Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

feteeee,

eu sunt un pic speriata...de dimineata si toata ziua am observat o usoara colorare pe hartia igienica dupa ce fac pipi...adica asa ceva f f f vag...Inainte parca era alb alb sau nu am obserbvat eu dar acum mi s aparut asa un maroniu fffff pal..sa uitat si sotu' cand ma auzit paranoica si a zis ca el nu observa nimic..poate e de la pipi mai colorat.....dar eu sunt stresata..........nu miroase, nu nimic..doar ca paranoia mea vede ceva de coloare palaraud e tot dar...

La voi cum e? Scurgerea alba alba, sau altfel...se mai schimba in sarcina?

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

mai urmareste sa vezi ce si cum,poate ti s-a parut doar

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

bibuga, nu s-a declansat travaliul,aveam colul eschis si inca am mai dus 5 saptamani,o saptamana peste termen,2 zile de travaliu urat urat si apoi epidurala
aici nici vb de cezariana,doar daca e copilul cu probleme,prea mare sau stiu eu mai ce...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca cel mai bine mergi la dr ca sa stai tu linistita , poate nu e nimic , in sarcina apar tot felul de secretii dar cel mai bine iti spune doctorul tau, vezi si maine cum e si daca ti se pare ca e la fel atunci mergi la dr, nu poti sa-l suni sa-l intrebi?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Incerc sa stau linistita..vad c aam mai fost la pipi de 2 ori de cand v-am scris si pe hartie nimic..alb curat...oricum pana maine si maine ma studiez sa vad..daca e ceva fuga la dr. caci maine e de garda si il gasesc toata ziua si toata noaptea...

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Incerc sa stau linistita..vad c aam mai fost la pipi de 2 ori de cand v-am scris si pe hartie nimic..alb curat...oricum pana maine si maine ma studiez sa vad..daca e ceva fuga la dr. caci maine e de garda si il gasesc toata ziua si toata noaptea...

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

ma bucur ca te-ai mai linistit, sunt sigura ca e doar o alarma falsa

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara dragi burtici azi mi-am vazut si eu pt prima data puiu .Sunt super fericita i-am vazut inimioara asa mica batand e o minune nu imi venea sa cred.Am un bebel linistit se misca pe acolo dar nu prea tare.Mi-au zis dupa ecografie ca am 12 sapt si o zi iar inainte de eco aveam 12 sapt si 5 zile .
Am fost si un pic dezamagita caci nu m-au tinut mai mult de 10 min dar macar m-am linistit cand l-am vazut.Ne-au facut si poze iar in una i se vede nasucul bine si i-am zis sotului ca seamana cu el ca are nasul lui
Are 53 de mm iar NT e de 2.2 mm altceva nu stiu sper sa fie bine si am placenta anterioara asta nu stiu exact ce inseamna am sa simt copilul mai bine sau nu?

Pupici pe burtici
12+

cezara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

am reusit sa pun pozicile cu burtoiul meu de 19 s

_
it's a girl !!!

vreau sa vad si eu burtica ta dar nu stiu unde

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

as vrea si eu parola pt adresa de mail va rog frumos

Mergi la inceput

pe mailul comun al zmeuricilor
iti trimit PM

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

alinax am incercat sa-ti trimit si tie PM dar nu este activata casuta de mesaje private

danielle02 la tine am trimis , sper sa-l fi primit

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput