Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

adriana, foarte tare filmuletul pe care l-ai trimis, am ras de ma doare stomacul

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Danielle eu la prima sracina am slabit 4 kg, de la 62 am ajuns la 58 si de acolo am pus 13 kg. Dupa nastere am arata bine, mi-am revenit rapid, doar ca in cele 4 luni cat l-am alaptat am bagat la greu dulciuri, putina mancare, laptele s-a dus si eu am continuat...si am inceput sa ma ingras.
Acum am plecat in sarcina nr. 2, de la 64 kg, am ajuns la 62 si de aici am inceput sa urc, pana acum 2-3 kg, nu mai stiu sigur.
Nu mai vreau sa repet greseala de la prima sarcina, incerc sa mananc sanatos si sa-l alaptez cat mai mult pe bb, caci asa slabesc, sa nu abuzez de dulciuri.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

e super super ca tu ai reusit sa alaptezi,eu nu:(((
nu stiam ca am lapte,gasca de mine,mi-au curs 2 picaturi transparente si sanii nu imi erau umflati,apoi cand o puneam la san ma dureaaa ingrozitor,
am renuntat :(((
sper sa pot alapta si eu pe bebe2,am auzit o multime de mamici care au slabit asa,multe de asta alapteaza aici,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am alaptat si eu 7-8 luni,insa nu am slabit deloc....Nici macar un gram nu s-a dus....Dupa ce am terminat cu alaptatul,m-am apucat de cura de slabire....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumim

Este clara poza dar pe ecran era si mai clar, se vedea absolut tot, si urechile, si nasucul, forma fetei, totm-am indragostit!

danielle, deci si tu ai simtit la fel?eu le simt de ceva vreme si sint mai sus putin de buric, dar nu m-au durut niciodata si dureaza citeva secunde.

sa stiti ca nu are nici o legatura marimea burtii cu greutatea copolului. eu am avut o burta mica, am si slabit in prima sarcina, dar copilul a avut 3,300 si 51 cm.

de data asta nu am slabit, am stagnat pina de curind si acum vad cam 1 kg in plus.

Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Giova spune-mi te rog si mie ce ovule ai folosit ? Eu am o vaginita si folosesc doar crema Lomexin . Doctora mea mi-a recomandat ovule betadine ( care scrie pe prospect ca suint interzise in trimestrul II de sarcina si ovule meclon .17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Fetelor ieri ma impacientasem ca nu a miscat bebe toata ziua, asa ca mai spre seara am mancat putina ciocolata si s-a trezit puturosul, apoi timp de vreo ora a tot alergat prin burtica, asa ca m-am linistit.

Astazi vad ca a miscat de dimineata, iar acum de vreo 30 de min de cand stau la calc tot se misca, nu cred ca ii prea place pozitia in care stau....

La noi, in Suceava, ninge de dimineata incredibil de tare, nu vezi la 2 m si am fost intr-o localitate vecina sa o iau pe mama de la servici si nu mi-au tinut franele la masina si era sa intru in cea din fata, am noroc ca nu ma prea sperii, in schimb mama, din dreapta mai avea putin si i se oprea inima.

Sambata e Sf. Valentin, voi ce le luati la sotii vostri? poate imi dati si mie o idee.

la toate burticile

Bia21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

ely_cta sa fii sanatoasa si sa ai un bebe perfect.

Bafta fetelor care merg astazi la eco, o sa intru mai dupa-amiaza sa vad stirile bune.

Bia21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Livia am aruncat si cutia si prospectul si foaia pe care mi-a scris numele medicamentului. am sunat la cabinet, s-a uitat asist. in fisa mea, dar nu l-a trecut acolo. cand va veni dr. la cabinet, il intreaba. Iti scriu mai diseara.
Stiu ca scria in prospect ca nu e interzis in sarcina si alaptare, si ca se ia daca iti prescrie medicul. dar idupa 3 zile mi-am revenit, tare rau a fost pana atunci...groaznic...
Aoleu Bia, te cred ca s-a speriat biata maica-ta. Nu ai cauciucuri de iarna?
si la noi viscoleste ca niaba, pe jos nu s-a pus. Eu am dus piticul la gradi, eu il iau, daca era asa nasol ca la voi, il trimiteam pe sot.

Noi de ziua indragostitilor vom in sfarsit. e si ziua mea de nastere si de 3 ani, am iesit odata anul trecut, la pranz, cand era piciul la gradi.
acum il lasam la o petrecere, a unui prieten de la gradi si il luam dupa 3 ore. Asa ca noi profitam...am si rezervat restaurantul.
Acum la cadouri....habar n-am...a fost si ziua lui in 7 si nu i-am luat, sunt tare varza la cap. asta. nici nu mi-a zis ce vrea...asa ca mai astept sa se decida.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Am alaptat si eu 7-8 luni,insa nu am slabit deloc....Nici macar un gram nu s-a dus....Dupa ce am terminat cu alaptatul,m-am apucat de cura de slabire....

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

dupa ce am nascut,am slabit imediat 10 kg (2 saptamani) apoi nu se mai duceau kilele neam,am stagnat :(((
dupa cateva luni am incercat pastilele alea de slabit,Adios si am mai slabit pana am ajuns pe la vreo 62 kg in vreo 3-4 luni,am dat in anemie si s-a dus cura mea de slabire :((( am inceput sa i-au vitamine si am pus in 2 luni 5 kg:((
am ramas gravi si gata cu,cura de slabire:((
sper sa fac parte din mamicile care slabesc de la alaptat.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

patricia,la tine suna mai mult a contractii,ai luat un no-spa sa vezi daca te lasa?

bia, ma bucur ca s-a trezit puturosul ,dorm copiii astia de rup locul,mi-as dori sa pot dormi si eu asa :)

de ziua indragostitilor,noi am rezervat masa la restaurant,mergem toti 3,scuze 4 il pun si pe bebe2,
de cadou inca nu m-am gandit si nici nu cred ca ma gandesc fiindca anul trecut scumpul meu sotz a uitat sa imi i a cadou asa ca tura asta ma fac si eu ca uit sa vada cum e

si aici a inceput sa viscoleasca cu fulgi mari mari,s-a depus asa frumos,abia astept sa se trezeasca micutza ca sa mergem cu sania,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput