fete sau baieti..., tara tara vrem ostasi, telefonul fara fir, omul negru, ascunselea, aveam bara de batut covoare pe care stateam agatati, faceam schimb de surprize, cutii de chibrit, ne jucam cu papusile pe o patura in fata blocului, cantaream praf si frunze pe un bat pus pe o piatra, mergeam la film cu bilete de 3 lei venite la scoala, vindeam sticle sa imi cumpar inghetata si fursecuri de la cofetarie, beam braga buuuunnaaaaa si cico, mergeam de cateva ori pe an in centru la magazinul Universal sa imi cumpere rochie si pantofi, imi placea sa merg la librarie si sa imi cumpar minge, coarda si carti cu donald, mestecam guma tigarete sau o data pe luna cand mergeam la cimitir stateau tigancile cu guma tipitip si bilute colorate in tub lungggg (mai stiti? ), in fata scolii erau tigani cu acadele cocosei din zahar ars sau bastonase alb cu rosu, tanjeam dupa penarul chinezesc al colegei mele, nu ne dadea voie sa intram in scoala fara schimburi, faceam de servici la usa scolii (si in ziua aia eram cei mai fericiti ca nu mergeam la ore), ieseam iarna la derdelus cu saniile zeci de copii, ne bulgaream sau baietii ne aruncau in zapada si ne faceau om de zapada (ne era frica sa iesim din scoala ca ne asteptau afara ), mergeam in concediu cu cortul la mare si al munte... stiu ca nu aveam bani multi de cheltuiiala si uneori mancam branza cu rosii tot concediul..., rafturile din aprozar sau alimentara erau pline de paste si ghiveci... si totusi...copilaria mea a fost superbaaaa... oricand as da orice pentru o zi din copilaria mea!!!

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Foarte frumos! Ma regasesc in fiecare cuvintel...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

pai sunt nascuta in 1971 ...si la varsta aia deja aveam frate , ca atare ma lasa mama cu el si faceam deja si treaba in gospodarie

iar de nazbatii ca sa faci trebuie sa fii lasat si de parinte sa fii cat de cat creeativ , dar cum parintii nostri nu ii interesa asta ne tinuea in casa ...unde clar nu ai cum face ceva

in fine ...asta e viata ...sa fim sanatosi asta contea ...

in lucru mici regasesti fericirea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Nu Guestus!!!
Nu e corect.Ca nu tb neaparat sa casti gura la neoane.Inainte de 89 nu erau magazine decente, nu existau produse absolut necesare cum ar fi cele pt igiena.Sau nu te deranja??
Cat despre carne porc si pepsi, fiecare are dreptul sa decida ce consuma.Asta inseamna democratie, sa nu vina unul ca tine si sa decreteze ce e bun si rau.

pai cum domle....maninci carne de porc&pepsi...te ingrasi...stai acasa&medicamente&doctori....si yo te tin in circa din salariu. e corect? asta e democratie?
asa fac yo un calcul ...si livrez exact cit trebuie pt fiecare..si asa tu eviti excesele.

2 h la Tv e de ajuns...orice doctor asta recomanda. si cu cit ai programele mai plicticoase cu atit te uiti mai putin...fara oprah si altele care iti fac cu ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

PS. Ce sunt celea cirpite??

Sint haine (tzoale, cum le spuneam pe vremuri). Guestus glumeste, ca sa ne incite la revolta. Nu-ti fa singe rau cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Guestus said: 2 h la Tv e de ajuns...orice doctor asta recomanda. si cu cit ai programele mai plicticoase cu atit te uiti mai putin...fara oprah si altele care iti fac cu ochiul

Subscriu. Perfect adevarat. Uite, ai mei nu au avut nici o grija ca s-ar putea sa-mi stric vederea de mult ce ma uit la TV, pe cind eu ma cert cu fiu-meu pe tema asta de numa, numa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

desi sunt nascuta in 86....parca mai imi aduc aminte ca o vedeam pe sora mea in poze cU bereta si cu stema la san...si ma gandeam ca a fost la carnaval
....se mai simtea ceva si cand am ajuns eu la scoala....erau sucuri la punga...si lucrul cel mai important pentru mine e ca aveam portocale de craciun...
SI ACUM CAND DESFAC O PORTOCALA MA UMPLU DE MAGIA CRACIUNULUI CHIAR DACA SUNT VARA SAU TOAMNA!!!

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris
....se mai simtea ceva si cand am ajuns eu la scoala....erau sucuri la punga...si lucrul cel mai important pentru mine e ca aveam portocale de craciun...
SI ACUM CAND DESFAC O PORTOCALA MA UMPLU DE MAGIA CRACIUNULUI CHIAR DACA SUNT VARA SAU TOAMNA!!!

pai iti spun yo...portocalele si mandarinele sint bune iarna..atunci sint ele dulci si etc etc..alea care apar vara sint bleah

yo nici nu cumpar portocale vara...si banuiesc ca ceausescu a gindit ca dl guestus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Esti o comedie,nu se dau flori barbatilor dar eu iti dau ca tare ma mai distrezi!

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

pai iti spun yo...portocalele si mandarinele sint bune iarna..atunci sint ele dulci si etc etc..alea care apar vara sint bleah

yo nici nu cumpar portocale vara...si banuiesc ca ceausescu a gindit ca dl guestus.

Mergi la inceput