Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

apropo de rec.celulelor stem--aici la mures cica numai un medic face si se trimit pt pastrare in belgia?! au o valabilitate de 20 ani si acum 5 ani cind ma interesam de asa ceva costa in jur de 1000 euro.cum sta treaba acum?

bibuga 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibuga

apropo de rec.celulelor stem--aici la mures cica numai un medic face si se trimit pt pastrare in belgia?! au o valabilitate de 20 ani si acum 5 ani cind ma interesam de asa ceva costa in jur de 1000 euro.cum sta treaba acum?

bibuga 16+

Poti citi mai multe aici: http://www.cordcenter.ro/

M-as mira doar un doctor dintr-un oras sa faca asa ceva, e o procedura relativ simpla si am inteles ca toti o fac ...

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

buna dimineata gagici. cum va simtiti astazi? eu sunt cam intoarsa pe dos pt ca mi-au aparut doua cosuri mariii pe fata, si am impresia ca vor sa mai apara doua. ce fac hormonii astia din oameni... cred ca e din cauza ca tati a fost plecat cateva zile in ungaria si mami a fost cam singurica, nu a mai iubit-o printul. dar vine el astazi, sa vezi ce dezmat facem de or sa dispara toate cosurile instant.

am pus pe mail 2 poze cu burtica mea, sa va uitati si astept opinii, nu credeti ca e cam mare pt 18 saptamani? mie asa mi se pare.

va pupic dulcic pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza,

Am fost aseara la cursul de foto..deocamdata ne-am cunoscut intre noi si ne-am spus aspitatiile si temerile de la acest curs. A fost ok..sa vorbit mult, ni s-au dat teme deja (sid e acum incolo cat mai multe..). Sper sa ii placa si lui bebe la curs si sa nu imi faca "nazuri"..caci 4 luni e ceva timp pentru o "burtoasa".
Oricum trebuie sa imi iau mancaric ala mine caci in alea 3 ore mi se face foame , chiar daca sunt ore de seara. I-am anuntat ca sunt insarcinata asa ca nu or sa se uite urat daca halesc un sendvis..sau un iaurt ceva....Asta e..pe stomacul gol nu pricep

Deja am de facut doua prezentari....care conteza la punctaj...sper sa ma descurc.

In rest..la noi inca nici o miscare..dar pandim clipa....si incepe sa mi se faca dor de bubu dar ma tin tare sa nu fug iar la ecografie decat la momentul stabilit.

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bibuga, sigur mult mai bine ca au aparut firme si in Romania.
Cu aerul conditionat nu am nicio problema ca la noi nu e chiar atat de cald incat sa fie nevoie. Mi-am pus pb cu AC din masina.

Si am mai dat de o "problema". Cum reactionati voi cand cineva va pune mana pe burtica? Aseara am fost la o zi de nastere, si viitorul nas al copilasilor (barbatul) a venit si mi-a pus mana pe burtica spunand ca ii va purta noroc. Dar eu cu piticii mei nu-mi place sa mi se puna mana pe burta.Cand am plecat de la chef, ne conduce gazda, viitoarea nasa, si iar vine sotul ei sa-mi puna mana pe burta. Numai bine ca i-am spus acesteia ca nu-mi place si ca nu am nicio explicatie ca de ce nu.
Venind acasa m-am tot gandit si mi se pare o chestie prea intima sa-mi atinga altii burta. Cand vin copilasii pe lume nu au decat sa-i mangaie si sa le face ce vor dar sa-mi lase burta in pace.

Voi cum procedati in cazul in care nu va place, ca stiu ca mai sunt persoane carora le face placere?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, te astept cu amanunte despre cerclaj. Si cum adica iti era deschis colul, eu stiu ca se vede ecografic colul? De fapt pe asta ma bazez ca pana acum nu mi-a zis dr. nimic. Oricum maine ma duc la eco si voi discuta problema aceasta si daca e si el de acord fac si eu cerclaj-ul.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni eu nu am nici o problema daca cineva vrea sa ma atinga pe burtica..bine daca ma intreaba inainte....caci si eu faceam asa la cine imi permiteam caci la noi aici se zice ca se ia ...si vroiam si eu sa se ia odata si la mine.
Dar pe mine pana acum nu m-au atins decat fete, cateva colege...si le dau sa se "lipeasca" si la ele .....

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

moniland nici mie nu imi place cand imi pune cineva mana pe burtica, nici macar mama cand imi pune nu imi place, imi creaza o stare de nervozitate, cred ca asta se datoreaza psihicului agil la maxim in aceste momente. Eu una am impresia ca parca vor sa mi-o fure intr-un fel, iar eu vreau ca si copilul meu sa fie doar al meu si al sotului, nu al bunicilor, unchilor, matusilor sau al prietenilor. vreau ca in aceste momente sa ne simta doar pe noi, de altfel, cand pune sotul mana pe burtica ma linistesc, e o senzatie ciudata de calm si multa afectiune, mai ales cand ii da un pupic.

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata
Cerclajul mi la facut cu anestezie generala.

Vineri cand am fost la eco dr care mi-a facut a zis ca ecografia pe burtica nu vede decat lungimea colului dar nu se vede daca e inchis.
Doar la ecografia transvaginala se vede sau la tuseu vaginal.
Dr meu la utima hemoragie a mea cand am eliminat un hematom mi-a facut un tuseu si mi-a zis ca se impune cerclajul. Ca nu mai este o optiune daca sa il fac sau nu.
Ieri mi-a bagat departatoarele alea ca sa vada el colul si ia zis rezidentului sa se uite sa vada si el ca e colul deschis putin.

Interventia in sine e scurta dureaza maxim 15 minute nu simti nimic ca ti se face anestezie generala care tine tot 15 minute.
Eu ma simt bine pana acum. Nu am sangerat nu pot sa zic ca am dureri. Parca uneori simt ceva inauntru dar dr a zis ca e normal sa il simt la inceput.

In concluzie daca va recomanda doctoul cerclaj sa nu va fie teama.

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Inca un calduros bun venit din partea mea noilor fete ,noilor zmeurici!

Elena..nu am stiut ca ai avut ieri cerclaj,ma bucur din suflet ca esti bine,nu ai riscat nimic,iar acum bebeii sunt in siguranta..Elena,iti pun si eu aceeasi intrebare ca si Moni:ciudat nu cand am citit exact acolo mi-a zburat mintea..cum a realizat doc ca iti este colul deschis?la eco se vede sau te-a deschis cu chestiile alea cumplite metalice,clestii aia
care pe mine ma infioreaza numai cand le vad?ma bucur mult inca o data pt tine..pupici si o imbratisare calda din inima

Moni..am pitici pe creieri la ora asta..de aia nu am mai scris..mi se pare ca mi s-a schimbat burtica,adica nu mi se pare sunt sigura ca s-a micsorat cumva si am intrat in panica..
Maine bafta,bafta sa vii cu carucioarele asa cum iti doresti!!ma bucur ca nu ai luat raceala de la sotul tau si stiu ca esti mai bine acum ca nu esti singura acasa..cat desper burtica si pe mine ma irita la culme chestia cu atinsul,am devenit superstitioasa,ce mai e si chestia asta orice strain te atinge?/cineva spunea ca aduce noroc..pe mine ma irirta la culme!deja intuiesc cand cineva vrea asa ca " barez" inainte de a se intampla cu mainile mele,serios,e chiar caraghios ca altfel nu am timp sa explic ce si cum..asa ca pun mainile mele in fata inainte de a se intampla,mi se pare intim,personal gestul,l-am facut intre gravide cand am fost in Knysna,dar a fost cu afectiune intre bebici..de trei ori,Moni..

Motana,m-am trezit special devreme dimineata sa vad ce ai..mama,ce dezamagire!dar afli joi oricum!si shoppingul e cea mai buna terapie!mie parca mi se lungesc urechile pana la urmatorul eco!!a propos azi am pastrav la cuptor cu cartofi copti si legume.tb sa fac o supa ceva,dar nu-s hotarata inca ce anume..am si eu nevoie disperata de un vopsit dar ma abtin deocamdata..,Motana1

Doinique..am lipsit ca devenisem dependenta si cum eram si in pasa proasta mi-am zis mai bine sa stau cuminte in banca mea..deh,cum zicea Moni,hormonii..

fetelor ca doresc o zi super..fara nervi sau probleme1la toata lumea..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput