desprecopii.com la stirile ProTv
Aseara a fost la stirile ProTv un reportaj despre inscrierea copiilor la scoli inca din perioada aceasta si au spus ca pe forumuri s-au facut deja topicuri despre scoli si profesori, iar ca exemplu au aratat o pagina de www.desprecopii.com
Suntem membrii celui mai cunoscut si mediatizat site despre copii
Raspunsuri
LORI spune:
Eu as vrea sa o intreb pe Kay de ce a dat topicului o steluta. Nu ii place de desprecopii.com sau de autor? Ai alta parere kay?
dodo spune:
So? Ce daca s-au format pe forumuri astfel de topicuri? Nu inteleg ce e rau/extraordinar ca pe forumuri, deci pe www, se discuta despre un subiect destul de comun:inscrierea la scoala? Imi scapa mie ceva?
kay spune:
asteptam un material desprecopii.com aparut la ProTV, dupa titlul citit. nu un material despre scoli si invatamant, in care au aratat ca exemlu un post de pe un forum. cand spui "desprecopii.com la stirile ProTV" ma asteptam sa fie ceva serios. am punctat calitatea subiectului. nu are nici o legatura cu site-ul de care sunt depentenda rau de tot, si nici cu autoarea ci pur si simplu nu mi s-a parut un subiect bun.
si LORI, de ce sarisi asa? sa imi iau scutul sa ma apar?
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
am primit-o !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
katty spune:
Uite si link-ul cu stirea protv:
http://stirileprotv.ro/video/batalia-pentru-o-sansa-la-educatie-au-inceput-inscrierile-pentru-clasa-i/60239855
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
dodo spune:
Tot sint confuza...de ce se atribuie astfel de titluri bombastice? "Batalie pt educatie = inscrierea in clsI"...ce mare scofala ca inscrii copilul la scoala primara? Ca doar nu-l inscrii la facultate la 6 ani?
dama spune:
Pt ca in general, in Romania, parintii vor sa-si inscrie copiii la scoala cea mai cea si la invatatorii cei mai cei. Si cum sunt multi care vor asta, se inghesuie, dau din coate, dau spagi daca e cazul ... si de-aici ideea de batalie .
MihaelaV spune:
Merci katty ca ai pus linkul
Eu vroiam sa mentionez ca atunci cand e vorba despre aproape tot ce tine despre copii se mentioneaza acest site.
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dama Pt ca in general, in Romania, parintii vor sa-si inscrie copiii la scoala cea mai cea si la invatatorii cei mai cei. Si cum sunt multi care vor asta, se inghesuie, dau din coate, dau spagi daca e cazul ... si de-aici ideea de batalie . |
Tu vorbesti serios?? Ca mi se pare de-a dreptul hilar, m-a pufnit risul...Eu pe fi-miu l-am inscris la scoala care m-a avantajat pe mine ca locatie, ca tot in noi, parintii, sta nadejdea sa-nvete pruncul...Haida, haida, pina prin cls 5-6 tot noi, parintii sintem de baza, invatatoarele/profele fac si ele ce pot, timpul e scurt si copiii sint multi...