Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Motana colega mea se facea cu garnier fara amoniac.de aceea nu`i rezista culoarea prea mult si aproape lunar isi facea radacinile.
dar sunteti tare harnicutela scris .nu am apucat sa citesc tot,citesc de dimineata.
stau si ma gandesc ce norocoase sunt cele care simt miscari in burtik.la mine inca n`au aparut.am intrat in a 16`a sapt.stiu ca nu mai e mult pana o sa pot sa tip cat ma tine gura ca a miscat,dar....nu mai am rabdare.la eco e plin de activitate.neastamparat chiar.abia astept sa aflu ce e.sper ca la urmatorul eco sa imi zica.pana maine va pup.am de recuperat la citit.
pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elena, ma bucur ca totul a decurs bine. Ai grija de burtica!

Aer conditionat: Maria s-a nascut in cea mai fierbinte zi a anului 2003 si am avut aer conditionat din prima zi, la spital. E adevarat ca la inceput ii dadeam drumul si pe ea o tineam in salonul de primire oaspeti , dar apoi usor-usor am prins curaj. Iar acasa, la fel, daca nu bate spre bb, e ok. La noi merge non-stop in zilele toride.

Crixia, imi pare rau ca ai probleme la serv. Eu nu am cerut nici o ora libera, dar nu se pune problema daca am nevoie sa nu pot pleca dar nu pot intinde prea mult coarda. Situatia nu e roza nici la mine, plus ca deja s-au saturat de cate ori am fost gravida . Eu sunt f. stresata cu concediul de maternitate si de ingrijire copil. Probabil ca o stau iar doar 6 luni acasa. Medica mea de fam. mi-a spus ca imi da concediu medical cand m-a vazut odata daramata de la serv., dar si sa imi dea, nu pot sa plec pentru ca am atatea de rezolvat pana prin mai (sper). Vreau sa ma intorc linistita pe postul meu si clar nu ii pot lasa balta acum.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

stiam ca mai am ceva de zis,
bine au venit noiloe zmeurici, sarcini usoare si bb la termen.
muffin unde esti?
hai ca se apropie nr 100.
ce sa va zic si eu am migrene de o sapt, nu mai pot am luat no-spa nu mi-a trecut azi am luat osciloccinum da' tot degeaba. a fost sambata frumos afara si am mers cu geamul deschis la amsina si acu ma doare toata partea stg. cu gat cu spate si .....cap bineinteles.
sper sa nu racesc dar vine ea vara
ziceti-mi si mie magazine cu haine ca nu mai am cu ce sa ma imbrac helpppppppp
doina

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari pt. carucioare!

Bine ati venit noi mamici de zmeurici!

doinique, eu nu am luat , dar si fetele de pe aici si medicul meu mi-au zis ca pentru dureri mari de cap pot lua orice (adica de la paracetamol - care la mine nu functioneaza, la nurofen si algocalmin). Doar sa nu iau mai mult de unul pe zi, nici mai mult de doua zile la rand si nu dupa sapt. 32. M-a asigurat ca nu dauneaza deloc bb-ului si ca poate influenta daor cantitatea de lichid amniotic. Doar ca eu nu am avut inca tupeu sa iau. Azi am trecut la mustata pe langa un nurofen. Abia acum, spre seara m-au mai lasat durerile. Sa vad cum ma trezesc dimineata.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Merci, flosideea. Tot nu stiu daca sa incerc vopsea naturala sau de asta cu amoniac... inca mai fac cercetari la capitolul asta.

Eu va anunt ca nu stiu ce culoare de carucior sa pun pentru ca in final astazi nu am ajuns la control. M-a sunat doctora pe la pranz ca are cezariana de urgenta in spital, deci ajungea muuult mai tarziu la cabinetul ei. Apoi am sunat mai pe seara asa si tot nu ajunsese, asa ca ma programase pentru maine, dar cum nu pot ajunge eu acum, a ramas pe joi seara.
Bineinteles ca am fost ofticata toata ziua, mai pe seara am iesit la cumparaturi si mi-am luat niste makeup si o bluzita cu burta , prima din categoria asta. Aici deja e cald, mi-am scos hainele de vara, inca imi vin, ma bucur.

V-am citit printre randuri, va pup si spor la scris!

17+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata zmeurici,
Felicitari fetelor care au deja carucioarele colorate !!!
Crixia din intamplare eu lucrez la res umane si ma ocup de procedura de protectie a maternitatii asa ca iti pot raspunde.
Dispensa de 16h/luna se dovedeste cu adeverinta medicala datata in ziua in care iti iei orele pentru control periodic.Dispensa nu se acorda numai pentru viitoarele mamici cu program de 8h ci si pentru cele cu recomandare de program redus.Cele 16h se pot imparti in mai multe zile sau se pot acorda 2 zile lucratoare integral.
Pupici

Mami 13+ si Vladut cel Dragut (04.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

NEATA
nu stiu ce-am avut azi noapte dar m-am trezit de 3 ori sa merg la toaleta parca eram la inceputul sarcinii, la 6,30 m-am trezit de tot...
doinique super cu siguranta ne vom intalni prin parc, abia astept

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, a reinceput Prima zi la Prima Tv, o emisiune despre nasteri in Romania. Suna de parca as face reclama, dar nu vreau. Eu ma uitam zilnic la Birth Stories, de la 11.00, pe Zone Reality, un serial despre naterile din Canada. E drept, nu se compara, dar macar vedem si noi cum se intampla in spitalele noastre.

Din pacate, e ditamai diferenta. In primul rand, mamicii de azi i s-a facut cezariana doar pt ca depasise termenul, fara sa incerce o declansare. Apoi, taticul sta in sala de asteptare si vede bb in pozele de pe telefonul mobil al doctoritei. Nici macar mamica nu l-a luat pe bb in brate, i-a fost aratat putin si gata. Alaptatul incepe a doua zi cred, asa am inteles din filmulet. Nasterea de azi era la CF2, unde mi-am propus si eu sa nasc, natural si cu sotul langa mine. Cred ca ar fi cazul sa o intreb pe dr ce sanse am.

Nasterea data azi era de pe 8 feb, deci f recenta. Cred ca ieri au terminat filmarile si au si montat.

Va copiez si voua programul de pe port.ro, daca vreti sa vedeti:

PRIMA TV: 11 februarie Miercuri, 8:35
12 februarie Joi, 8:35
13 februarie Vineri, 8:35
14 februarie Sāmb#259;t#259;, 4:00

Din pacate si nasterea de maine e tot o cezariana . Of, ce trist!

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

adriana-creste bebelina si eu patesc asa.

un calduros bine ati venit noilor burtici mandre!

monica2008-cu ce faci trat.?

elena-banuiesc ca ti-au facut cerclajul sub anestezie totala..
bine ca ai trecut si hopul acesta,sanatate multa,de acum prob.stai si tu mai l
linistita...

romanitza-intentionez sa ma duc la gimnastica pt gravide din luna 5.
mi-a fost de mare folos la prima sarcina.dupa nastere mi-a parut rau pt fiecare
ora pierduta din cauza iernii sau a lenei.mi-am facut prietene cu care
si acum tinem legatura saptamanal!

bibuga 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

noce, din pacate asta e cruntul adevar la noi. cezariana se face pe banda rulanta. Eu am prietene carora li s-a facut cezariana pe motivul ca li s-a rupt apa. Incredibil dar adevarat.
E mai usor pentru doctori si banii sunt mai multi, asta e parerea mea.
Am o prietena in State si ea, la prima nastere, a avut travaliul aproape 2 zile, si doar cand s-a constatat ca nu poate nicicum sa nasca natural, ca nu se dilata, doar atunci au intervenit cu cezariana. Aici nu stiu cum sa te convinga sa te taie.

Iarasi eu nu sunt de acord cu nasterea indusa asa de dragul inducerii. Sunt de acord daca la baza stau probleme medicale, dar nici intr-un caz ca ... hai s-o facem azi ca maine nu stiu unde-s, sau la noapte n-am chef sa ma trezesti ... intelegeti ... Si atatea de genul se intampla ... Cum naiba sa ii stabilesti tu data nasterii ... cand doar Dumnezeu poate face asta ... In fine, oi fi eu mai .. altfel, dar cel putin asta e parerea mea.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput