Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
noce spune:
Fetele, si eu am avut problema cu burtica dezumflata. Lunea trecuta cand m-am trezit parca nu mai eram insarcinata. Burtica mai mica, eu ma simteam mai sportiva, ma ridicam usor din pat (nu ca in mod normal as fi foarte greoaie, dar era o diferenta). M-am speriat si marti dimineata m-am prezentat la dr. BB era normal, chiar mai mare cu o sapt (daca nu cu doua) decat il stiam noi. Acum nu mai stiu cat are. Eu il stiam mai mic decat numaratoarea lilypie si m-am intors cu el mai mare. Dar sa fie sanatos, ca numaratoarea e ultima grija. Iar burtica, o creste ea!
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
dariaioanaxx spune:
Muffi- lasa piticii...pana acum erai poate balonata...burtica cu
bebe este cea de sub buric, acum la varsta noastra de sarcina; deci cand intram pe lista? ca te astept pe tine..ca sa intru si eu
cica acum ar fi cat o piersicutza...si eu ador in aceste momente compotul de piersici...
in legatura cu Dublutest,vezi ca sapt. asta mai il poti face; eu nu l mai fac. ...asa m a sfatuit dr. sa fac direct TT; oricum l am anuntat ca nu ma gandesc sa fac amnio daca va fi cazul; ce va vrea Dumnezeu, aia se va intampla, oricum !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
vally spune:
salutari pentru burtici!
in primul rand bun venit noilor burtici! 

doinique poate vii cu bebeul pe la bunici si ne vedem 

romnitza eu am cautat sa-mi cumpar cartea cu exercitii Kegel pt gravide dar nu am gasit-o
am si comandat-o pe net si tot degeaba 
si pe mine ma doare capul aproape in fiecare zi dupa-amiaza si nu sunt bautoare de cafea...oooffffff
muffi si eu am impresia de vreo doua zile ca burtica e mai mica;dar cum au zis si fetele totul e ok,da! 
noce multumim pt pontul cu emisiunea 
;ma uit si eu maine
poate reusesc si eu totusi sa pun pozici pe mail ![]()

"pe burtici"
vally
13+
vally spune:
blanca imi trimiti te rog un PM si mie cu detaliile despre cursul de fotografie
multumesc mult!

vally
13+
vally spune:
elenada intrebam daca ai facut cu anestezie pt ca o cunostiinta a facut cerclaj de curand la Filantropia si nu i-a facut nici un fel de anestezie si a durut-o...nu intelgeam de ce nu i-au facut....si eu stiam ca se face cu anestezie 
vally
13+
PatriciaArdeleanu spune:
Vad ca toata lumea se plinge ca e burtica mai mica, probabil este ceva normal pt virsta asta a sarcinii, ca si eu am observat.
probabil ca uterul s-a mai ridicat si nu mai simtim nici presiunea si balonarea de la inceput, si eu dimineata cind ma trezesc sint aproape plata.
Mie cind imi facea ieri ecografie, era exact pe zona buricului partea cea mai vizibila si ma durea putin cind apasa mai tare, deci acolo s-a ridicat uterul.
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
danielle02 spune:
fetelor 
nu va mai faceti atatea griji ca burtica e mica,la prima sarcina abia la 20 saptamani a inceput sa mi se vada si mie ceva burta,chiar daca bebe misca binisor,eu nu aveam burta deloc,la 27 saptamani tin minte ca mi-am cumparat un tricou de gravida,dar nu aveam ce arata in el
abia pe la 30 sapt. a inceput burta mea sa se vada bine bine si apoi tot crestea,
ma gandesc cu groaza la burta mare desii imi e dor
,noaptea ma ajuta sotzu sa ma intorc,prima data burta apoi eu
dureri si cate,
mai bine cu burta mica ca te mai poti misca,si respira si merge,
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
bia28 spune:
Buna fetelor,
Sunt putin speriata ca astazi nu l-am simtit pe bebe deloc si el era f. activ, adica il simteam cam 5,6 reprize pe zi, sper sa nu fie nimic, daca nici diseara nu misca intru in panica.
Vroiam sa va intreb, voi unde il simtiti pe bebe ca mi mi se pare ca e foarte jos, il simt cam la o palma sub buric. Doamne si mai am o gramada pana la eco de pe 2 martie...
Bia
21+
PatriciaArdeleanu spune:
bia, e normal sa simti acolo miscarile, si eu la fel simteam la prima sarcina; bb sta cu capul in sus si da din picioruse, pe care acolo le simti.
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005