Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia, ce poza clara si ce dulce e bebelusa.
Andreea, e frumoasa burtica ta, dar nu prea mare. Oricum creste un bebelus sanatos in ea.
Ely, cu bebelus frumos si sanatos!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

DA, DA!!! ely_cta, LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!, sa fii sanatoasa si sa ai bebe sanatos si la termen!
Te imbratisez cu drag!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aici mai aveam 16 zile pana sa nasc:
http://www.dropshots.com/ioanaP#date/2005-12-20/21:45:53

aici e de rev, cu 6 zile inainte de fericitul eveniment:
http://www.dropshots.com/ioanaP#date/2006-01-01/00:10:12

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova am trimis PM cu userul si parola
asa eram si eu spre final ma umflam ca un balon...picioarele erau cel mai rau...abia ma incaltam
cred ca si de data asta o sa fac un bebeloi...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow Giova asa eram si eu doar ca la mine era asa de tzuguiataaaaa...caut poze acum

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! [maroon]Giova [/maroon Adriana am 17 saptamani si 4 zile si dupa cum s-a vazut la eco e baiat , dar dr. mi-a spus ca este prea mic si e posibil sa se insele , insa eu simt ca e baiat ! Fetele in legatura cu candida cred ca toate avem , eu am vaginita probabil facuta tot de la o candida netratata , dar o tratez cu Lomexin crema . Sa nu folositi in nici un caz ovule in trimestrul doi se folosesc doar in trimestrul trei , folositi crema locala . http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/

Mergi la inceput

Ely 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Adriana, Giova, ce bebei mari ati nascut, ati nascut natural? Ma gandesc oare cum pot iesi niste bb asa mari din noi pe cale naturala...se vede ca n-am mai trecut prin asa ceva...

mamilivia, ce frumos...sunt curioasa cum o sa reactioneze si sotul meu azi la eco. La prima eco la care a asistat (si singura) a fost asa ametit si emotionat ca a daramat diverse chestii de pe biroul doctoritei si apoi a stat in patru labe sa adune ce-a daramat....

Iulia 18+

Mergi la inceput

Patricia felicitari pentru bebelina e superba . Iti doresc nastere usoara si sa fie sanatoasa ! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

alinax am incercat sa-ti trimit si tie PM dar nu este activata casuta de mesaje private

danielle02 la tine am trimis , sper sa-l fi primit

_
it's a girl !!!

multumesc frumos,am vazut pozele aseara,esti asa frumoasa si slabutaaaa,numai burta e de tine

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput