Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu va pup pe toate ma duc la nani , azi nu mi-am facut somnul de frumusete pt ca cezar n-a avut chef sa doarma si sunt rupta de oboseala

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Thea, Bravo! Sa-ti traiasca puiutul.
Blanca, la mine secretia e alba, dar am obs ca atunci cand sunt racita, a se citi usor racita, se face galbuie.
Adriana, ti-am vazut burtoiul. Important ca bebelusul sa fie sanatos. Si sincer chiar mi se pare maricel, dar oricum esti la a 2-a sarcina si explicatia exista.

Si mie de doua zile parca mi-a "explodat" burtica, creste si nu se mai opreste .

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Muffin, sorry, asta e cu echo, na, de acum ce mai conteaza.
Dar sa vezi ca faza e mai complicata, cum zicea si mQQm, dezamgire.. alta: eu de fapt nu o sa pot merge nici maine si nici vineri caci o sa am de lucru la pranz, doctora numai dupa masa are consultatii, asa ca se pare ca nu ajung nici sapt. asta, abia luni sau chiar marti.

Eu, fetelor, nu sunt chiar asa speriata nici de cezariana, as prefera asta decat sa stau 2 zile in travaliu, , dar oricum fiecare decide personal.

Cred ca e ok sa umbli cu bbe cand e f. mic, de exemplu la capitolul "nasterea in apa" care se face in general la Brasov, fetele au mers imediat acasa, fie in Bucuresti sau in alte orase, cand bebe avea cateva zile. Cred ca purtat in scoica e totul ok.

17+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Hola dragi mamici de burtici,

Mi-am facut si eu aparitionul dupa o zi de pauza. Da' tre' sa marturisesc ca am fost tare harnicuta, am smotruit toata ziua de ieri. Iar acum ma pregatesc sa gatesc ca vine sotiorul si vreau sa-l impresionez. :) O sa fac o ciorba de perisoare si chiftelute marinate cu piure
( am sunat-o pe mami in Romania si mi-a zis cum sa procedez). Of, ce mi-e si cu bucataria asta.
Mai bine as fi vecina cu Muffinuta si as mai da pe la dinsa din cind in cind sa-i gust din bunatati.:)
Dar, sa revenim la ale noastre chestiuni de gravidute.

In primul si in primul rind FELICITARI tuturor mamicilor care au fost la eco si s-au intors cu super vesti.
Abia astept sa ajung si eu dar mai am de asteptat inca 2 saptamini.

In ceea ce priveste burtica, nici a mea nu e suuuuuper mare, e un pic asa crescuta, dar nu ma inspaimint ca sunt abia la sf celor 13 sapt si la primul bebic asa ca are timp sa creasca si sa devin o balena umana.:) Astept sa-mi vina sotul ca el e fotograful familiei si o sa-l pun sa-mi faca poze la burtica si sa le postez sa le vedeti.

Scurgeri am si eu, sunt albe, fara miros si nu foarte abundente. Am sa vorbesc si eu cu doctora mea data care vine , dar am citit peste tot ca sunt absolut normale atit timp cit nu-si schimba culoarea, miros etc.

In rest, toate bune si frumoase aici, in insoritul LA oricum am auzit ca e vreme buna si in Romania, deci primavara e la granita se apropie cu pasi repezi.

Va pup pe toate si va urez cele mai frumoase zile de sarcina,
Clara

Mamica de bebica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Azi am avut o zi agitata la munca si n-am reusit sa intru pe forum, dupa-amiaza am fost la analizele de sange, ma simt lesinata la ora asta... Chiar nu inteleg de ce astia iti iau aici cate 7 eprubete de-odata... In plus, nici nu mancasem nimic inainte...

mQQm - pai poate ma hotarasc si eu sa merg de luna viitoare la aquagym sau macar la gym si va insotesc cu placere.Daca vrei, iti fac o copie dupa DVD-ul ala cu exercitii pentru gravide, sunt exercitii de incalzire, apoi diverse tipuri de exercitii(mie mi se par ca niste pasi de dans, mai lenti sau mai alerti), exercitii de relaxare dupa sport,precum si exercitii dupa nastere.

Luci - ai dreptate cu drii, dar cand vezi cum nu au timp de tine si te expediaza imediat... iti vine sa ii strangi de gat!!!De gatit, nici eu nu prea mai am idei, am zis sa intru pe net sa caut retete, ca sincer n-am chef de nimic...Dar mi-ai facut pofta cu placinta de branza, cred ca ma duc si eu la un magazin unguresc de pe aici sa imi cumpar niste branzoaice

Blanca - mai urmareste o zi, poate n-a fost nimic si ti s-a parut tie,oricum, nu cred sa fie vreo problema.

Bibuga - cred ca ma voi duce la sala de luna viitoare, ca singura acasa sunt cam lenesa...

