Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianka_md spune:

Buna Fetelor!

Acum ca vorbiti de burtica, eu dimpotriva am simtit ca mi-a crescut foarte mult in ultimele 2 saptamani, si ma simt mai balonata acuma.

Imi puteti da si mie parola de la contul gmail ca sa vedeti si voi pozele mele . Multumesc!

Miscarele le simt chiar sub buric, ba intr-o parte, ba in alta..si chiar cateodata simt cum isi schimba pozitia...e foarte frumos!

Va pup!

Diana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am pus poze cu burta daca vreti sa vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2266158270101671646mWgWZp?vhost=good-times&vhost=good-times

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bia, stiu ca si mie mi se intimpla; au si ei zile mai lenese. maminca putina cicolata si vorbeste cu el, mangaie-te pe burtica. la mine functiona.

Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bia28

Buna fetelor,

Sunt putin speriata ca astazi nu l-am simtit pe bebe deloc si el era f. activ, adica il simteam cam 5,6 reprize pe zi, sper sa nu fie nimic, daca nici diseara nu misca intru in panica.
Vroiam sa va intreb, voi unde il simtiti pe bebe ca mi mi se pare ca e foarte jos, il simt cam la o palma sub buric. Doamne si mai am o gramada pana la eco de pe 2 martie...

Bia21+

mananca 2-3 patratele de ciocolata sau ia ceva energizant apoi asteapta putin si vezi cum e.
la 36 saptamani cu Ebonee,nici ea nu misca,am baut o sticla de energizant si s-a trezit in sfarsit puturoasa,de fapt doctorul mi-a dat sa beau ca am ajuns la spital pana la urma.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La prima sarcina am avut o ditamai burta. acum am vazut ca e la fel, cel putin pana in prezent. Nu pot sa zic ca e mare sau mica, dar eu am ramas cu putina burtica de la prima sarcina.
E normal ca la fetele slabe, fara pic de burta sa aibe burta mai mica decat cele ca si mine, dar nu trebuie sa va faceti probleme, atata timp cat bb e ok si in parametri.
Bia eu zic sa nu-ti faci probleme, si la mine au fost cateva zile in care nu l-am simtit. Vad ca tu ai mai multe sapt. decat mine, dar tot zic ca sa nu-ti faci probleme.
Eventual, linisteste-te, stai intinsa si vb. cu el, mangaie burtica...poate-poate reactioneaza. eu asa faceam la marco, cand disperam ca nu-l simt.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ola!Ola!
Si eu sunt o burtica plata.V-am mai spus:seara e mai umflata,dar asta pt ca ma balonez f tare mai ales daca am episoade cu tranzit lenes...Muffi stai cuminte ca esti in grafic.Eu chiar ma bucur ca inca nu sunt dependenta de nimeni si pot sa imi frezez pasa singuraCa la smuls nu cred ca ma mai prinde carevain perioada asta.Si oricum ,pana la sfarsit de saptamana nu am sanse sa imi cumpar nadragi de gravi,deci decat sa raman in dansa goala...mai bine cu burti mica
Romanitza ti-am lasat mes la endo.Pup burtica si nu te mai necaji cu dr-ii.Mai avem putin si vom vb numai de miscari de BB si de hainutze,carucioare,patuturi,etc etc.De-abia astept!Important e ca sunteti bine!Tin pumnii sa afli ce e mai repede!
Mqqm lasa blue-ul si ia-l pe ala pe bune pt pepi baietel.Nici eu nu am avut o seara extra,tropaiau hormonii si ma durea burtica.
Elenada ma bucur ca sunteti bine!Nu te ingrijora cu treaba cu colul.Stiu caz pe lunile 8-9 de sarcina,fara cerclaj,sarcina unica adevarat...si mamica energica si BB a venit dupa termenin buna stare.Ai sa vezi la dr ce iti spune!
Alinutza il inveti pe BB cu drumurile de pe acumN-o sa vrea sa doarma in patutul lui acasa,decat intre Craiova si mai stiu eu ce localitati tintesti.
Felicitari pt carucioare!Tot baietii domina,chiar daca au mai aparut fundite in ultimul timp.Chiar e diferenta considerabila!
Dienutza felicitari pt amnio ok!
Nici eu nu suport sa imi fie mana pusa pe burti,decat la tati in maini ne simtim bine-bine.Probabil ca si prietenele pe care le simt aproape,dar cam atat.
Nu stiu ce mai mancati voi,dar eu habar nu am ce sa mai mananc.Cred ca fac o conopida cu smantana la cuptor si cascavel...poate niste dovlacei pane...dar parca uleiul ala e yax!nu stiu...de 2 zile sunt cam intoarsa pe dos la capitolul asta, nu intra decat fructe din alea scumpe si fara gust mai multDuminica am mancat o minunatie de placinta cu mere,va recomd cu calduradin aia cu aluat sfaramicios.
Nu mai stiu ce sa spui.Va doresc o seara placuta si va tin pumnii celor care aveti de mers la doc!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

La prima sarcina am avut o ditamai burta. acum am vazut ca e la fel, cel putin pana in prezent. Nu pot sa zic ca e mare sau mica, dar eu am ramas cu putina burtica de la prima sarcina.
E normal ca la fetele slabe, fara pic de burta sa aibe burta mai mica decat cele ca si mine, dar nu trebuie sa va faceti probleme, atata timp cat bb e ok si in parametri.
Bia eu zic sa nu-ti faci probleme, si la mine au fost cateva zile in care nu l-am simtit. Vad ca tu ai mai multe sapt. decat mine, dar tot zic ca sa nu-ti faci probleme.
Eventual, linisteste-te, stai intinsa si vb. cu el, mangaie burtica...poate-poate reactioneaza. eu asa faceam la marco, cand disperam ca nu-l simt.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

eu am ramas cu putin mai multa burtica de la prima sarcina,am o burtaa de zici ca sunt in 6-7 luni
nici mie nu imi vine a crede, o sa am ditamai bebeloiu`,asa mi s-a confirmat la eco.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

multumesc fetelor, sper ca bebica sa fie ok, o sa mananc mai diseara putina ciocolata si sa vedem poate il trezesc pe puturos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

zmeurici, sa pup pe toate.
durerea de cap nu m-a lasat azi deloc, dar acum sunt o mamica fericita.
am facut ecografie, totul e normal bb e sanatos si e mai mare cu 4 zile la cap dezvoltare decat varsta.
cu burtik si eu aveam pitici pt ca de 3 zile pare mai mica dar m-am linistit. facea o gramada de tumbe. masuratorile sunt ok. va scriu mai tarziu ca sunt atat de fericita.
doina

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

gata m-am mai linistit, deci am fost cu tati la eco
sotul meu plin de intrebari, dc nu ma lasa sa intru, dc ma da afara, ce o sa zica dr/ etc, l-am bagat in cabinet si a stat si s-a uitat cum face tumbe fi-su.
i-am vazut mautele si degetelele atat de clar, mas au iesit bine, translucenta nucala normala 1,3mm, os nazal 2mm, bb 75 mm.
batai de inuma 154/min.Doamne nu pot sa cred ca e bine, imi facusem atatea griji.
va pup astept vesti de la eco ale voastre. doina

12

Mergi la inceput