Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor nu va mai faceyti griji ca nu aveti burtica, la cat de slabe sunteti e normal ca burtica sa fie mica, dar bucurati-va ca n-o sa ramaneti cu burtica dupa nastere o sa va reveniti repede, eu am ramas cu burtica destul de mare ...si n-am reusit s-o dau jos , asa ca acum am o burtica destul de marisoara pentru 19 saptamani

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ma bucur ca toata lumea-i "as usual", adica bine si gravida!

Azi iar nu va pot lua pe rand ca n-am scris cand am citit si-acuma-i pauza la "etaj". Doar asa vag...

lucialu, esti de groaza, you made my day! Inspiratie poate...: piept de pui in sos de ananas si vegetale pe orez. Chinezoaica m-am facut.

Romanitza, eu m-am dus la dr meu dupa recomandare unei foste paciente ale dr tau, care i-a schimbat. Nu mi-a zis nimic rau de al vechi, dar mi l-a ridicat in slavi pe asta nou, m-a convins cu atat. Chiar daca pt ea nu a fost un final fericit nici cu unul nici cu altul. Ori cu atat mai mult... Pai hade la aquafit la ymca, eu si vecina ta "magdone" mergem in fiecare miercuri. In primul trimestru am intrerupt ca nu suportam mirosul de chlorina, acum ma intreb unde o fi disparut tot mirosul ala. Eu in plus merg pe threadmill, mai fac cu wii al fetei cate un pic de yoga si mi-am luat o minge, pe post de "birthing ball", e totala aia. Poate dezvolti un pic ce-i pe caseta aia pe care o ai.

Motano, ce dezamagire... maine...

Elenada, ma bucur c-ati trecut cu bine peste hopul asta. Esti in linie dreapta acum.

Muffinut, lasa ca mai ai un pic. Desi dupa cum te citesc si cum ma vad si pe mine, nu scapi de griji nici dupa, doar se schimba natura lor.

Eu raportez primele Braxton Hicks, o-ri-bil! Toata seara ieri, mi-am tinut bila in brate, uf!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

rallu, anne-mary voi ce faceti sunteti bine?

am facut acum niste poze la burtica , de cand ma chinui si mereu uit, le descarc putin mai tarziu si le pun pe mail

doinique ma bucuru ca ai venit cu vesti bune de la eco , ca bebe e bine

bia nici bebelina mea nu misca toata ziua sau in fiecare zi, de ex luni n-am simtit-o , azi a fost mai activa...inca sunt mici, sunt sigura ca in curand o s ainceapa fotbalul in burtica la noi, asa ca nu-ti mai fac griji sunt sigura ca bebe e bine

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lucialu si ale fete care n-au chef sa manance nimic, mai ales ulei, eu mananc des dovlecei la tigaie, fara ulei, fara nimic, eventual sare si cateva feliute de rosie crude.. Dar dovleceii foarte putin parliti, cat sa aiba gust.
Azi am mai facut supa de linte (se face f repede si usor) si prajitura negresa. Nici eu n-as manca mai nimic, dar incerc.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

feteeee,

eu sunt un pic speriata...de dimineata si toata ziua am observat o usoara colorare pe hartia igienica dupa ce fac pipi...adica asa ceva f f f vag...Inainte parca era alb alb sau nu am obserbvat eu dar acum mi s aparut asa un maroniu fffff pal..sa uitat si sotu' cand ma auzit paranoica si a zis ca el nu observa nimic..poate e de la pipi mai colorat.....dar eu sunt stresata..........nu miroase, nu nimic..doar ca paranoia mea vede ceva de coloare palaraud e tot dar...

La voi cum e? Scurgerea alba alba, sau altfel...se mai schimba in sarcina?

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

blanca000--bravo pt initiativa!incerc si eu sa scot maximum din
toate aparatele(departe de a fi profesionale) noastre din casa incepind
cu banalul mobil cu rezolutie de 600kb .imi place enorm sa fotografiez,dar
nu totdeauna sint pregatita pt ocaziile speciale efemere.as adora cursurile
care ar incepe asa -si acum uitati tot ce ati invatat pina acum si bazati-va
pe simturile voastre-dar nu strica citeva cunostiinte de baza cu care sa te
joci sau pe care sa le uiti cind iti vine pofta.iti doresc satisfactie!si daca
nu te-ar deranja m-ar interesa pozele tale.sint si eu o amatoare

moniland--nu mi-a placut niciodata sa ma atinga cineva pe burta si
crede-ma dupa ce bb-ii vor fi in carucior nici atit n-o sa-ti placa sa vezi cum ii
mototolesc pe fata sau le imbaleaza binevoitorii cunoscuti!asa cum nu-mi place sa fiu nici pupata fiind gravi,dar mai las garda jos......

bibuga 16+

Mergi la inceput

micaalsa--merci pt link,acum 5 ani asa era aici din auzite,dar n-am
aprofundat cercetarile...

bia--crede-ma e f importanta amplasamentul placentei.daca e anterioara il simti mult mai putin pe bb.la prima mea sarcina era posterioara si am simtit miscarile copilului mult mult mai clar.acum simt locul placentei si pe bb extrem de vag.nu-ti fa griji,vine vremea boxului greu

danielle--saracuta ebonee,ce trezire neasteptata!sper ca nu s-a declansat travaliul

doinique--felicitari pt rezultate!

blanca000-- daca persista mergi la medic pt eco abdominal sau transvaginal,la mine e tot alba..

fetelor,pe voi nu va examineaza abdominal la controalele de rutina? e drept ca
eu merg f rar,dar totdeauna se uita med.la starea colului...

bibuga 16+

Mergi la inceput

nici mie nu-mi place sa-mi puna mana pe burtica oricine, la servici am vreo 2 colege care vor si ele bebelusi si ele au pus mana dar cu acordul meu
pe bebe chiar nu-s de acord sa puna mana oricine

bibuga eu de ate ori am fost la dr mi-a facut eco si atat

blanca la mine tot alba

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

in legatura cu gimnastica,tre sa caut pe instructoare,dar stiu fetele din gasca unde dau de ea(locuiesc in tg mures).e doar gim de sala,inot am sa fac separat,daca voi avea curaj....imi e teama de infectii, apa ar trebui sa contina destula cloramina,dar totusi...voi v-ati incumetat la inot?

bibuga16+

Mergi la inceput

am reusit sa pun pozicile cu burtoiul meu de 19 s

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput