Umanitatea pe cale de disparitie- Incalificabil !!

Umanitatea pe cale de disparitie- Incalificabil !! | Autor: papanash

Link direct la acest mesaj

Rasfoind presa de astazi am dat de articolul www.youtube.com/watch?v=3jMz2C4FvGM&eurl=http://www.jurnalul.ro/articole/144018/umanitatea-este-pe-cale-de-disparitie---video" target="_blank">asta si mi-a stat cafeaua-n gat !
Ce diversificare, ce alimente bio, ce pufuleti pro sau contra, ce vaccinuri pro sau contra ???
www.presa.tv/go.php?id=73" target="_blank">articolul din Jurnalul National are acelasi nume

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Io nu stiu ce atata mirare..."manarii de genul patriciu-tariceanu" exista la acelasi nivel ma refer inalt si in alte tari "mai civilizate" cum le place romanilor sa viseze...sau care dintre voi credeti ca maine daca castigati la lotto, nspe mii de milioane va puteti duce asa lejer sa licitati pentru explorarea in Marea Nordulu(sa zicem) in modul cel mai corect posibil si sa si vi-o dea...sa fim un pic realisti!

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Io nu stiu ce atata mirare..."manarii de genul patriciu-tariceanu" exista la acelasi nivel ma refer inalt si in alte tari "mai civilizate" cum le place romanilor sa viseze...sau care dintre voi credeti ca maine daca castigati la lotto, nspe mii de milioane va puteti duce asa lejer sa licitati pentru explorarea in Marea Nordulu(sa zicem) in modul cel mai corect posibil si sa si vi-o dea...sa fim un pic realisti!

nu, nu ala, articolul are numele topicului,este in josul paginii, am editat si am pus clipul lui.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Aha ok, ca eu am citit primu articol care-mi aparuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Niste parinti imbecili ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Parinti inconstienti ... probabil ca cei care sunt mandri sa aiba copii ce-i bat pe cei "blegi" si stiu sa`njure .

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Doamne fereste !!!
eu n-am putut sa ma uit la tot video-ul!M-au apucat spumele si nervii si toate de-odata.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Presupun ca la 6 ani o sa ni-l arate cum "isi baga in vena". Oare pana unde va ajunge inconstienta si degradarea umana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Asa...si sa mai zica cineva ca e dreptul oricui de a face copii..

Pai tampitii astia, au facut copii ca sa ce??? Sa se amuze? Sa-i distruga?Moamaaa, ce le-as face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cred totusi ca titlul subiectului e cam "tare" pentru continut

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Niste imbecili dar nu ma mira deloc...tarile asiatice sunt cele mai mari importatorare de tigari.In Vietnam 73% dintre barbati fumeaza, In Hong Kong tigarile se dau gratis in magazinele de fitze si in schimbul pachetelor de tigari goale poti sa obtii bilete la film si concerte.In Japonia exista un aparat automat de tigari la fiecare 23 de persoane. Fumatul la copii si tineri e in continua crestere in Asia din pacate...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput