Umanitatea pe cale de disparitie- Incalificabil !!
Rasfoind presa de astazi am dat de articolul www.youtube.com/watch?v=3jMz2C4FvGM&eurl=http://www.jurnalul.ro/articole/144018/umanitatea-este-pe-cale-de-disparitie---video" target="_blank">asta si mi-a stat cafeaua-n gat !
Ce diversificare, ce alimente bio, ce pufuleti pro sau contra, ce vaccinuri pro sau contra ???
www.presa.tv/go.php?id=73" target="_blank">articolul din Jurnalul National are acelasi nume
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri
ilse spune:
Io nu stiu ce atata mirare..."manarii de genul patriciu-tariceanu" exista la acelasi nivel ma refer inalt si in alte tari "mai civilizate" cum le place romanilor sa viseze...sau care dintre voi credeti ca maine daca castigati la lotto, nspe mii de milioane va puteti duce asa lejer sa licitati pentru explorarea in Marea Nordulu(sa zicem) in modul cel mai corect posibil si sa si vi-o dea...sa fim un pic realisti!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Io nu stiu ce atata mirare..."manarii de genul patriciu-tariceanu" exista la acelasi nivel ma refer inalt si in alte tari "mai civilizate" cum le place romanilor sa viseze...sau care dintre voi credeti ca maine daca castigati la lotto, nspe mii de milioane va puteti duce asa lejer sa licitati pentru explorarea in Marea Nordulu(sa zicem) in modul cel mai corect posibil si sa si vi-o dea...sa fim un pic realisti! eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
nu, nu ala, articolul are numele topicului,este in josul paginii, am editat si am pus clipul lui.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
ilse spune:
Aha ok, ca eu am citit primu articol care-mi aparuse.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
szivarvany spune:
Parinti inconstienti ... probabil ca cei care sunt mandri sa aiba copii ce-i bat pe cei "blegi" si stiu sa`njure .
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
hannen spune:
Doamne fereste !!!
eu n-am putut sa ma uit la tot video-ul!M-au apucat spumele si nervii si toate de-odata.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Lorikay spune:
Presupun ca la 6 ani o sa ni-l arate cum "isi baga in vena". Oare pana unde va ajunge inconstienta si degradarea umana?
ladyJ spune:
Asa...si sa mai zica cineva ca e dreptul oricui de a face copii..
Pai tampitii astia, au facut copii ca sa ce??? Sa se amuze? Sa-i distruga?Moamaaa, ce le-as face
sirimie spune:
Cred totusi ca titlul subiectului e cam "tare" pentru continut
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
blackpanterro spune:
Niste imbecili dar nu ma mira deloc...tarile asiatice sunt cele mai mari importatorare de tigari.In Vietnam 73% dintre barbati fumeaza, In Hong Kong tigarile se dau gratis in magazinele de fitze si in schimbul pachetelor de tigari goale poti sa obtii bilete la film si concerte.In Japonia exista un aparat automat de tigari la fiecare 23 de persoane. Fumatul la copii si tineri e in continua crestere in Asia din pacate...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious