Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
adrianafedorca spune:
am trimis un super mail acum pe mailul comun sper sa va placa eu am ras cu lacrimi
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 Fetele mai postez o data burtica mea !http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/ Andreea |
frumoasa frumoasa

mai,dar numai fete frumoase la odiseea asta?

(in afara de mine
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Giova spune:
Adriana mersi. Ti-am vazut burtica, e clar mai mare decat a mea. esti si cu 2 sapt. mai mare.
Mamilivia ti-am admirat si tie burtica, se vede ca esti slabuta, lasa ca e super asa.
Uliiasi am o cunostinta care a nascut o fetita de 4200 natural. eu una faceam cezariana, mai mult ca sigur. Si asa m-am rupt pe interior
, a cusut dr. la mine vreo ora.
cu 2 zile inainte de nastere am fost la eco si mi-a zis ca are 3250 si ca il voi naste pana in 3500, numai bine. si cand colo...a iesit de 3850, cam mare eroare i-a dat eco.
Andreea sa dea domnul sa fie baietel, daca sta iti doresti.
eu ovule am folosit, la prima sarcina la fel, doar ca acum au fost altele, le-am introdus cu ceva aplicator. de ce nu sunt bune ovulele?
Dr. s-a ferit sa-mi dea in primul trim., dar acum nu a mai zis nimic.
_
Gio
17+ si Marco(06.01.2006)
poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Buna dimineata! doamne, ce vreme........ v-am admirat burticile, Adriana, e maricica si draguta burtica ta! Andreea, si a ta se vede bine. cite s ai? eu am simtit de vreo 2 ile incoace niste gidilaturi pe sub buric, probabil ca or fi de la bebe. celelalte senzatii le simt zilnic, fetele care au mai avut o sarcina si stiu, sint ca niste BH in miniatura, exact asa le-as putea defini. Chiar nu imi dau seama de ce simt asa, parca mi se incordeaza cite un mic muschi si pe urma se relaxeaza. uitati cum arata si bebelusha mea la 14 s. asa frumos dormea, cu manutele la ochi si dr a trebuit sa o zgaltaie mult sa se trezeasca. de cite ori imi vine in minte imaginea asta, ma emotioneaza mult: http://family.webshots.com/photo/2231742470104763571bvLbpc Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005 |
patricia,se vede super bine bebelusha ta

o sa scanez si eu poze cu micuta/micutul meu,nu se vede asa bine :(
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
giova, pozele sunt de la bebe1
,cand eram gravida cu printzesa
desi aveam burta mica a iesit o bebelusha de 3,430 kg.
nimeni nu se astepta sa fie asa grasana
,
am vazut pozele cu burtica ta,super,
toate ati foast asa slabute cand erati insarcinate,eu m-am facut cat casa(85kg) am luat 30 kg 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Buna dimineata! doamne, ce vreme........ v-am admirat burticile, Adriana, e maricica si draguta burtica ta! Andreea, si a ta se vede bine. cite s ai? eu am simtit de vreo 2 ile incoace niste gidilaturi pe sub buric, probabil ca or fi de la bebe. celelalte senzatii le simt zilnic, fetele care au mai avut o sarcina si stiu, sint ca niste BH in miniatura, exact asa le-as putea defini. Chiar nu imi dau seama de ce simt asa, parca mi se incordeaza cite un mic muschi si pe urma se relaxeaza. uitati cum arata si bebelusha mea la 14 s. asa frumos dormea, cu manutele la ochi si dr a trebuit sa o zgaltaie mult sa se trezeasca. de cite ori imi vine in minte imaginea asta, ma emotioneaza mult: http://family.webshots.com/photo/2231742470104763571bvLbpc Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005 |
asta am simtit si eu cu ceva timp in urma,am facut eco. si mi-au zis ca e uterul din cauza ca,creste,se mai incordeaza,se mai relaxeaza,plus ca eu aveam si dureri,nu treceau decat dupa ce luam vreo 3 no-spa

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

adrianafedorca spune:
andreea_1979 am trimis PM cu parola
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
danielle02 spune:
acu va invit si eu la o
de care vreti:cu lapte,cu mult lapte,fara,capucinno 
LA MULTI ANI!!! ely 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Giova spune:
Danielle eu la prima sracina am slabit 4 kg, de la 62 am ajuns la 58 si de acolo am pus 13 kg. Dupa nastere am arata bine, mi-am revenit rapid, doar ca in cele 4 luni cat l-am alaptat am bagat la greu dulciuri, putina mancare, laptele s-a dus si eu am continuat...si am inceput sa ma ingras
.
Acum am plecat in sarcina nr. 2, de la 64 kg, am ajuns la 62 si de aici am inceput sa urc, pana acum 2-3 kg, nu mai stiu sigur.
Nu mai vreau sa repet greseala de la prima sarcina, incerc sa mananc sanatos si sa-l alaptez cat mai mult pe bb, caci asa slabesc, sa nu abuzez de dulciuri.
_
Gio
17+ si Marco(06.01.2006)
poze

05.02.2005