Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 feteeee, eu sunt un pic speriata...de dimineata si toata ziua am observat o usoara colorare pe hartia igienica dupa ce fac pipi...adica asa ceva f f f vag...Inainte parca era alb alb sau nu am obserbvat eu dar acum mi s aparut asa un maroniu fffff pal..sa uitat si sotu' cand ma auzit paranoica si a zis ca el nu observa nimic..poate e de la pipi mai colorat.....dar eu sunt stresata..........nu miroase, nu nimic..doar ca paranoia mea vede ceva de coloare palaraud e tot dar... ![]() ![]() La voi cum e? Scurgerea alba alba, sau altfel...se mai schimba in sarcina? 16+Bubi mic poze Nunta noastra 2004 |
mai urmareste sa vezi ce si cum,poate ti s-a parut doar

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
bibuga,
nu s-a declansat travaliul,aveam colul eschis si inca am mai dus 5 saptamani,o saptamana peste termen,2 zile de travaliu urat urat si apoi epidurala 
aici nici vb de cezariana,doar daca e copilul cu probleme,prea mare sau stiu eu mai ce...
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
adrianafedorca spune:
blanca cel mai bine mergi la dr ca sa stai tu linistita , poate nu e nimic , in sarcina apar tot felul de secretii dar cel mai bine iti spune doctorul tau, vezi si maine cum e si daca ti se pare ca e la fel atunci mergi la dr, nu poti sa-l suni sa-l intrebi?
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
Incerc sa stau linistita..vad c aam mai fost la pipi de 2 ori de cand v-am scris si pe hartie nimic..alb curat...oricum pana maine si maine ma studiez sa vad..daca e ceva fuga la dr. caci maine e de garda si il gasesc toata ziua si toata noaptea...
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
| citat din mesajul lui blanca000 Incerc sa stau linistita..vad c aam mai fost la pipi de 2 ori de cand v-am scris si pe hartie nimic..alb curat...oricum pana maine si maine ma studiez sa vad..daca e ceva fuga la dr. caci maine e de garda si il gasesc toata ziua si toata noaptea... 16+Bubi mic poze Nunta noastra 2004 |
ma bucur ca te-ai mai linistit, sunt sigura ca e doar o alarma falsa

_
19+it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
theea spune:
Buna seara dragi burtici azi mi-am vazut si eu pt prima data puiu
.Sunt super fericita i-am vazut inimioara asa mica batand e o minune nu imi venea sa cred.Am un bebel linistit se misca pe acolo dar nu prea tare.Mi-au zis dupa ecografie ca am 12 sapt si o zi iar inainte de eco aveam 12 sapt si 5 zile .
Am fost si un pic dezamagita caci nu m-au tinut mai mult de 10 min dar macar m-am linistit cand l-am vazut.Ne-au facut si poze iar in una i se vede nasucul bine si i-am zis sotului ca seamana cu el ca are nasul lui![]()
Are 53 de mm iar NT e de 2.2 mm altceva nu stiu sper sa fie bine si am placenta anterioara asta nu stiu exact ce inseamna am sa simt copilul mai bine sau nu?
Pupici pe burtici![]()
12+
cezara
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui adrianafedorca am reusit sa pun pozicile cu burtoiul meu de 19 s _ Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+it's a girl !!! ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
vreau sa vad si eu burtica ta dar nu stiu unde

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

adrianafedorca spune:
pe mailul comun al zmeuricilor
iti trimit PM
_
19+
it's a girl !!!
adrianafedorca spune:
alinax am incercat sa-ti trimit si tie PM dar nu este activata casuta de mesaje private
danielle02 la tine am trimis , sper sa-l fi primit 
_
19+
it's a girl !!!