Ma duc si eu la somn acum, ca sunt cam lesinata... zmeuricilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata burtici!!!Aveti un spor la scris de numa'pana sa citesc tot-tot,apare inca o pagina.....Bibuga,nu mi-am cumparat nimic din magazinul de gravidute,chit ca am fost si ieri la Tg-Mures....pur si simplu n-am avut timp.Si e ff. greu ca nu ma incap pantalonii deloc,noroc ca am vreo 3 rochite si 1 panataloni de gravidute ramasi din prima sarcina. Ce harnicuta esti ca vei merge sa faci miscare!Adrianafedorca,ti-am vaut burtica.Asa e si a mea,sau poate si mai mare.....Se vede ca suntem la a doua sarcina.....Eu sunt ingrujorata,de 2 zile nu il simt pe bb.Aseara parca-parca am simtit ceva,dar nu sunt sigura.....Off,sa creasca un pic mai mare si sa-mi pot da seama cand si cum misca.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata burtici!nu am mai scris dar va citesc zi de zi cum fac ochi.aseara au venit la noi sora mea cu cumnatul si fetita iar ea nu se mai putea opri din mirat cat mi`a crescut burtica.si ea nu m`a mai vazut de duminica.mie mi se pare ca e ok,nu`i foarte mare,dar deja incep sa resimt urcatul scarilor pana la etajul 3 si multe altele.
azi suntem cam agitati pt ca azi aflam rezultatele de la analize.sper sa fie bine,abia astept sa le am in fata.abia astept saptamana viitoare cand o sa merg la eco.cred ca imi va putea spune si ce e.nu mai am rabdare pt ca mi`e dor sa imi vad puiutul.
voi la cate saptamani ati simtit activitati in burtica?eu am 16 saptamani si tot astept.....si astept....si nimic.e ceva normal?sper sa ma linistiti voi ca parca sunt paranoica cu chestia asta.
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragele mele burtici cu zmeurici!

Am reusit si eu de dimineatza sa citesc aproape tot...dar ca multe dintre voi nu pot raspunde punctual pentru ca neuronii mei ”se transfera” asa ca stau ff prost la capitolul memorie mai nou.

Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si de la analize..si bafta celor care urmeaza sa mearga la eco sau sa primeasca rezultate

muffi – nu te mai ingrijora pentru marimea burticii...exact asa patesc si eu...sau de fapt pateam pe la 12-14 sapt...erau zile in care nici nu se cunostea burtica..altele in care ziceai ca am 5 luni...acum in sfarsit a crescut, tot variaza...dar macar se vede mereu

adriana – tare dragutza burticutza ta

flosideea – nu te stresa..e posibil ca de abia pe la 20 de saptamani sa-l simti mai bine si mai clar pe bb.

Acum despre miscarile lui bb...la mine inca nu sunt constante si am 20 de sapt...am zile cand de abia se simte puiul...pana la 19 sapt treceau si 2-3 zile fara sa-l simt deloc si normal ca ma panicam...dar apoi am cautat pe net si am citit ca ei dorm in perioada asta 20 de ore pe zi..si e ff pobabil ca cele 4 ore de actvitate ale lor sa coincida cu somnul nostru...

Eu pe bb il simt cam peste tot sub linia buricului...ba in dreapta, ba in stanga..mai jos, mai sus...in functie de cum se joaca el pe acolo.

Problem amea majora sunt insomniile..mai aveti astfel de probleme?
La noi trezirea e pe la 4.30 ...asa ca pana seara ajung nauca..iar cand ajung acasa Inu e de obicei in verva mare...nu stiu cum sa rezolv problema asta...

Eu azi sunt ca o baba...sunt meteosensibila...asa ca vremea de azi m-a terminat...ma dor mainile si piciorele..o durere surda asa...de abia astept sa se indrepte vremea...sa vina si la noi primavara.

Pupici dulci

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 20+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici de zmeurici!!!

E o zi "superba" azi, a trebuit sa inot prin balti pana la serviciu, am ajuns murata.
flosideea, urci pana la etajul 3....wow. Sa ma vezi pe mine in ce hal gafai cand urc scarile sa ies de la metrou...parca am 80 de ani. Nu stiu ce m-as face daca s-ar strica liftul la bloc, ca stau la 9...

Azi am ecografie, in sfarsit, sper sa se insenineze ziua .
Va pupacesc pe toate! Sa aveti o zi minunata, fara dureri, fara sperieturi sau alte cele.

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Anielas,m-ai linistit un pic cu miscarile lu' bb.....Am observat ca ma stresez mult mai mult acum,decat in prima sarcinaCat despre oboseala si urcat scari....pe mama n-am vizitat-o de 3-4 saptamani,tocmai pt. ca sta la etajul 3.....vine ea la mine sa ne intalnim in oras....Eu stau tot la 3 dar avem lift....sa vedeti ce nervi am cand nu functioneaza...Obosesc ff. repede de la orice efort,gafai ca si cand as avea 100kg,wow,ce ma fac la vara,cand o sa fiu imensa,si o sa fie caldurile alea mari?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput