Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliiasi,stai la 9?Bucura-te ca nu aveti probleme cu liftul,la noi se strica mai mereuPooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata la toate gravidutzele ! Blanca eu zic sa mergi sa faci un examen de secretie si eu aveam niste secretii galbui , dar cateodat si maronii ! Si eu m-am speriat putin pentru ca era in perioada in care foloseam utrogestan si foloseam evident si tampon si curgea ceva maron . In final s-a dovedit ca aveam vaginita bacteriana si urmez tratament acum cu Lomexin crema . Asa ca pentru linistea ta roaga-l pe dr. sa-ti faca un examen de secretie ! 17+ ( asa a spus ecograful avem cu o saptamana mai mult ).http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu mai stiu exact cand am inceput sa simt "ceva" in burtica. Cred ca in urma cu o saptmana si numai in partea stanga. De vreo 2 zile am simt si in partea dreapta. Nu pot descrie senzatiile. Oricum "activitatea" e mai intensa dimineata dupa vreo ora de cand beau cafeluta, si dupa masa cad ajung acasa. Noaptea inca nu-i simt ca dorm si nu misca ei asa puternic sa ma trezeasca. Doamne ce ciudate senzatii cand simt si in stanga si in dreapta pe rand sau in acelasi timp. Am mai observat ca imediat dupa ce tusesc/stranut apar furnicaturi in zona bebeilor. Cred ca-i dau cu capul de toti peretii .
Adriana, ti-am zis de burtica ta, dar nu am apucat sa-ti zic cat de draguta e.
Iulia, bafta la eco!

Si eu am diseara eco si de abia astept.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor ce ma bucur ca ne povestim trairile. Mai ales cele la prima sarcina care habar nu avem la ce sa ne asteptam. Si va citesc si vad ca ce simt eu e normal.
Si eu gafai la urcatul scarilor chiar si numai pana la et 2.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele mai postez o data burtica mea !http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
doamne, ce vreme........

v-am admirat burticile, Adriana, e maricica si draguta burtica ta!
Andreea, si a ta se vede bine. cite s ai?

eu am simtit de vreo 2 ile incoace niste gidilaturi pe sub buric, probabil ca or fi de la bebe.
celelalte senzatii le simt zilnic, fetele care au mai avut o sarcina si stiu, sint ca niste BH in miniatura, exact asa le-as putea defini. Chiar nu imi dau seama de ce simt asa, parca mi se incordeaza cite un mic muschi si pe urma se relaxeaza.

uitati cum arata si bebelusha mea la 14 s.
asa frumos dormea, cu manutele la ochi si dr a trebuit sa o zgaltaie mult sa se trezeasca. de cite ori imi vine in minte imaginea asta, ma emotioneaza mult:

http://family.webshots.com/photo/2231742470104763571bvLbpc

Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neata buna gagici.
uliiasi bafta la echo astazi, sper sa ti se insenineze ziua, chiar daca afara e uhhh oribil.
adrianafedorca ai o burtica de toata frumusetea, si eu care credeam ca burta mea e mare pt 18 saptamani, sa iti traiasca bebele si sa fie grasun si sanatos.
am uitat sa va spun ca saptamana trecuta cand mi-am luat papanicolauul de la medic mi-a spus ca am candida albicans, asta s-ar traduce in termeni umani ca o scurgere pe care o au aproape toate femeile gravide, mi-a spus ca nu e nici o problema, pt ca se trateaza foarte usor. voi ce parere aveti? aveti vreuna probleme cu asa ceva? eu intr-adevar am o scurgere alba, ceva mai densa ca de obicei, dar fara miros.
aseara a ascultat si tati cum bate inima la fetita si a plans, dragul de el, era asa fericit, pana acum nu a vrut sa o asculte pt ca spunea ca ii e frica , el e mai milos, si daca l-ati vedea, ditamai omul de 2 metri si 100 kg, dar e mai rau ca un copil
sunt cam obosita pentru ca, dupa cum spuneam ieri, a ajuns spre seara sotiorul acasa si am cam muncit pana pe la ora 2 noaptea, cu cateva intreruperi, am baut sampanie, lumanari si toate cele necesare, dimineata parca imi disparusera cosurile
doamne ce m-am mai lungit, cu siguranta am uitat sa va spun ce era mai important, dar revin cand imi aduc aminte. va pupacesc pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

gata, mi-am adus aminte ce am uitat. ely_cta sa ai parte de tot ce iti doresti in viata, bebicul tau sa fie sanatos si frumos si sa te bucuri de el

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

fetelor caut o poza cu prima sarcina sa vedeti atunci burta...nu se mai termina ...dar a iesit si un bebe pe masura(3.850 kg si 56cm)

mamilivia ce emotionant...
Moniland tinem pumnii pt eco, poate -ti spune ce se ascunde in burtica te asteptam cu vesti bune
anielas si eu am prob cu insomniile...la mine trezirea e ori la 3 dimineata ori pe la 5
azi dimi a fost la 5,30 si de atunci n-am mai putut dormi pana la 7 si ceva, mai nasol o sa fie de sapt viitoare ca incep serviciul

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Aseara am fost cu fetele din Timisoara la o pizza, si tare bine a fost. de abia m-am urcat in masina, ca sa vin sper casa, asa plina eram!

Ely_cta, o sarcina usoara si un bb sanatos!
Danielle pozele ce le-ai pus cu burtica sunt de la bb2, nu? ma gandesc ca nu ai cum sa fii in 36 sapt..
Eu am fost la fitness, si chiar ma bucurasem ca scapasem de colacei si putin din burtica, se vedeau frumos muschii si tare mandra eram....dar am aflat ca sunt si gata, s-a dus naibii tot.
Vreau sa incep cu inotul, caci fac putina miscare, numai cu fundul in masina sunt. e si vremea asta de tot rahatul.....astept sa vina caldura sa ma fugare piticul prin parc, daca voi mai putea atunci.
Micaalsa nu puteam rata 1 dec., iti dai seama ca am fost acolo. marco al meu e innebunit dupa artificii si toate prostioarele de la tarabele alea.
Doina ma bucur ca bb e ok si in parametri. Eu la fiecare eco merg cu sotul. asa vrea el, dr. nu comenteaza chiar deloc....
mQQm imi pare rau ca au inceput falsele contractii. sper sa treaca repede si sa nu mai revina curand.
Blanca Eu cred ca a fost secretia putin mai colorata, si nu transparenta ca si pana acum. Se mai intampla, nu la toate e la fel si-si poate schimba culoarea. dar pt. linistea ta, fugi la doctor.
Bibuga mie mi-a facut control doar in sapt. 12, caci i-am spus ca, cred ca am candida, atunci mi-a luat si lama si a verificat si colul. Atat. La prima sarcina la fel. Dr. nu prea vrea sa umble acolo, caci ii e frica de avorturi spontane, asta e principiul lui. Tot ce trebuie vazut, se vede pe eco. asa ca eu sunt super fericita, ca voi ajunge pe masa doar cand nasc, in rest eco abdominal/vaginal...dupa caz.
Adriana please, vreau si eu PM sa-ti vad burtica.
Anielas eu nu am probl. cu insomniile, rar de tot s-a intamplat sa ma trezesc si am adormit dupa o ora. Sper sa nu fie prea dese, caci a 2-a zi sunt rupta si altii ma iau de odihnita.
Oboseala....eu obosesc si respir greu cand vorbesc si la telefon, si nu am luat decat 3 kg in plus. am citit ca in perioada asta nu trebuie sa ne mai simtit asa obosite, caci placenta si-a preluat rolul ei, dar uite ca nu e chiar asa.....
Andreea super se vede burtica ta. e mai plata, pare burtica de fetita...cate sapt. ai?
Patricia super poza de la eco.
Mamilivia eu am avut candida, inca de la inceput am avut simtome, adica 8 sapt. de sarcina. La 12 sapt. mi-a luat lama si a confirmat ca e candida. Mi-a zis sa ma spal cu musetel si bicarbonat, extern...dar nu a trecut. Abia acum la 16 sapt. mi-a dat 3 ovule, nu mai retin cum se numesc, in jur de 34 lei am platit pe ele si am scapat de scurgerea aia si de mancarimi. tare naspa a fost sa stau 2 luni cu asa ceva.
E normal sa se faca in sarcina, suntem mai sensibile si expuse bacteriilor. Toata chestia e cand se apropie termenul nasterii, sa nu ai candida, trebuie tratata, ca sa nu treaca bb prin ea, caci nu e bine pt. el.
eu am avut si la prima sarcina, in primul trim. si la sf., caci mi-a dat dr.gynozol, noroc ca am scapat de ea, caci dupa 2 zile am nascut.
Adriana si eu am avut ditamai burtoiul cu marco. ieri m-am ingrozit cand mi-am revazut burta. tot asa a iesit si el de 3850 gr si 52 cm. in ultimele zile inainte de nastere au inceput sa se umfle mainile,.buzele....noroc ca nu am stat mult asa si am nascut.
Acum va fii vara, mi-e si groaza sa ma gandesc cum voi arata.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput