Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi nu te mai necaji aiurea. E posibil sa fi fost balonata si burtica era mai mare si acum te-ai desumflat.
Ieri mi-a bagat departatoarele alea de mi-a vazut colul.

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, anestezia e in genul celei de la punctie? Ai mai stat un pic in pat in spital si apoi ai mers acasa?
Muffi, mi-a fost dor de tine. Ai iesit din pasa proasta? Si sa stii ca si eu am zile cand parca burtica e mai mica, dar isi revine ea in cateva zile. Cred ca asta a fost unul din motivele cand m-am dus la eco sa vad daca puiutii sunt bine. Si erau bine. Eram prin 12-14 sapt. cand aveam starile acelea. Acum am deja 16 sapt implinite si am inceput sa-i simt pe amandoi si sunt mult mai linistita. Lumea imi zice ca radiez de fericire. Asa o fi si asa ma si simt. Sa ma vezi maine cand vin de la eco si vad ca toata lumea e bine .
Livia, ma bucur ca nu sunt singura cu piticii cu burtica. Eu o sa bat apropouri la toata lumea pe care-i vad ca ar atenta la burtica mea.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland anestezia e ca la punctie. Nu am plecat acasa imediat pt ca mi-a pus o perfuzie si a pus in ea un medicament numit Gynipral care e impotriva contractiilor si care trebuia sa curga foarte incet. Am mai stat vreo 4 ore cu perfuzia in mana.

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor
bibuga fac tratament cu zinnat si m_ia dat si no_spa in caz de ma doare burtica.abia astept sa termin cu antibioticele aste sunt asa de stresata de cand le iau.dupa ce le termin ma duc sa imi faca si eco si il vad iar pe bebe.
aseara am fost la verisoara mea care are 2 fetite super frumoase una de 6 ani si una de 8 luni si aia mare ma intrebat ce face bebe si el a si miscat parac o auzisesi de cate ori punea fetita mana pe burtica hop si el acolo

monica mamica in devenire+19denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu m-am trezit cu o foame....asa ca am bagat rapid o banana si niste covrigi, asta dupa ce mi-am baut cappucino. Nu aveam chef de altceva mai consistent.
Micaalsa frumoase poze, si frumoasa zona unde locuiesti. Te cred ca nu vrea pitica in curte, doar copiilor le place unde sunt mai multi. si la ce parcuri frumoase s-au facut in Alba, iar bulevardul e de vis...te cred si eu. tare-mi place cum s-a modernizat orasul.
Tu esti din Alba? esti mai mare cu un an decat mine, unde ai facut liceul? esti din generatia sotului meu. Noi amandoi am terminat la HCC, el promotia '97-mate fizica, eu'99 pedagogic.
Elenada bine ca ai facut cerclajul, stiu multe burtici care au dus sarcina la capat cu el. ma bucur ca esti ok acum, ai grija de tine.
Noce am vazut si eu emisiunea de pe prima si luni si azi dim. ambele nasteri au fost la aceeasi maternitate, sa fie o coincidenta, sau acolo nasc toate participantele? nu stiu....dar arata super spitalul.
Bibuga foarte bine ti-a explicat Micaalsa. eu inca nu am vb. cu dr. meu, dar sper sa nu fie asa mare filozofie, mai ales ca unde voi naste eu s-a recoltat prima data aceste celule, bine...nu de catre dr. meu, ci de vestitul Munteanu.
Cei de la Cluj au cele mai mici tarife, parca 32 mil.
Blanca ma bucur ca a fost ok la prima zi de curs. sper sa inveti cat mai multe, sa faci niste foto reusite bb-ului.
Monica2008, eu auzisem de la altele caci atunci cand un copil/bb iti atinge burtica, cel dinauntru simte si reactioneaza. am patit-o si eu, am luat o fetita in brate si mi-a bombardat marco niste suturi....era gelos pe semne.

ma scuzati ca nu va nominalizez pe toate, dar e mai greu cu tinutul minte......sper sa remediez problema cat mai repede.
toate si o zi buna va doresc sa aveti.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi fetelor,desi e aproape pranzul

am vazut ca vb de durerile de cap,eu beau cate o cafeluta cu mult lapte o data la 2 zile si ma lasa,dar am niste migrene cand ma apuca de imi vine sa dau cu el de pereti,doar cafelutza e salvarea mea,am auzit ca bautoarele de cafea au problema asta si e bine de baut putina cu mult lapte,
mai stiam ca aveam voie sa luam decat paracetamol,nimic altceva,oricum nu te lasa capul...

despre vopseaua de par,eu m-am facut cand eram bortzoasa cu Ebonee de vreo 2-3 ori cu vopsea cu amoniac,din aia permanenta si nu au fost problme,acum depinde si de fiecare in parte,poate bebelusha mea a suportat,

elena, ma bucur ca bebelushii sunt in siguranta,e super la tine fiindca nu ai de asteptat 9 luni,parca gemenii sunt considerati la termen la 7 (daca nu ma insel)

va pup si multumesc inca o data de primire

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Elena...multumesc..nici nu stii cat de bine imi pare cand vad ca sunteti in regula si bebelusii se dezvolta fara alta probleme..banuiam ca la cerclaj au folosit clestii aia pe care ii detest pur si simplu,fug de ei..pt noi care venim de la FIV tratamentele ,emotiile fac cumva toata perioada sarcinii mai dificila si mai cu emotii..

Moni,merci,si mie mi-a fost dor de voi..serios,m-am obisnuit sa va aud zilnic,pardon sa va citesc si pe masura ce a trecut timpul am devenit cumva aici in familia asta mare mai apropiate..Moni,e exact asa cum spui,parca se dezumfla burtica,asta ma sperie .mai ales dc spui ca si tu ai trecut prin asa ceva..dar incerc sa imi pastrez calmul sa nu va mai pistonez si pe voi cu tampeniile astea..oricum nu pot face nimic altceva..de abia te astept maine sa vii de la eco!..am si eu un eco in weekend ,sunt varza,mai ales ca termin cu clinica FIV unde ma simteam asa mai in siguranta..de saptamana viitoare merg la alt doctor..plus DT..acolo sa vezi morcov!..dar pana atunci astept carucioarele tale si ale lui Elena ar tb sa vina!!eu cred ca aveti amandoua fata+baiat..asa simt eu..iar Motana cu mine fetite..desi parca mental eram pregatita pt baiat..om vedea,ce vorbesc ,parca mi-am pierdut mintile,asta-i lux curat sa ma gandesc ce as dori!..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Va pupacesc pe toate!!!
Bafta fetelor care au ecografie saptamana asta!!! eu am maine ecografie, in sfrsit....am inceput sa numar orele...

muffi, sa stii ca mie in fiecare zi mi se schimba dimensiunea burtii. Seara is umflata rau, sau ma rog, dupa ce mananc, iar dimineata zici c-am slabit 5 kg...e retrasa tare. Sunt multe chestii in burta aia, nu numai bebeul, asa ca dimensiunea poate sa difere in functie de mai multi factori. Si eu mi-am facut probleme, dar sa stii ca bebele creste in legea lui exact asa cum trebuie, chiar nu e necesar sa-ti faci probleme, stie el mai bine ca tine... Nu mai fi stresata. Ai sa vezi doar de la o ecografie la alta ca bebita e din ce mai mare.

bibuga, la ce sala vrei sa te duci? M-am uitat si eu dupa ele, vreau sa merg acolo unde au si piscina, sa fac ceva combinat. Tu ai gasit deja ceva? Am vazut ceva pe CarolI care ar avea ce vreau eu...

In legatura cu aerul conditionat...la mine e rau tare. Noi stam cu chirie acum intr-un apartament nu prea amenajat, adica e mai batranesc asa, si ne-am luat noi un aparat din ala mobil, de scoti un tub pe geam. Si nu stiu daca il punem in sufragerie daca ar avea vreo influenta asupra aerului din dormitor...ca ala face mai mult zgomot decat altceva. Si noi stam la et.9 si cu toate geamurile la soare...Eu ma gandeam sa ma duc cu bebe la Piatra Neamt pana la inc lui sept, cand s-o mai racori in Bucuresti. Dar din momentul in care nasc pana ce o sa fim in stare sa calatorim, o sa trebuiasca sa stam in cuptorul ala...(oare la cat timp bebe mic o sa poata suporta un drum de 5 ore? )

Pup la toate si sa aveti o zi usoara in continuare!!!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, mai bine intri, ne spui ce "pitici" ai si noi te linistim ca am trecut si noi prin astea si cel mai probabil cu aceeasi pitici

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moniland, nici vorba si mie sa-mi placa sa-mi puna mana pe burtica. Sotul si iulia, atat. Cred ca de ar incerca altcineva, as da cu eld e toti peretii. Si mai ales un barbat ...brrr. Mi se pare o chestie prea intima.
Giova, eu nu sunt din Alba Iulia, doar dupa ce m-am casatorit am aterizat aici . Sotul a terminat la HCC, el e cu un an mai mare decat mine. El a terminat sectia de contabilitate. Intr-adevar, foarte frumos s-a modernizat aici parcul din fata Catedralei si bulevardul. Numai bune de plimbari cu caruciorul . Acum au inceput continuarea la bulevard, incoace, catre noi, sa uneasca cele doua catedrale.
V-am vazut si pozele din album si cu ocazia asta am vazut manifestarile de 1 decembrie de la noi, ca eu le-am sarit. Eram in plin proces de mutat atunci
elenada, ma bucur ca ti-a iesit bine cerclajul si a fost totul ok.
uliiasi, eu zic ca o sa poti calatori cu el 5 ore fara probleme. Cu cate-o mica pauza ... Si eu mergeam foarte des la ai mei, cred ca am dus-o prima data cand avea 3 saptamani, si fac 4 ore jumate pana acolo. Dar lor le place in masina, dorm dusi

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput